iyi yapmşsn cnm misafire her zaman kapımz açık
eroşş kalk annem o minderden misaffir oturcak
çok tatlısınız teşekkür ederim...iyi yapmşsn cnm misafire her zaman kapımz açık
eroşş kalk annem o minderden misaffir oturcak
başakcım resmini gördüm...41 kere maşallah canım sanada yavrunada..yorumda yazdım hatta...Allah eşine ve sevdiklerini bağışlasın tatlım...
sen banamı yalancı didinnay bu lafın da cahili olayaım
kızım ne bileyim ben mını mını işlerine çarpışma diyeceğinizi allahım ya deli kızlar
yavaş çarpışın bari bi yerinizi kırmayın
senin kaynoşun kaynoşu var ve onu da mı çalıştırıyo bu kadın
yazıları gene başka yerinle okudun sevinçççç ben sana yalancı demedim eroşa dedim
"inanma yalan söylüyor sevinnnçççç" dedim eroş çirkinim diye yazmış sana... o yazının altına dedimmmmm
koy kız valla zate merak ediyosssskız ben hamiş olim size ay ay yayın yapcam burdan ne karnı herbiyerimi koyarım
sorma bayağı umutlanıyor hemdeeeayy iyice umutlandı tabii o kadar tedaviden iğneden ilaçtan sonra
kuaför napcak sana hoplatmıycak ya
tamam canım sana mis gibi
domestos+omomatik+vernel ile 90 derecede yıkanmışş
ütünün yüksek ısı ve yüksek buhar programında ütülenmiş tam tamına 5 don yolluyorumm
tek tek çıtçıtlı buzdolabı poşetine koydum hepsini(malum hijyen)
paketleedim veriyom kargoya
ay bu lafın da cahili olayaım
kızım ne bileyim ben mını mını işlerine çarpışma diyeceğinizi allahım ya deli kızlar
yavaş çarpışın bari bi yerinizi kırmayın
senin kaynoşun kaynoşu var ve onu da mı çalıştırıyo bu kadın
yazıları gene başka yerinle okudun sevinçççç ben sana yalancı demedim eroşa dedim
"inanma yalan söylüyor sevinnnçççç" dedim eroş çirkinim diye yazmış sana... o yazının altına dedimmmmm
kız ben hamiş olim size ay ay yayın yapcam burdan ne karnı herbiyerimi koyarım
yinemi ben yerimdenn oldummm ya başak sen beni niy eezikliyon yaaaaaaaaaa
ohhh giymede yanında yat
sağol kankam yoksa hamile tilotu alcaktım yaa seninkide hamile tilotu kadar vardır
totonu gördüm sayılır dün
bahanede hazır getir formatlayayım karı koca bilgisayarcıyık biz
tebrik ederiz canım arkadaşını ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkarılar bugün bir haber aldım çok mutlu oldum
bir arkadaş vardı ikimizde ağustos 2012 annesi olacaktık
ve düşük yapmıştık ...
o arkadaşım 6 haftalık hamişmiiişşşşşşş
6 ay kanama mıııııçok ayıppppppppppsenin askerler bekleyemedilermi kız bende bir o gece oldu ondan sonra 6 ay olmadı kanaman çok oldu hastanelik oldum :18::18 ndanda korktum bir araya gelemedik sonradan geldikte anlamadım desem nasıl oldu okadargüzel bir gün geçirmiştimki o gün olan oldu anla işte be ay vallahi utandımmmmm
dünde ne oldu benım borulce ızne cıkıp nısanlısı ıle gezeceklerı herlde fıkırlerı degıstı bana dıyo bız koye gıdecez borulce ızne cıkıyomus kocana sole ızınlerı ayarlayk koye gıdekkkkı bızım tatıle gıdecegıımızı bılıyoo bende dedım sız gıdın bızım ne ısımız varr tatıle gıdecez sokk oldum ya masusu sole ne ısım varsa borulceyle bırbrımıze slm baska gunahımız bıle vermıyoz kadın beraber olak dıyoooo
hayırlı sahurlar hayırlı cumalar dualarımız oruçlarımız kabul olsunnnn :26::26::26:
amin sağolun sizin de hepimizin inşallahselamlar...
herkese hayırlı cumalar RABBİM gönlümüzden geçeni aradaki şerri kaldırarak hayırlısıyla versin
sen banamı yalancı didinn
cıks cıks
bak tersim pistir söliyimm
koy kız valla zate merak ediyossss
sorma bayağı umutlanıyor hemdeee
ayy kocişim umutlanma diyomm bak kaptırma diyom
"senin bi daha aynı eziyeti çekmeni istemiyom"diyo
o benden çok etkilendi bu iğne işinden
gözü korktu,, bu neki dedim bende inşallah gerek kalmaz ama aşılama tüp bebek filan olursa daha neler çıkcaak önümüze dedimm
kuaförden nolcakk ki
onu diyom oraya bilem götürmüyokiii
şu eline sağlık dememeyi anlamıyorumAmin insallah hayirli cumalar karilar..
Selam canim ewet napim basa gelen cekiliyooo saat 3 ten 12ye kadar kosturdum misafirler giderken ellerine saglik cok yoruldun hakkini helal et dediler
bizimkilerden ellerine saglik diyen olmadiiste buna cok uzuluyorum..
kocamda cok tesekkur etti hakkini helal et saol dedi.
bende bi eline saglik dimediler bunlar yuzunden bigun seni bosarim didim
oda ben seni birakmam didi
balık yiyin kızlarsevinç saan bhamileyken balk yedinmi diye sordummmmmmm
küsmüsün anlamadımki:117:
geçmiş olsun moodcum dikkat et kendine sıcakta ayran iç bol su iç birkaç gün ara ver kötü oluyorsan canım vücudun bi toparlansın..zaten dinimizde vücuda eziyet oluyorsa tutmak caiz değil..Merhaba kizlar
Dun sahur yemeginden sonra fenalstim yine tansiyonum oynadi bnde niyetlenmedim
Buay tansiyonuma neler oluyo acaba benim
kız benimki kıskançlık falan değil alışkanlık öyle gördüm hep..geçmş olsn cnm doktora gitinmi
adamı sıkma
yok kız benimsememekten değilgeçmişimizi diicektin heralde yoksam sen bizi benmsemiyomusun
kesin bizim nazarımız değdi 10 kez çok tatlısın dedik..:26: şimdi nasılsın canımhayırlı cumalarr,,,
nasılsınız hatunlarr
ben hastayım galiba,ateşim var azıcıkk:2:
çok sıcakımm çook
diyodum ben sana inanmıyodunnn
ancak olur sana benimkiler...
off kızlar ya bu hormon ilçları yüzünden kıllarım mutasyona uğradı yaaaaaaa
kollarımdakiler filan uzadı karardıı ..
iğrençç
napıcam dökülürmü acep???
alsaaaammm bi daha hep almak gerekirr
balık yiyin kızlarhamileyken emzirirken hamile değilkennnnn
yediğimiz doğal hormonsuz bi tek o et kaldı
üstelik de faydaları sonsuzhergün yesem bıkmam ölürüm balık diye
bir tek temizlemesini sevmemmm:104::104::104:
kız benimki kıskançlık falan değil alışkanlık öyle gördüm hep..
annemle babam birbirlerine wc ye giderken bile haber verirler dakka başı ararlar dışarıdayken de
yok kız benimsememekten değil
ben yokum ya o sıralarda o yüzden sizin geçmişiniz oluyor.. sen mesela geçmişi didiklerken de bizim geçmişimizi didiklemiş oluyorsun:119:
kesin bizim nazarımız değdi 10 kez çok tatlısın dedik..:26: şimdi nasılsın canım
eroş bi kez de kocişini anlatmıştın kaynoşları falan çok iyi diye...
ertesi gün tartışmıştınız hatırlıyon muı
benim bi iş görüşmem var (telden ) bi yarım saat sonra gelicem yine online görünücem ama burda değilim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?