Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım mama kıvamına gelene kadar kaynatıcen çok hafif bir tatlı degilmi
malesef canım ya günahmesle ecrin anlamı allahın hediyesi dediler ama öyle degil eziyet rüşvet anlamındaymış:18::18::18:başka koy bebem isimleri zümran koy mesela internetten bak anlamı çok güzel teyzemin kzı koydu
yok canım o gece çok kanamam oldu ondan didim o korkuda ban yetmişti sonra oldu birşekilde işte
millet nerde ya sayfayada bişiler oldu kızlar akşama menüde ne var

dünden arpaşehriyeli nohutlu yogurtlu soguk çorba vardı bugün yanına kırmızı biber dolması ve annem kıtan taze fasülyeyi kurutmuştu onun yemegini yarmalı yaptım yanına salata karpuz var ve 2.5 dilim revanı var

Hoş geldin paşa napıyon bakim

ne yapayım anam agladı anca gelebildim

canım sana yaptıgım işleri yazıyım dinle bak
1-elektirik süpürgesini temizledim torbasını taktım evi süpürdüm
2-evi sildim
3-toz aldım bütüm mobilyalarımın
4-nevresim takımlarımı degiştridim
5-tuvaletleri yıkadum banyoyu sildim
6-bulaşıkları makimaya dizdim temizleri yerleştirdim
7-buzdolabını sildim kahvaltılıklarımı taze kaselere koydum
8-yemkelerimi yaptım
9-karbuzumu kestim tatlımın tabagını yerleştirdim gene çıktımı sana bulaşık hop makinaya
akşam menüsündede arpa şereiyeli nohutlu yogurt çorbası soguk ..kırmızı biber dolması.. annem kıştan taze yeişl fasülyeyi kurutmuştu onu yarmalı yemegini yaptım ..2.5 dilim revanim var eşimin tatlısı bende yemekelrin yanına muhtemelen salata yaparım daha pazara gidemedim market işini gördüm amabugün anam agladı namazımı kıldım makinada beyazlılarım var çıksada assam benim kociş gelicekte pazara gidicez daha ay ben çok seviyorum pazarı yaa

maşallah canım valla sevinçle sen çok hamaratsın bende topiğin en tembeli

paşa beni eklesene faceden

kızlar ben hem susadım hem karnım acıktı okadar işi yaparsan sendaha bunu pazarı vareşimi arıyım bakalım ne zaman gelicek

dün yaptım canım köfte patates pilav çorba bugün tık yok daha gerçi halimde yok offff offff

kız şurda diyette olan var demi gıcıklıgımamı yapıyon hesana yasaklıyorum öyle kötü şeyleri yazmayın banada günah yavrularım ya açım aç kilo vericem diye anam aglıyo burda ama biraz destek lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…