kociş uyandırdı ne güzel yaıyodummm mantarla koftemıolmaz heralde tavuk yok dolapda maarkete ölsem gıtmem bu sıakda off ne pişirsem acaba
ben bı makıne camasr attım calıstrayım yatagımı bı düzülteyım
kızlar ben kaçar çarşı yapıp geleceğim gelince burda olan olursa bir iki tarif alacağım akşama kocişkoya değişik birşeyler yapayım takla yoksa yem yok misali olacak biraz ama neyse öptüm hepinizi
Yaa hadi bakalim azimli kari seniiiamin vanım inşallah bu arada ben 5 yıl vajinusmusla uğraştım 2. evliliğimde yendim bu durumu o yüzden çok heyecanlıyım annelik için
ne yapıyosunuzzz
Ne isin var bu sicakta carsidaçarşıya gideceğim bu sıcakta nasıl yapsamki offf pofflar içindeyim
icli kofte manti komsuyu davet etmis ya bize deel komsuyasewincc kaynoşun ne pişirecek bakim sana
amin agzini yiyim senin..kaynansına gidiyor garibim bugün onun kyanoşu ile arası nasıl allahım kurtsa kuzu etsin inşallah ağzını dili bağlasın kızceye güzel bir gün geçirtsin inşalllahhhh
tünaydın canım ben yeni kalktım gözümü acamıyom bılem
yemek tabıkı3 gungur yapamadagım mantarı yapacam mercımek corbası yapmayı dusnuyorumm baska daha aklıma bısı gelmıyo dusunme asamasındayım
Yaa hadi bakalim azimli kari seniii
Ne isin var bu sicakta carsida
icli kofte manti komsuyu davet etmis ya bize deel komsuya
amin agzini yiyim senin..
Ayyy bu sicakta ne mercimegi beeee yayla corbasi yap yogurtlu yogurtlu
ne oldu beyenemedinmi cicimbebeler miigörüşürüz kuzum hayırlı sahurlar
bıkmadım onun la zaman gecırıyom
Günaydın sevinç baktım geçmişe aferin benden sonra çok konuşmamışsınız
bende otlarımı kaynattım içtim sürdüm birazdan kahvaltı yapıp önce bankaya ordanda dükkana gideceğim bu gün de yemek yapmayacağım kociş dün akşam arkadaşlarıyla dışarı çıktı yemeklerim duruyo yırttım yemekten.
Hepinizi öpüyorum.
He bide paşaya beni önersene merak ettim çok eğlenceli bir hatun
karımıGunaydin cnm he kiz cene cala cala yorulmusuz
sifa olsun hayatim bende bugun yirttim yimekten
kaynosa gitcezufffffff
onerim hayatim isimlerimiz cok benziyo o kariylan
ne yapıyosunuzzz
ne oldu beyenemedinmi cicimekmek kadayıfımı dicektim yane ay olsada yisek
beni merak edenler çogaldı hayranlarım arttı yaşasın
karımıban karı dedi hanım efendi de bana
canım nasılsınbakalım
kızlar ben dün sahurda bir adet ekşili elma yedim sabah karın agrısıyla uyandımmı sana wc kanki oldum neyseki içim bir güzel temizlendi okadarda wc sorunum vardıdün okadar dedimki içimden ay sabah kalksamda içim şöyle bir boşalsa dedim beynim komud verdi galiba hepsi boşaldı
kızlar geç kaldım farkındayım gece bir yorulmuşumki sormayın geceler uzunnnnnnnnnçocugumuz yokki kapıyı kitleyelim
Yaa hadi bakalim azimli kari seniii
Ne isin var bu sicakta carsida
icli kofte manti komsuyu davet etmis ya bize deel komsuya
amin agzini yiyim senin..
Ayyy bu sicakta ne mercimegi beeee yayla corbasi yap yogurtlu yogurtlu
hortladinmi sabah sabah topici .ok goturuyoo temizlik annen nirde
:
akşam çalşması vardı uyuyo şimdi elleme
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm
iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz
kıslar çakmapolly test yaptımı haberm yok
bende çalşma olmadığı için zindeyim:124:onundamıı vardııııı...kız karılar dün çarpışmaktan bitap düştüler walla...sen ne yapıyosun göbekli marul..
beydağlı, belinayyy, paşaaaaaammmmm
iyimisiniz kıslarrrrrrr kaçta kalktınızzzzzzzz
1 gelıyodu kalktıgımda uyuya bılsem uyuyacam dahaa
ben 9 da kalktım canım pazara gittim ,evi toparladım,buraya damladım..
bende çalşma olmadığı için zindeyim:124:
biz çalşma nedir unuttukhatunlar haldır haldır çalşıyo demek
eroş yumurtluyo ya şu an doktor çarpışın demiş, bunlarda iftardan sonra çarpışıp gzmeye gidimyolarmış
yapmış ama bişey çıkmamış şimdi gününü beklicek ve ozaman yapıcak..biz o kadar demiştik gününden önce yapma moralin bozulur diye ama,yaptı..inşaallah bebeği göbüşündedir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?