Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ha ha herşey benmi işleri biticekte rahat rahaat otrucekbeni örnek alın azıcık örnekkkk

ne diyon kız sen ben işlerimi bitireli saatler oldu yiwrum pazar işini bile hallettim yemeğimde var yapmıcam bugün kuru v epilav..sen ne pişirdin...

olsun canım oda yeter birarada oluruz ne güzel çy kahvaltı bişeyler yerik işte..
aynen canımm
maksat beraber olmakkk
geçmişi okuyup geldimm..
napıyosunuz bakayım güzellikler
bn geçmişe dalınca çıkamadım yarıda bırakıp geldimm
hemen alıyom temizlik anam...çık,çık, haklısın walla heryer toz içinde pöfff nefret ederim tozdan....

aferin canımm
pislik karular birgün ihmal ettik hale bak
sevinç sana yakışmadı annem
senin gibi tiitiz hatuna hiiç yakışmadı

ne diyon kız sen ben işlerimi bitireli saatler oldu yiwrum pazar işini bile hallettim yemeğimde var yapmıcam bugün kuru v epilav..sen ne pişirdin...

ana bu bendende iyiymiş ben yataktan kalktım oturdum pc başınabende arpaşehriyeli soguk çorba nohutlu bol sarımsaklı domatesli biberli patlıcan yemegi bulgur pilavı ve semiz otu roka yeilliklerler tavuk salarası yapıcem sadece salata ve çorba yapıcem bende uur fasülye yapayım yarın revanımde var ama kırıldı ya üzüldüm nazara geldim zaaarrrr

kız sevincin işi vardı dün,kadın çarpıştı yoruldu ondan unutmuştur

kaynananla eltinin nazarı değmiştir,onun başına çıktı işte boşver üzülme..ellerine sağlık menün güzelmiş canım

bende bugün yokum 4ten sonra falan çıkıcam arkadaşlarla iftar edicem dışarda inşallah : )
heralde bugün herkes biyerlere gidiyo gibi gördüm :)

ben anneme gidecem canım annem rahatsız olduğu için sık sık gidiyorum evimiz yakın zatenn..sende ne güzel arkadaşlarınla iftar yapıcakmışsın hayırlı iftarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…