Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

boydan yokmuş bi tane yüz buldum onu da başkası yollamış yanımda insanlar var onların yüzünü kapatıp koyim bari hem bu yeni resim:44:

bende gördüm kızların yüüne kalp koymuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok güzel hatunmuşsun kızzzzzzzz maaşallah kı.ını kaşıııııııı

ama k,ilonu göremedik

yiimeeni yidinm,i tombiş kankişşşşşşşşş
yidimm yidim
hoşbulduk canımm :)) evet bebek alışverişi kızımın ciçişlerini almaya başladık. hafta sonuda odasını boyatacağız
ay ne güzel heyecanlarr
allah kavuştursun bir an önce
isim düşündünüzmü kızz

bak bak söölüyo bide
beğenmezsem söyleyemezdşm diye
ben nasıl emin olayım şimdik beni beğendiğine
gerçi biz hiç görüşmeden kanka oldkk
güzelliğimiz yada çirkinliğimiz hiiç önemli deell

tatlım ben en son geçen hafta baktırmıştım bebeğe 506grdı

ama çok hızlı kilo alıyo bebişler.değişmiştir kilosu.

bende 5kilo almışım.

kraplar bende de var bi taraftanda varis geliyorum diyor sanki bacağımın arkasında mavi damarcıklar çıkmaya başladı

benimde onlar dışında bi telaşım yok. doktordan varis çorabı istiycem başka yolu yok

geçen ayrıntılıya girdim oliş,in yüzünü gördümmmmm

bide şeker yük. yaptırcam ondan korkuyorum midem bulancak diye

ismini tam 8 yıl önce düşünmüştük. adı yağmur olacak kısmetse.

bende şeker yüklemesinde çok tırsmıştım ama hiçte kötü geçmedi. hiç tadına bakmadan tıka burnunu bi dikişte içç hiç bişey hissetmezsinn.

ismini tam 8 yıl önce düşünmüştük. adı yağmur olacak kısmetse.

canım yanlış anlamazsan birşey diyecegim ben okudum bir hadisi şerifte yazıyodu peygamber efendimiz demişki evlatlarınıza dag teme dere yagmur su gibi isimleri koymayın diyor toprak ismide yasak böyle dedim diye kızma ne olur ben uyarayım dedim kardeşimkırdıysam seni kusura bakma

bunu bende duymuştum paşa
dünyaya ait cisimlerin isimlerini koymamak lazzımmışşş
isim hakkı varya,hakkını isterlermiş....

kselcimm nolur yanlış anlama
bebek senin tercih senin paşa gönlün ne isterse onu koy ama
buda kulağının bir köşesinde dursun

ben geldimm nerdenızı kızlarr

sevınc gelmedın mı kızz

ben namaz kılmaya gidiyom

ben kıldım daha sen kılamadınmı delü polisemi haber versek acaba bu sevinç karısı gelmedi ya:18::18::18::18:ben eşime yemek hazırlıyım geliyom yeni eve geldi garibim bekleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…