Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder

canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa

vay canınaa.....kız çok kabızlık iyi değil annem sen hep kuru şeyler mi tüketiyosun yoksa..

bir ara dün geceyi mutlaka oku bak bir rabia katıldı aramıza okuman lazım mutlaka..

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder

canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa
Su ic suuuu meyve suyu diiil
ıyyyyyyyy yardıma mı çağırıyo bi deeeeee:120:
:120: heee utanma yokki
tkb olunca resimmi koymak lazım

utanıyom

5 kilo dedik ya sorup duruyon doğurana kadar 5 kiloooooo

ben hec sanmiyom kizzz bizdenmi utaniyon kustum isteee

Suyu cok icccc

:120: ewet hec utanma yok teli acmadim kocami aradim anan cagri atti surem kalmamis sen ara sor didim
yardima cagiriyosa gelemez bu sicakta de dedim
dirdir ederse aksamada gitmem didim

iciyorum b u seferda sahurdan sonra sureklı cıse gıdıyomm

15 dk bı cıkıyomm

vay canınaa.....kız çok kabızlık iyi değil annem sen hep kuru şeyler mi tüketiyosun yoksa..

iyi degıl cok rahatsız edıyo sıvı tuketıyorum ama yok caresıı bı gere saglık ocagına gıtım hap verdı devamlı kullanma alıskanlık olur dıdı bıraktım

seker yuklemesi ne oldu koca totonu kaldir artik

Mikrop sensin utanmadan kapi pencere acik carpismis
kuslardanda utanmamisss
sen niyeti bozmustun adamdan 100 lugude kapmis

kapı baca kapalı çarpışılırmı yanıyo adam çarpışılmıyoki ööle serin serin çarpışmak lazım.

gitcem gidince haber ederim haftaya kadar zamanım var

Suyu cok icccc

:120: ewet hec utanma yok teli acmadim kocami aradim anan cagri atti surem kalmamis sen ara sor didim
yardima cagiriyosa gelemez bu sicakta de dedim
dirdir ederse aksamada gitmem didim

anan mı diyon kocana, benmki öldürür valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…