geldim geldim...
yok kaynoşla diildim arkadaşlarımda dışarda iftar yaptık sonra kocacım beni almaya geldi onla türk kahvesi keyfi yaptık dondurma yedik az önce geldik eve..
geçmişi okuyayım dedim vazgeçtim
özledim sizleri
hayatımın en güzel yıllarını onlarla gecıremem ya dusunsene eımden para ısteyemeyecem hep k.peder verecek dısarı gıder ken bısey alırken hep onlara soracazzz ne gerek var herkez evınd maası ıle gecınsın
bahanede hazır getir formatlayayım karı koca bilgisayarcıyık biz
hoşgeldin
yok kız ben ilk geceden bebeği karnına koyanlardanım
çok ayıppppppppppsenin askerler bekleyemedilermi kız bende bir o gece oldu ondan sonra 6 ay olmadı kanaman çok oldu hastanelik oldum :18::18 ndanda korktum bir araya gelemedik sonradan geldikte anlamadım desem nasıl oldu okadargüzel bir gün geçirmiştimki o gün olan oldu anla işte be ay vallahi utandımmmmm
hosgeldın canım bak dun üzülüyodun adam fırsatı olnunca ılgılenıyo
kesinlikle Allah kimseye muhtaç etmesin
Gördüğü günden geri koymasın amin..
dünde ne oldu benım borulce ızne cıkıp nısanlısı ıle gezeceklerı herlde fıkırlerı degıstı bana dıyo bız koye gıdecez borulce ızne cıkıyomus kocana sole ızınlerı ayarlayk koye gıdekkkkı bızım tatıle gıdecegıımızı bılıyoo bende dedım sız gıdın bızım ne ısımız varr tatıle gıdecez sokk oldum ya masusu sole ne ısım varsa borulceyle bırbrımıze slm baska gunahımız bıle vermıyoz kadın beraber olak dıyoooo
ne utanıyon kız delii kocan o senin anladık
yuh artık beeeeeeeee
neyse bebekler dicem belinay bebekmi dicek geneben çıkıyımde eşimle biraz zaman geçiriyim yazık adama yeni işten geldi anca karnını doyurdu şimdi ise çay içiyor biraz romantik takılalım herüfümle şimdiden cumanız mubarek dualarımız kabul olsun işşallah öpüyorum sizleri
neyse bebekler dicem belinay bebekmi dicek geneben çıkıyımde eşimle biraz zaman geçiriyim yazık adama yeni işten geldi anca karnını doyurdu şimdi ise çay içiyor biraz romantik takılalım herüfümle şimdiden cumanız mubarek dualarımız kabul olsun işşallah öpüyorum sizleri
bebekleriz olunca onlara bebek de biz hatunuz hatta karıyız
iyi geceler canımm
allah senden razı olsun bebemallah razı olsun..sanada hayırlı cumalar..
git herifinin yanına hadi..öpüldün
kesin çarpışmaya kaçıyoo karı
kapı cam açık
bayram bi bitsene kocısım ızne cıksaa evde otr otr patladım
şeytan dürtüyo geçmişi oku diye ama cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?