beydağlıcım geçmişe baktım cnm o gece bayağı bi çarpışmalar yaşanmış gerçekten
eroşta çarpıştımı acaba o gün,, daha bilmediğimiz ne çarpışmlaar yaşanmştır
herkes gül mü oldu yani
hayırlı sahurlar hayırlı cumalar dualarımız oruçlarımız kabul olsunnnn :26::26::26:
selamlar...
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçeni aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin
Amin insallah hayirli cumalar karilar..Ey RabbimFayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah
SEWİNC bayağı yorulmuşsun kuzum boşver sevaba girdin ne güzel oruçlulara hizmet etmekle,ellerine sağlık canım...
PAŞAAMMM beni sen merak etmişsin bidenem,ben öyle her akşam giremiyorum maalesef..koca faktöründen dolayı
günaydın güzeller
Amin insallah hayirli cumalar karilar..
Selam canim ewet napim basa gelen cekiliyooo saat 3 ten 12ye kadar kosturdum misafirler giderken ellerine saglik cok yoruldun hakkini helal et dediler
bizimkilerden ellerine saglik diyen olmadiiste buna cok uzuluyorum..
kocamda cok tesekkur etti hakkini helal et saol dedi.
bende bi eline saglik dimediler bunlar yuzunden bigun seni bosarim didim
oda ben seni birakmam didi
Bu ne yaaa topici yine pok goturuyooooo
bulasiklar duruyoo heryer pis ben temizlige giriseyim bari
kiz nisanli gelin hamile kaynananin cani ciksin
verin su erosun domestosunu salvari cekimde girisim islere
kiz polly sende tozlari al
wc basak temizlesin en son o girmis
kız topik güllere karıştıbeydağlıcım geçmişe baktım cnm o gece bayağı bi çarpışmalar yaşanmış gerçekten
eroşta çarpıştımı acaba o gün,, daha bilmediğimiz ne çarpışmlaar yaşanmştır
herkes gül mü oldu yani
canım o kocayı alır döverim ben benimkide iizn vermicektide diyet grubuna yazıyorum didimSEWİNC bayağı yorulmuşsun kuzum boşver sevaba girdin ne güzel oruçlulara hizmet etmekle,ellerine sağlık canım...
PAŞAAMMM beni sen merak etmişsin bidenem,ben öyle her akşam giremiyorum maalesef..koca faktöründen dolayı
Amin insallah hayirli cumalar karilar..
Selam canim ewet napim basa gelen cekiliyooo saat 3 ten 12ye kadar kosturdum misafirler giderken ellerine saglik cok yoruldun hakkini helal et dediler
bizimkilerden ellerine saglik diyen olmadiiste buna cok uzuluyorum..
kocamda cok tesekkur etti hakkini helal et saol dedi.
bende bi eline saglik dimediler bunlar yuzunden bigun seni bosarim didim
oda ben seni birakmam didi
hayırlı cumalr kızlarr
uykumu hıc alamadım yenı kalktım ama agzım ayrılıyo
işin yoksa accık daha uyu annem nolcak
rabiacm naslsn kuzum sana bişiler yazmştım geçmişe bkmadın sanırım
kaç yıllık evliydin sen annem:26:
kimsecikler yokmu ne:44::44::44::44:
ne güzel senin kocanda benmki gibi zırt zırt arıyo demekkiuyanınca bıda yatamıyorum sag olsun tel susmadı esım kac defa aradı
merhaba canım benim çok karışık türk filmi tarzımda bir hikayem ver ben ilk evliliğimi 2006 yaptım geçenyıl ayrıldım 2 evliğimi 8 ay önce yaptım sil baştan sayarsak sekiz aylık canım bir ara anlatırım
ne güzel senin kocanda benmki gibi zırt zırt arıyo demekki
benmde uykum var gel beraber yatak
biliyorum cnm okudum hikayenitabiki şimdikini sordum önemli olan şimdiki çünkü ne güzel ya çok hoşuma gitti, başı kötü olsada sonradan kavuşmaız çok güzel Allah bi r ömür mesut etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?