Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hosgeldın canım bak dun üzülüyodun adam fırsatı olnunca ılgılenıyo

kesinlikle Allah kimseye muhtaç etmesin
Gördüğü günden geri koymasın amin..

bahanede hazır getir formatlayayım karı koca bilgisayarcıyık biz

hoşgeldin

yok kız ben ilk geceden bebeği karnına koyanlardanım

çok ayıppppppppppsenin askerler bekleyemedilermi kız bende bir o gece oldu ondan sonra 6 ay olmadı kanaman çok oldu hastanelik oldum :18::18ndanda korktum bir araya gelemedik sonradan geldikte anlamadım desemnasıl olduokadargüzel bir gün geçirmiştimki o gün olan oldu anla işte beay vallahi utandımmmmm

ne utanıyon kız delii kocan o senin anladık

kesinlikle Allah kimseye muhtaç etmesin
Gördüğü günden geri koymasın amin..

dünde ne oldu benım borulce ızne cıkıp nısanlısı ıle gezeceklerı herlde fıkırlerı degıstı bana dıyo bız koye gıdecez borulce ızne cıkıyomus kocana sole ızınlerı ayarlayk koye gıdekkk kı bızım tatıle gıdecegıımızı bılıyoo bende dedım sız gıdın bızım ne ısımız varr tatıle gıdecez sokk oldum ya masusu sole ne ısım varsa borulceyle bırbrımıze slm baska gunahımız bıle vermıyoz kadın beraber olak dıyoooo

yuh artık beeeeeeeee

yuh artık beeeeeeeee

tatlın bı senedır ıznı beklıyoz ne ısım var benım koyde sızlerle adam aksam kadar canı cıkıyo tatıle gıtmesek bıle evımızde ott dınlenırr

bı kere borulce hep ıznınde yemege gıdıyolar kocıs bısey dmeıstı kaynanm dedı ve var bı gun ızınlerı var dedı kı her dk yan yanalar

bızde 1 kacgun sonra yemege gıdıyoz evde otrn nereye yemek vvar dedı bende bıgun ıznımız var gezecez dedım aynen ıı dedı gene

neyse bebekler dicem belinay bebekmi dicek geneben çıkıyımde eşimle biraz zaman geçiriyim yazık adama yeni işten geldi anca karnını doyurdu şimdi ise çay içiyor biraz romantik takılalım herüfümleşimdiden cumanız mubarek dualarımız kabul olsun işşallahöpüyorum sizleri

bebekleriz olunca onlara bebek de biz hatunuz hatta karıyız

iyi geceler canımm

allah razı olsun..sanada hayırlı cumalar..
git herifinin yanına hadi..öpüldün

kesin çarpışmaya kaçıyoo karı
kapı cam açık

bebekleriz olunca onlara bebek de biz hatunuz hatta karıyız

iyi geceler canımm
agzım alışmış ne yapam
allah razı olsun..sanada hayırlı cumalar..
git herifinin yanına hadi..öpüldün
allah senden razı olsun bebem
kesin çarpışmaya kaçıyoo karı
kapı cam açık

günahımı alma sevinç karısı inan yapmam hergün çekilirimi kız o iş:2::2::2:neyse sizde çok çene çalmayında sabaha kolay okuyum öpüldünüzbu arada 2 kilo daha verdim haberiniz olsun kaldı 6 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…