neyle çarpıştı sevinç ya.. çarpışan arabalara mı bindi.. ne bu şifreli konuşmalar
ben anneme gidecem canım annem rahatsız olduğu için sık sık gidiyorum evimiz yakın zatenn..sende ne güzel arkadaşlarınla iftar yapıcakmışsın hayırlı iftarlar..
ben evdeyimm hemde yalnızz
bnede yanlızım gel birbirimize sarılalımda aglayak
ay 3-4 saatimi alır kız coşmuşsunuz..
ama akşam gelen giden olmazsa fırsat bulursam okurum şimdi çıkmam lazım.. çıkmadan size bi bakayım dedim
canım gelde yiyek
vallahi pişman olursun he çarpışmaları kaçırıyosun haberin olsun
ay 3-4 saatimi alır kız coşmuşsunuz..
ama akşam gelen giden olmazsa fırsat bulursam okurum şimdi çıkmam lazım.. çıkmadan size bi bakayım dedim
ben 5 gündür çrpışıyommkız sevincin işi vardı dün,kadın çarpıştı yoruldu ondan unutmuştur
bende okumadımm bi ara bakıcam artıkkne çene yapmışlar beeeeeokuyamayacam cesaretim yok
niye ağlayalım kızzbnede yanlızım gel birbirimize sarılalımda aglayak
ay çarpışma ne ayol kavga mı etti biriyle sevincim:26:
çarpışma halvetin diğer bir adı oldu burda...dün topik patlama yaşadı resmen,meydan muharebe savaşı gibi..sevinç oldu sevinçgül,paşagül,moodgül,rabiagül,eroşgül,ortalık gülden geçilmedi
çarpışma halvetin diğer bir adı oldu burda...dün topik patlama yaşadı resmen,meydan muharebe savaşı gibi..sevinç oldu sevinçgül,paşagül,moodgül,rabiagül,eroşgül,ortalık gülden geçilmedi
mutlaka okuuuu..tamam canım bende çıkıyorum şimdi kızlar görüşürüzz..
bi yaşıma daha girdim .. kız çarpışma mı diyosunuz ona sizz... ne isimleri çıkıyo bu işin de
topikte nüfus patlaması olucak..tüm bebeklerin doğumgünü de aynı olucak
hatunlar kusura bakmyın valla nazlanmadım kıslar. kocam geldi birden çıktım bazen bööle erken geliyo habersiz
don tilot yakaldı beni ne güzel keyif yapıyodum şimdi resmi koyuyuom
yuh tilotlamı oturuyodun yinehatunlar kusura bakmyın valla nazlanmadım kıslar. kocam geldi birden çıktım bazen bööle erken geliyo habersiz
don tilot yakaldı beni ne güzel keyif yapıyodum şimdi resmi koyuyuom
ben 5 gündür çrpışıyomm
hiç yorulmadımm hiçbişeyide unutmuyomm
aksine hafızam canlanıyorrr
bende okumadımm bi ara bakıcam artıkk
niye ağlayalım kızz
gel beraber iftar yapak sonra da balkonda çay ohh miss
çalışma,halvet,ilişki .... başka adı varmı bilmiyom ama genel olarak bu anlamlarda kullnıyoss
bi yaşıma daha girdim .. kız çarpışma mı diyosunuz ona sizz... ne isimleri çıkıyo bu işin de
ben 5 gündür çrpışıyomm
hiç yorulmadımm hiçbişeyide unutmuyomm
aksine hafızam canlanıyorrr
bende okumadımm bi ara bakıcam artıkk
niye ağlayalım kızz
gel beraber iftar yapak sonra da balkonda çay ohh miss
çalışma,halvet,ilişki .... başka adı varmı bilmiyom ama genel olarak bu anlamlarda kullnıyoss
isteyerek yapmadım. kaynoşun o bölüme polis bakıyomuyduben cikip hazirlaniyom kaynosa gidecez zz
o kariya soyleyin kusum onaaaaaa
ne çene yapmışlar beeeeeokuyamayacam cesaretim yok
yuh tilotlamı oturuyodun yinebiz sana küstük,sewinc ve belinayla birlikte hem sevinç gitti
vay canına eee boşuna temizlik anası seçilmedin ya kuzum ,bu arada tozları aldım miss oldu heryer..
hemde ne çarpışmalarhe valla o neydi çarpışan çarpışana
benim kocam dün 3.30da geldi eve.. yemeğimizi yedik uyuduk
kız buraya gelen birisi yazmıştı öylede kaldı..bende ordan duydum..bi yaşıma daha girdim .. kız çarpışma mı diyosunuz ona sizz... ne isimleri çıkıyo bu işin de
evet bencede güll demeti topikk
ama ben artık yaprakları dökülmüş gül oldumm
hal derman kalmadı haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?