Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ama menü güzelmiş hee hakkını yemeyelim...komşuya pişer sizede düşer hesabı...
banami komsuyaaa
ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff buldummm
Bir ara ogretirim kesilmez mercimee yede circir ol
kıslar çakmapolly test yaptımı haberm yok
:99: bisiden haberi yok :99:
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıylabecerikli hatun..

hadi ya vallahi kaçırmışım tühh dur didikliyim geçmişi.

okumaya fırsatım olmadı henüz. karının çarpışması da fırt fırt desene

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıylabecerikli hatun..

ben çok sewerim yayla çorbasını çokta güzel yaparım hiç kesilmezkomşuya döktürmüş yani senin kaynoş kaçta gideceksin??

aramis sabah sabah yardima gel diye
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem
oda 5 te felan cikiyo isten

canım ne çalıştırma agrıdan öldümmmama içimdeboşaldı tartıda essilerde olurum artık
ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff buldummm
canım bak sana pratikbir tarif vereyimde yap şimdi 1.5 kaşık un koy tenceyeye içine 3 kaşık yogurt koy iyice çırp onları kıvamını sen ayarla tabe neyse pirinç koyma üstüne naneli yag yak tzu en son inerken atıcen he unutmadan istersen nohut atıyosun çok güzel oluyor
onundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
canım ne yorulma 12.30 ablam aradı kaldırdı kız dedi daha yatıyomusun he dedim geceler uzn olunca bu sevinç karısı yokmu o niyetimi bozdu benim ne olucak mikrop karı
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz

12.30 bebem sen ne yapıyosum sıpam ne alemlerde

keske cırcır olsam suraklı kabız geıyorum ben esım bana dıyo kı senın toton cok terbıyelı

hemıde cok guzel yaparım mercımek corbasınıı

kız kabız olan totolar terbiyelimi oluyo...ramazanda genelde herkes kabız oluyo kuzum sende paşa gibi aç karnına elma,kayısı falan ye bolda su iç...

kız kabız olan totolar terbiyelimi oluyo...ramazanda genelde herkes kabız oluyo kuzum sende paşa gibi aç karnına elma,kayısı falan ye bolda su iç...

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder

canım ramazan degıl kısdan berı hep kabız gezıyom yaa

keske cırcır olsam suraklı kabız geıyorum ben esım bana dıyo kı senın toton cok terbıyelı

hemıde cok guzel yaparım mercımek corbasınıı

ben accık kabız olsam diyom hep fırt fırt heeppppppppbenm toto tirbiyesizmi acaba

bana sarsın da nasıl olursa olsun
seker yuklemesi ne oldu koca totonu kaldir artik

Mikrop sensin utanmadan kapi pencere acik carpismis
kuslardanda utanmamisss
sen niyeti bozmustun adamdan 100 lugude kapmis

aramis sabah sabah yardima gel diye
bu sicakta dolmusla gelemem oruc agiz didim
arabada ewde yok didim kaynimlan gidicem
oda 5 te felan cikiyo isten
neyse sabah gitmekten iyidir sen gidene kadar yapmış olur yemekleri..
evet doğru diyosunda günah olurmuki uyunsa. insan yapacak bişi bulamıyo:26:
canım tabiki hani öğleden sonra için geçer uyursun o günah değil ama bilerek zaman geçirmek için uyursan olmaz..

ewet ya kabızlık takilo aldırır...kız daha ne istiyon sevinç başlattı gerisi geldi..

evet terbıyelı oluyo hatta dıyokı zaten bu guzel toto ta sey cıkaz kı dıyo kocam cok gusel ıltıfatlar eder

Suyu cok icccc
ıyyyyyyyy yardıma mı çağırıyo bi deeeeee:120:

:120: ewet hec utanma yok teli acmadim kocami aradim anan cagri atti surem kalmamis sen ara sor didim
yardima cagiriyosa gelemez bu sicakta de dedim
dirdir ederse aksamada gitmem didim

vay canınaa.....kız çok kabızlık iyi değil annem sen hep kuru şeyler mi tüketiyosun yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…