Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben kaçar çarşı yapıp geleceğim gelince burda olan olursa bir iki tarif alacağım akşama kocişkoya değişik birşeyler yapayım takla yoksa yem yok misali olacak biraz ama neyse öptüm hepinizi

dur şimdi yemek anası gelir fikir verir...hadi git yap bakalım işlerini..

kızlar ben kaçar çarşı yapıp geleceğim gelince burda olan olursa bir iki tarif alacağım akşama kocişkoya değişik birşeyler yapayım takla yoksa yem yok misali olacak biraz ama neyse öptüm hepinizi

tamam canım hadi gitte gel bakalım..zavallı adam ya yaparsın ya yemek yok diyosun yani..

amin vanım inşallah bu arada ben 5 yıl vajinusmusla uğraştım 2. evliliğimde yendim bu durumu o yüzden çok heyecanlıyım annelik için
Yaa hadi bakalim azimli kari seniii
ne yapıyosunuzzz

çarşıya gideceğim bu sıcakta nasıl yapsamki offf pofflar içindeyim
Ne isin var bu sicakta carsida
sewincc kaynoşun ne pişirecek bakim sana
icli kofte manti komsuyu davet etmis ya bize deel komsuya
kaynansına gidiyor garibim bugün onun kyanoşu ile arası nasıl allahım kurtsa kuzu etsin inşallah ağzını dili bağlasın kızceye güzel bir gün geçirtsin inşalllahhhh
amin agzini yiyim senin..

Ayyy bu sicakta ne mercimegi beeee yayla corbasi yap yogurtlu yogurtlu

kız ama menü güzelmiş hee hakkını yemeyelim...komşuya pişer sizede düşer hesabı...

bebeler mii görüşürüz kuzum hayırlı sahurlar

bıkmadım onun la zaman gecırıyom
ne oldu beyenemedinmi cicim ekmek kadayıfımı dicektim yane ay olsada yisek
beni merak edenler çogaldı hayranlarım arttı yaşasın
Gunaydin cnm he kiz cene cala cala yorulmusuz
sifa olsun hayatim bende bugun yirttim yimekten
kaynosa gitcez ufffffff
onerim hayatim isimlerimiz cok benziyo o kariylan
karımıban karı dedi hanım efendi de bana
ne yapıyosunuzzz

canım nasılsınbakalım
kızlar ben dün sahurda bir adet ekşili elma yedim sabah karın agrısıyla uyandımmı sana wc kanki oldum neyseki içim bir güzel temizlendi okadarda wc sorunum vardı dün okadar dedimki içimden ay sabah kalksamda içim şöyle bir boşalsa dedim beynim komud verdi galiba hepsi boşaldı
kızlar geç kaldım farkındayım gece bir yorulmuşumki sormayın geceler uzunnnnnnnnn çocugumuz yokki kapıyı kitleyelim

rahatlamışsın işte ne güzel elmada bağırsak çalıştırır özellikle de aç karnına yendiğinde..kız dün gece ne oldu böyle hepinize muharebe meydan savaşı vardı sanki...bende oyuruyom aşkı memnuyu seyrediyorum sonrada anacığıma gidicem..

ben yayla corbasını bılmıyom keserım onu beceremem mercımek yapacam benım canım mercımek ıstıyo yanına mantı yapcam mantar yapacam bol kasarlı salata kavun hosafff buldummm

beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm

iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz

kıslar çakmapolly test yaptımı haberm yok

yapmış ama bişey çıkmamış şimdi gününü beklicek ve ozaman yapıcak..biz o kadar demiştik gününden önce yapma moralin bozulur diye ama,yaptı..inşaallah bebeği göbüşündedir..

onundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
bende çalşma olmadığı için zindeyim:124:

biz çalşma nedir unuttuk hatunlar haldır haldır çalşıyo demek

eroş yumurtluyo ya şu an doktor çarpışın demiş, bunlarda iftardan sonra çarpışıp gzmeye gidimyolarmış

sende izinden sonra çarpışırsın artık sen sevincin çarpışmasını okumadınmı öldük gülmekten bizi burda bekletip kendi çarpışmaya gitti çimdi geldi hemde jet hızıylabecerikli hatun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…