Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

mantiyi yaptim corbayi yaptim yavugu hasladim simdide salata yapacam
kari geldimki komsuda
kaynosuda oturmus mantiyla cebellesiyooo
kız yinemi sana yaptırdılar yok anam ne yaparsan yap olmuyo işte illaki bişeyler yaptıracaklar...
sevinç belinay bakında kaldırayım resimleriiii

kız neden küstün bizeeeeeeeeee sen yoktun bebeeeemmm:44:
bende küstüm bende görmek istiyorum ayrımcısınız siiiizz
güle güle canım akşamı okuyacam söz

tamammm

bu arada biz burda çene yapa yapa küstürdüm kızı..arkadaşım akşamı yaptın küstüm sana dedi
sonra yarın gel hadi affettim dedi

bu kadarla da kalmadı... annemlere misafir gelmiş ben de;
iyi hadi biz gelmeyelim kafam kaldırmaz kalabalıktan fenalık geldi dedim..
bugün de bişey yapmamıştım çene yapıyoz annemlerde yicez diye

hemen koştum mutfağa pilav ıslattım köfte yaptım fırına patetesli patlıcanlı türlü gibi ama kızartma gibi oluyor üstüne domates sosu yapılıyor sarımsaklı ondan yaptım.. kırmızı biber közledim.. salata ayran yaptım.. bi de mercimek çorbası yaptım şimdi hepsi pişmek üzere
nasıl çok hızlıyım di mi

bir de şu irmik tatlısını yapayım dedim tatlı olarak pratik göründü gözüme..
ama ben hiç böyle kalıptan ters çevrilen cinsten yapmamıştım onu güzel gibi geldi:44:

kız paşam geçen gün bu irmik tatlısının tarifini sen mi vermiştin ne kadar süre kaynatıcaz onu kaynatırken karıştırcak mıyız sürekli?:44:

canım iftarımı açtım ondan yoktum namazıma hazırlanıcam şimdi 1 litre süte 8 yemek kaşıgı irmik 8 yemek kaşıgı şete 2 vanilya koy bebem hepsini karısştır borcamı sudan geçir sonracıma dök istersen içine yarım su bardagı ceviz veyada fındk koy üstünede ister tarçın ister hindistan ceviiz koy çok hafif oluyo
bu arada kocam işte geç gelicekmiş ben tek kaldım buralardagelinde teker teker taciz edeyim hepinizi

buldum kız bak ışıkın yanıyooo
çatışmamı oldu yeni adı

ama herkes birarada denk gelmiyoki yaaa
ben yine koyarım ayrımcılık deme ama

hhe siz görmeyin nazar edersiniz

seviçle beydaglı tatktı adını neyse namazı kılıyım geliyom ben sende bu arada üstüne hafif bir şeyler giyde gelince beni ugraştırma

bak ben burdayımm

selam kızlar nasılsınız. ben çoktan beri giremedim. tatildi alışverişti temizlikti işti derken günler geçip gidiyor.

bugün sohbetibn .okunu çıkardın dimi

her zaman gel o zaman olurmuu çok eğlenceli hatunarız biz ama senle denk gelemedik ben erken uyuyorum . arkadaşlarda çok sıcaktırlar

ayy doğurmana az kaldıııııııı:18:

sende arkamdan geliyon kuzummm :)) nasılsın iyimisin bakalımm. çok özledim sizleri yaa. bebişin nasıl kaç gr cık oldu :) sen kilo aldınmı ne bilem özet geç işte :)) benim kızım 1300 gr oldu bende 5 kilo aldım toplamda bacak kramplarım dışında pek bi şikayetim yok.

meşhur bacaklaer mı

ne ara meşhur olmş gidemedin dimi bi yere ayy bida bu kadar takılma burda ama insan kendinmi alamıyo ayol
sağol kankam yaa içim rahatladı sen beğenince

ayy sevindim şimdikk siz böle düşününce içim rahatladı

bencede
kankam beğendim gerçekten.

beğenmemiş olsam beğenmedim diyemezdim tabii ama bu kadarda beğendim demezdimmmmmmmm

çok sıcak geldin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…