gelin sahur yapak :125::125::125::125::125::125::125::125::125:
neden ohh olsun bana
nedenı yok olsun işte:26::26::121::121:
yidimm yidim
ay ne güzel heyecanlarr
allah kavuştursun bir an önce
isim düşündünüzmü kızz
bak bak söölüyo bide
beğenmezsem söyleyemezdşm diye
ben nasıl emin olayım şimdik beni beğendiğine
gerçi biz hiç görüşmeden kanka oldkk
güzelliğimiz yada çirkinliğimiz hiiç önemli deell
başak kuzumm,
şu bat listesinden temmuzu sil artıkk
ağustosları yazz
selamlar...
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçeni aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin
jet sevincgül...acaba başak da başakgül olma yolundamıdır
iyiki geçmişe bakmışımmkarı gizli gizli kaynoşa iftara iniyormuş haberimiz yok
ondan başakgül olmaz bu saatten sonra olsa olsa yarmagül olurr
bende balık sewmem özellikle balık pişirip beni yemeğe davet ederler :120:
canım ben rabia 2006 yılında bir inat uğruna ilk evliliğimi yaptım 20 yaşında çok sevdiğim biri vardı asker dönüşü evlecektin o askerdeyken ben işe başladım neyse o askerden geldi işten çıkmamı istedi kabul etmemdim çok borcum vardı malum evleneceğiz diye çeyiz yaptım her neyse çık ben öderim dedi bende o yaşın verdiği şeyle gurur yaptım asla ben öderim borç bitince çıkarım dedim böyle saçma bir olaydan ayrıldık çok damarıma bastı oda gurur yaptı aramadı beni i bende sen istemiyorsan bende seni istemem dedim bu aralarda çok isteyen ve beni çok seven biri vardı gittim evlendim ama evlenmez olaydım nasıl bir aileye gelin gittim ben böyle kız eski gelinler gibi kaynana görümce kahrı çektim kız tek kızım tek başıma yaşadım herşeyi kimselere anlatamadım boktan sebepler yüzüne bni kaç kere boşamaya çalıştılar yok efendim mantı dökülecekmiş bende işim var dedm gitmemiştim kadın annemi aramış kızın mantı dökmeye gelmedi bu iş mahkemede biter diye uzun lafın kısası geçen yıl boşandık eşim sahip çıkmadı bana hep ailesi vardı onun için sonra bir mucize gibi askerdeki aşkımla evlendim herşey çok güzel muazzam dün bugün ve yarın yumutlama dönemim ve dam beni es geçti bende ona kızdım kendimi buralara attım işte
selamlar...
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçeni aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin
bugün belimde bacaklarımda ağrı vardı.akıntımda başladı..çok üzüldüm..ama ağrılarım geçti akıntı devam..ara ara kasıklarımda batma oluyo..bakalım nolcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?