Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet canım kimbilir...kız eroşta olmuş ya hemde dermansız güll,aralıksız olunca hali kalmamış...

SEWİNC bayağı yorulmuşsun kuzum boşver sevaba girdin ne güzel oruçlulara hizmet etmekle,ellerine sağlık canım...

PAŞAAMMM beni sen merak etmişsin bidenem,ben öyle her akşam giremiyorum maalesef..koca faktöründen dolayı

hayırlı sahurlar hayırlı cumalar dualarımız oruçlarımız kabul olsunnnn :26::26::26:

selamlar...
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçeni aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin

Amin insallah hayirli cumalar karilar..

Selam canim ewet napim basa gelen cekiliyooo saat 3 ten 12ye kadar kosturdum misafirler giderken ellerine saglik cok yoruldun hakkini helal et dediler
bizimkilerden ellerine saglik diyen olmadi iste buna cok uzuluyorum..
kocamda cok tesekkur etti hakkini helal et saol dedi.
bende bi eline saglik dimediler bunlar yuzunden bigun seni bosarim didim
oda ben seni birakmam didi

Bu ne yaaa topici yine pok goturuyooooo
bulasiklar duruyoo heryer pis ben temizlige giriseyim bari
kiz nisanli gelin hamile kaynananin cani ciksin
verin su erosun domestosunu salvari cekimde girisim islere
kiz polly sende tozlari al
wc basak temizlesin en son o girmis

sen olmasan nolcaktıneyse sen kocanın hatrına yapıyosun gerisini eşekler dürtüklesin

kız topik güllere karıştı haberin yok
canım o kocayı alır döverim ben benimkide iizn vermicektide diyet grubuna yazıyorum didimaklına gelipte bakmadı yemegini yedi çayıyla sevişiyodu sonra kalktım başından dedi sahur yapalım okadar istedim eşimle sahur yapayım dedim benim canım istemiyo sen başını çaresine bakeşim karpuz almıştı o şişirdi beni yemeye yemeyegaribim ne yedi acaba daha mutfaga girmedim şimdi gidicem nevresimlerimi degiştiricem evi dip köşe silicem yemekelri ayarlıcem malum pazarım var bugün ona gidicem dolabı silicem bakıcem ne var ne yok eksikelri alıcem birde demeden geçemicem okadar şeftali yedim kardeşim hiç tadı yok ya ah bzim oraların şeftalisi olsa bu arada memlekete gidicem işşallah ablamda inicem anneme gitmicem ordanda anneme geçeriz bakıcez 2 hafta gidip gelicem biraz degişiklik olsun rahmetli babamın mezarınada ugrucam işşallah neyse kızlar hayırlı cumalar hepiciginize

yisinler seni benimkide öle merak etme birşey olsa hatrım için der durur bebem paşa gider çorbalıkları yapar kızılcık tarhana paşa gider makarna yufkaları yapar offfki ne of o uyuz eltimde hazıra konar hem bak birşey anlatayım 2 oglumda kaynanam tarhana dökmüştü 3 gün yok lohusayım tarhana kurtumuştukher bayramdan önce 1 hafta önce gdier evini dip köşie temizlerdim salak gibi kurbanda kalırdım kurban kesilir etleri dolaba koy çok çana 2 kilo et bile vermezdi benim annem olsa veirir dolabı doldurudu etle kıymaylaneyse ya boşverin sizlerde ne var ne yok eşlerimiz yizinden bu haldeyizya boşverin ben yaptıgım işlere kızmıyorum salak gibi kullanılmak agırıma gidiyo
bri gelsinde ban ayardım etsin bugün çok işim var

rabiacm naslsn kuzum sana bişiler yazmştım geçmişe bkmadın sanırım

kaç yıllık evliydin sen annem:26:

rabiacm naslsn kuzum sana bişiler yazmştım geçmişe bkmadın sanırım

kaç yıllık evliydin sen annem:26:

merhaba canım benim çok karışık türk filmi tarzımda bir hikayem ver ben ilk evliliğimi 2006 yaptım geçenyıl ayrıldım 2 evliğimi 8 ay önce yaptım sil baştan sayarsak sekiz aylık canım bir ara anlatırım

uyanınca bıda yatamıyorum sag olsun tel susmadı esım kac defa aradı
ne güzel senin kocanda benmki gibi zırt zırt arıyo demekki

benmde uykum var gel beraber yatak

biliyorum cnm okudum hikayenitabiki şimdikini sordum önemli olan şimdiki çünküne güzel ya çok hoşuma gitti, başı kötü olsada sonradan kavuşmaız çok güzel Allah bi r ömür mesut etsin

araması guzelde uykuda bile bile araması sinirrr edıyo en son acmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…