he yavrum kapıyı kilitledi eşi ogluna nnenle bşirşey konuşucaz dedei hayde çarpışmayaay çarpışma ne ayol kavga mı etti biriyle sevincim:26:
çarpışma halvetin diğer bir adı oldu burda...dün topik patlama yaşadı resmen,meydan muharebe savaşı gibi..sevinç oldu sevinçgül,paşagül,moodgül,rabiagül,eroşgül,ortalık gülden geçilmedi
menüde ne var ne yapıcen banageçmiş olsun canım..benim annem taaa nerede keşke yakın olsada bende gitsemsaolasın sizede hayırlı iftarlar olsun inş.
sende gel kuzum
ağlamayın ikinizde gelin
evet akşam çok güzeldi zaman su gibi geçti..iyiki tanışmışım sizlerle
senin menüde ne varben 5 gündür çrpışıyomm
hiç yorulmadımm hiçbişeyide unutmuyomm
aksine hafızam canlanıyorrr
bende okumadımm bi ara bakıcam artıkk
niye ağlayalım kızz
gel beraber iftar yapak sonra da balkonda çay ohh miss
çalışma,halvet,ilişki .... başka adı varmı bilmiyom ama genel olarak bu anlamlarda kullnıyoss
bi yaşıma daha girdim .. kız çarpışma mı diyosunuz ona sizz... ne isimleri çıkıyo bu işin de
topikte nüfus patlaması olucak..tüm bebeklerin doğumgünü de aynı olucak
waooooowwww
başak annem bu ne güzel hamişsin kızz gerçi sen normaldede güzel hatuşsun onu biliyos ama
çok yakıştı sana hee
karı hamişken bile güzell valla
aman nazar değmesinnn
hep gel canım sen deevet akşam çok güzeldi zaman su gibi geçti..iyiki tanışmışım sizlerle
lnşallah eroşum ama biz bu ay kalabalıktan çarpışamadık pekkanka olucak hepsi teyzesii
inşallahh biz patlatalım bu ay hamişlik haberlerini
valla hep aklımda ama ben onları okumak için 1 ay daha harcarım heralde anca:44:sen o gelmediğin 1 ayı okudunmu
ayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayınçok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım
darısı sana kankam sende koycan söz müüüüüü
ay evet keşke öyle bişey olsahe yavrum kapıyı kilitledi eşi ogluna nnenle bşirşey konuşucaz dedei hayde çarpışmayasonra benyassıyıkıldım eşim dedi gel bakıyım birşey söylücem hayde bende didgerleride bizi kıskandı peişimizden geldiler işte böle
menüde ne var ne yapıcen bana
senin menüde ne var
ay nede güzel olurdu yeminle birde aynı hastaneye düşüyoşuzseyret cümbüşü
güle güle canım sana da hayırlı iftarlarkızlar bende kaçıyorum..azcık işlerim var sonrada hazırlan derken akşam olur..görüşürüz akşama .. şimdiden hayırlı iftarlar..öpüyorum sizleri çok konuşmayın geçmişi okuyamam bide gelince 2 saat
başak sen aylardır 50 tane resim koydun herkes baktı bi kere de sen de gör sessacım demedinayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayınçok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım
hep gel canım sen de
lnşallah eroşum ama biz bu ay kalabalıktan çarpışamadık pek
valla hep aklımda ama ben onları okumak için 1 ay daha harcarım heralde anca:44:
masallahgöbüşün cok tatlı
benim koca yok menüde yokhe yavrum kapıyı kilitledi eşi ogluna nnenle bşirşey konuşucaz dedei hayde çarpışmayasonra benyassıyıkıldım eşim dedi gel bakıyım birşey söylücem hayde bende didgerleride bizi kıskandı peişimizden geldiler işte böle
menüde ne var ne yapıcen bana
senin menüde ne var
ay nede güzel olurdu yeminle birde aynı hastaneye düşüyoşuzseyret cümbüşü
ben haytta koymam zaten bide karnım olursa kadraja sığmammayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayınçok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım
boşver kuzum ya zati önemli bişi yoktu. biras sevinç arkandan konşttu o kadar
benim koca yok menüde yok
sadece barbunya varr
başka bişeyede gerek yok zaten
bana yeter
ama gelirseniz,bişiler düşünürüzz
ben haytta koymam zaten bide karnım olursa kadraja sığmamm
bu kiloynan hamiş kalırsamm ooo
ekrana sığmaz çektiğim fotolar
gerçi fotoshop yaparız ama ...
niye küsüyonuz beee açıklamam var işte hem koydum ya resmi iştee kaçmadım..
hava sıcak beydağlı napiyim
ayy cnm sağol yaa utanıyom valla tamam kaldırcam fazla bakmayınçok ısrar etti karılar küstüler artık koymak zorunda kaldım
ay evet keşke öyle bişey olsa
güle güle canım sana da hayırlı iftarlar
başak sen aylardır 50 tane resim koydun herkes baktı bi kere de sen de gör sessacım demedin
ben buraya o zaman üye oldum nasıl arkadaş eklenir onu bile bilmiyorum beni ekleyenleri kabul ettim:26:
benim koca yok menüde yok
sadece barbunya varr
başka bişeyede gerek yok zaten
bana yeter
ama gelirseniz,bişiler düşünürüzz
ben haytta koymam zaten bide karnım olursa kadraja sığmamm
bu kiloynan hamiş kalırsamm ooo
ekrana sığmaz çektiğim fotolar
gerçi fotoshop yaparız ama ...
aşşk olsunnnnnnn görmiycrkmiyizzzzzzz
çok kötüsündaraltırsın fotoshopla
maaşllahsanada bebişinede yyüzünü suçlular gibi kapatmıyaydın iyiydi nur yüzünü görürdük kuzum...fazla kiloda almamışsın,ayrıca sevinç de görsün sonra kaldır resimleri tilotlu senii kız bu arada resimleri kim çekti
aşşk olsunnnnnnn görmiycrkmiyizzzzzzz
çok kötüsündaraltırsın fotoshopla
ben tasarımcıyım isteyen angelina julie ye bile itinayla çevrilir
50 tane değil bee 2 kere felan koydum hems en yoktun nerden bi,liyonarkadaş değilmiyik annem biss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?