Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım ben kaynanadaydım düşün
klomen işe araryacak bu ay sen kürlerinide yap gelsin bebelerrrr
off ne bılem kuzum ben doktor sakın kalmaya calış dıyo azarladı bıle nerdeyse ınceden benı napayım elımden gelenı yapıyom ama stresım eengel olamıyom bu cörek otu kurunude ıyıce bı arastırdım hamıle kalınınca keısnlıkle kullanılmaması gerekıyomuş düşük yapıyomuş. o yuzden sadece yumurtlama suresınce ve tuplerden gecış suresınce kullancam. yanı adete bı kaç gun kala keserım bılgınıze:18::18::18:
en azından kisti derdi ile ugrasmadın kuuzm inş bu ay gebe kalırsınnn ben de bu hafta gidecem reglım olursa

saol cnm. senın reglın gecmışmıydı.. ınşallah olmazsın

ayy çok güzelsin kanka ya niye utanuyon anlamadımmmmm

kendisi utanırken bişi yok
evet 1 tane kaldı onu yarın icersem allah izin verirse bekleyecem ıns erken gelirde bi an önce giderim bakalım ne olmuşşş

bu sıcakda nasıl gıdeceksem dok cok uzak

cuma günü onu içersin pazartsi veya salı gelir kırmızılar

kızlar bı resım gördum kocaman +18 basak karısımı o gecmıse bakmadım acıkcası gözler kaldırmıyo mıdem bulanıyo bööö

gecmedı canım aslnda bi hafta falan var ama yasmın kullanıyorum ya bitince hemen olunuyomuşş benimkisi gelir korunuyomuşum

gecmedı canım aslnda bi hafta falan var ama yasmın kullanıyorum ya bitince hemen olunuyomuşş benimkisi gelir korunuyomuşum

hoşgelsın sefalar getırsın ozaman ben bı kaç gun daha olmasaydım ığne vurcaktı doktor gelsın dıye ılk defa sevındım adetımı görunce

kız neden küstün bizeeeeeeeeee sen yoktun bebeeeemmm:44:

sevınc alttan almak lazım ya kaynosunun yanında malum gergın

sevinç belinay bakında kaldırayım resimleriiii
görmedim göremedimmmmmmmmmmmmm
saçmalama eroş fıstık gibi hatunsun çok beğendim seni bennnn tüm topik güzel hatunlar sanırım

sen beni nasıl tahmin edebiliyodun ki

yalan söylüyo sevinç inanmaaa

ne yalanı söyledimki ben yalançı sensin

geldim tatalım yıkandımda anca gelebildim kız ne becerikli hatunsun sen ya işinde iyiysen birgün banada gel de yap yazıktır bana canım iyi yapmışsın gelin dediginde senin gibi olur :2::2:

genemi çarpıştın
benim oğlan ewe gelir gelmez uyudu
benim kocişte yanıma damladı ama avucunu yalar

asılama ışlemlerıne ne zaman baslanıyo benım doktor bu ay yapabılırız dedı ama acaba yumurtayı göruncemı dıycek kı ama bence bu ayda normal yoldan deneyın dıcek kesın:26:

kafayı yedi karıı bu kadar stres yapma olacağı varsada olamıyor

asılama ışlemlerıne ne zaman baslanıyo benım doktor bu ay yapabılırız dedı ama acaba yumurtayı göruncemı dıycek kı ama bence bu ayda normal yoldan deneyın dıcek kesın:26:

bilmiyorum kı canım ya :44::44: benım aha eylülde 1 sene olcak daha ilk defa gecen ay tedavi başladım dok görüşecem o önerirse istiyorum aşılam acaba fiyatı nasıldır :26::26:

bilmiyorum kı canım ya :44::44: benım aha eylülde 1 sene olcak daha ilk defa gecen ay tedavi başladım dok görüşecem o önerirse istiyorum aşılam acaba fiyatı nasıldır :26::26:

vala duyduğuma gore hastaneden hastaneye değişiyo 500-750 arası felanmış galıba:26::26: bende bu ay yapsa dıye dua edıyorum ama ısşerıne karısılmıyo kızıyolar sora

şöyle iyi kaynanamız yokki yemege habira çagırsın
sevinç karısı haksızmıyım kız
çok haklısın çokkkk

senin resimde eski bence 1 ay oldumu çekileli

vala duyduğuma gore hastaneden hastaneye değişiyo 500-750 arası felanmış galıba:26::26: bende bu ay yapsa dıye dua edıyorum ama ısşerıne karısılmıyo kızıyolar sora

ben özele gidiyorum ozman o cıvarlarda olur heralde bakalım dok konusacam ne diyecek :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…