ben geldimmmm
neyle çarpıştı sevinç ya.. çarpışan arabalara mı bindi.. ne bu şifreli konuşmalar
ay çarpışma ne ayol kavga mı etti biriyle sevincim:26:
hoş geldin canımmm nasıl gectı
cahil karıııııı
hoşbulduk canım yoruldum valla haa toplam 13 kişiydik
bende şimdi polisi arıcaktım :102::102::102:dicektim sevinçin kaynoşu sevinci öldürdü ses soluk yokee ne vardı menüde anlat bacına
kanoşun laf soktu mu :26::26::26::26::26:
yok kız kimse sataşamadı bana okudum üfledim
anaaam gittim ki içli köfteyi yapmış ewi bok götürüyor kendi kaynoşuna mantıyı yap demiş
komşuya gitmiş
gittimki karı cebelleşiyor bu ne yaa dedim mantı yapmayı bilmiyonuz bide başına geçmişsiniz dedim
hemen el attım kestik büktük bizimki geldi salına salına hoşgeldin dedi sen hoşgeldin dedim
kalktım çorbayıda yaptım
salatayı yaptım
tavuklu pilavı yaptım bulaşıkları yığdım mahsus elime geçeni kirlettim
mantıyı pişirdim sofrayı kurdum
salataları servis yaptım kocişte bana yardım etti
ayranı felan yaptı
ilk defa resmen kaynanama acıdım
karı koşturuyo ortada bişi yok insan bu kadarmı beceriksiz olur
ben olmasam sahuru ancak yaparlardı
ne acıyacan be ben enın bi konunu okumuştum gecen kaynan gelip bi su bilem vermemişş
yok hayarım öyle bir telaşlıydıki bana sarmaya vakti olmadı bide elime düştüğü için insaflıydı
babaanneye dedimkii bu ne yaaa banamı güvenip misafir çağırdınız
hhehe eline düşürmüşken cektireydin
babanede dedı demek gelı n ıs yok ben yapam koca kadın mantınnn basına gectıgıne gore
waooooowwww
başak annem bu ne güzel hamişsin kızz gerçi sen normaldede güzel hatuşsun onu biliyos ama
çok yakıştı sana hee
karı hamişken bile güzell valla
aman nazar değmesinnn
he kız 83 yaşında hamurun bir kısmı yapışmış bir kısmı kurumuş
yeniden yogurduk açtık kestik büktük
daha bizimki gelecek
amaaa bide o saate hamur yapıp acıp pısırdınızmı ayy nasıl karıymıs ınsan aksamdan yapar buzlluga atariyi yetişdirmişsiniz
:99: bensiz kalboşver kuzum ya zati önemli bişi yoktu. biras sevinç arkandan konşttu o kadar
kendim çektim
sağol cnm darısı sana inşallah sende koycan dimi:26:
utandım yüzümü koyamadım
tamam sevinçi bekliyek ama kaynoş onu yemezse gelir:99:
kız ewi bok götürüyor yerleri bir gör sıkak ordan temiz balkon berbat oraları yıkadı mutfakla oturma odasını süpürdü saat 6 olmuş
slm kızlar gorusemedık bayadır.. bugun adetımın ıkıncı gunuydu doktora gıttım. yumurtam catlamış klomen saolsun kıst felan yapmamış ne yalan sölıyım tırsmıştım. bu ada klomen verdı offf ya ıstemıyom ben klomen felan kullanmak. zaten gecen ay kullandığım klomen bı kaç ay yumurtalıklara etkı edermış öle dedı doktor ama yınede verdı. adetın 11. gunu yıne gıdıcem doktora yumurtalara bakacak. ınşallah bu klomen bı ıse yararda hıç değilse ıkı tane yumurta yapar. işte hıç bır sorun yok yumurtada catlamış hormonlar yerınde ama olmayınca olmuyo demekkı. bu ay bal- tarcın- cörek otu karısımı yapcam kendıme.. esımede kecıboznuzu kuru yapayım dedım ama bulamadım burlarda... kız basak karısı okursan bu msjımı bana kecıboynuzu al sızın ordan gel cayasızde ne var ne yok gorusemeyelı:26::26::26:
slm kızlar gorusemedık bayadır.. bugun adetımın ıkıncı gunuydu doktora gıttım. yumurtam catlamış klomen saolsun kıst felan yapmamış ne yalan sölıyım tırsmıştım. bu ada klomen verdı offf ya ıstemıyom ben klomen felan kullanmak. zaten gecen ay kullandığım klomen bı kaç ay yumurtalıklara etkı edermış öle dedı doktor ama yınede verdı. adetın 11. gunu yıne gıdıcem doktora yumurtalara bakacak. ınşallah bu klomen bı ıse yararda hıç değilse ıkı tane yumurta yapar. işte hıç bır sorun yok yumurtada catlamış hormonlar yerınde ama olmayınca olmuyo demekkı. bu ay bal- tarcın- cörek otu karısımı yapcam kendıme.. esımede kecıboznuzu kuru yapayım dedım ama bulamadım burlarda... kız basak karısı okursan bu msjımı bana kecıboynuzu al sızın ordan gel cayasızde ne var ne yok gorusemeyelı:26::26::26:
en azından kisti derdi ile ugrasmadın kuuzm inş bu ay gebe kalırsınnnben de bu hafta gidecem reglım olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?