ne güzel senin kocanda benmki gibi zırt zırt arıyo demekki
benmde uykum var gel beraber yatak
biliyorum cnm okudum hikayenitabiki şimdikini sordum önemli olan şimdiki çünkü ne güzel ya çok hoşuma gitti, başı kötü olsada sonradan kavuşmaız çok güzel Allah bi r ömür mesut etsin
araması guzeldeuykuda bile bile araması sinirrr edıyo en son acmadım
bile bile uyandırmaya mı çalışıyoo sinir işte
ama özlüyo demekki yazıkkkkk
benmkide çok arar ben aramıyom diyede kızar
Merhaba kizlar
Dun sahur yemeginden sonra fenalstim yine tansiyonum oynadi bnde niyetlenmedim
Buay tansiyonuma neler oluyo acaba benim
geçmş olsn cnm doktora gitinmiMerhaba kizlar
Dun sahur yemeginden sonra fenalstim yine tansiyonum oynadi bnde niyetlenmedim
Buay tansiyonuma neler oluyo acaba benim
merhabalar herkese hayırlı cumalar
ben kocişi günde 50 kez aradığımdan ona fırsat kalmıyor ama nefret ediyorum bu huyumdan:18:
yok canım dinlenmedeyiz artıkınnbeydağlıcım geçmişe baktım cnm o gece bayağı bi çarpışmalar yaşanmış gerçekten
eroşta çarpıştımı acaba o gün,, daha bilmediğimiz ne çarpışmlaar yaşanmştır
herkes gül mü oldu yani
Bu ne yaaa topici yine pok goturuyooooo
bulasiklar duruyoo heryer pis ben temizlige giriseyim bari
kiz nisanli gelin hamile kaynananin cani ciksin
verin su erosun domestosunu salvari cekimde girisim islere
kiz polly sende tozlari al
wc basak temizlesin en son o girmis
ben azıcık geçmişinizi kurcalayım
gidiyorum canım hatta dün akşam iş çıkışı gittik 7 den sonra yarım saat falan yüzdük sonra bi yerlerde yemek yedik geç deldik eve hiç bakamadım napmışınız diye şimdi geçmişi okuyodummelekcim denize gidiyomusun
sağol eroşum ben herkesi göremedim tabi ama eminim öylelerdir neden çünkü söyliiimm;sende beklediğimin çok üstünde güzelsinn
bu topikte resimlerini gördüğüm hatunlardan daha hiç çirkinn çıkmadı
kk nın tüm güzel hatunları bizim topikte maşallahh
ben de börülceyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbutun kadınlar cok gusel:103::103::103::108::108::108::115::119::119::119::118::118:
ama börülce ve kaynanalar harıcc
şirinden de şirin hatta şirinesinkuzumm kendimlen barışık bi kadınım ben severim kendimi ama göz var nizam var
şimdik 50 kg karıynan ben birmiyim
kilo alınca ççok bozuldum ben aslında güzeldimm çook
ama şimdikte tombiş ve şirinimm
canım iftarımı açtım ondan yoktum namazıma hazırlanıcam şimdi 1 litre süte 8 yemek kaşıgı irmik 8 yemek kaşıgı şete 2 vanilya koy bebem hepsini karısştır borcamı sudan geçir sonracıma dök istersen içine yarım su bardagı ceviz veyada fındk koy üstünede ister tarçın ister hindistan ceviiz koy çok hafif oluyo
hem okunu hem çokunu hem de ..okunubugün sohbetibn .okunu çıkardın dimi
bir ara evde donla geziyordun ya başak o sıra diyordun hep benim benim süper bacaklar diye falan sevincle atışıyodunuzmeşhur bacaklaer mı
ne ara meşhur olmş
bu aylar oldumu insanın canı nasılda tatil deniz çekiyor off off keşkem buralarda daniz olaydı eşime yılık izin vermişler önümüzdeki hafta ama ramazanda nereye gidilirki oruçlu oruçlu bilemedim ben onu:44:
geçmş olsn dikkat et kendine bu ara koca totonu oturt fazla gezmehayırlı cumalarr,,,
nasılsınız hatunlarr
ben hastayım galiba,ateşim var azıcıkk:2:
çok sıcakımm çook
ohh devamlı gidiyon sen maaşllhgidiyorum canım hatta dün akşam iş çıkışı gittik 7 den sonra yarım saat falan yüzdük sonra bi yerlerde yemek yedik geç deldik eve hiç bakamadım napmışınız diye şimdi geçmişi okuyodum
Bak ya bi gün gelmedik herkes resmini koymuş bi ben görmedim insan önceden haber veririr yarın resim koycam falan diye küscem size şimdi gerçi ben olsaydımda göremezdim çünkü biz arkadaş değiliz. Bende siz yokken koycam resmimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?