canım mama kıvamına gelene kadar kaynatıcen çok hafif bir tatlı degilmi
malesef canım ya günahmesle ecrin anlamı allahın hediyesi dediler ama öyle degil eziyet rüşvet anlamındaymış:18::18::18:başka koy bebem isimleri zümran koy mesela internetten bak anlamı çok güzel teyzemin kzı koydu
dünden arpaşehriyeli nohutlu yogurtlu soguk çorba vardı bugün yanına kırmızı biber dolması ve annem kıtan taze fasülyeyi kurutmuştu onun yemegini yarmalı yaptım yanına salata karpuz var ve 2.5 dilim revanı var![]()
tatlı harika oldu canım bayıldık:13: ben zaten hafif tatlılara bayılırım.. şekerini koymayı unuttum diye panik halinde son dakikada 12 tatlı kaşığı attım ama tam kıvamında oldu herşeyi.. üzerini de muz ve cevizle süsledim.. azıcık da içine sokuşturdum bunları

üstüne çikolata sosu bana fazla geldi.. eşiminkine kalp şeklinde döktüm

kendiminkine 1damla döktüm

hem çok kolay hem hafif hem de lezzetliymiş çok sağol

aman sağlıklı olsunlar huyları güzel olsun

eh maşşallah.. bu sıcakta ve bikaç saattene yapayım anam agladı anca gelebildim
canım sana yaptıgım işleri yazıyım dinle bak
1-elektirik süpürgesini temizledim torbasını taktım evi süpürdüm
2-evi sildim
3-toz aldım bütüm mobilyalarımın
4-nevresim takımlarımı degiştridim
5-tuvaletleri yıkadum banyoyu sildim
6-bulaşıkları makimaya dizdim temizleri yerleştirdim
7-buzdolabını sildim kahvaltılıklarımı taze kaselere koydum
8-yemkelerimi yaptım
9-karbuzumu kestim tatlımın tabagını yerleştirdim gene çıktımı sana bulaşık hop makinaya
akşam menüsündede arpa şereiyeli nohutlu yogurt çorbası soguk ..kırmızı biber dolması.. annem kıştan taze yeişl fasülyeyi kurutmuştu onu yarmalı yemegini yaptım ..2.5 dilim revanim var eşimin tatlısı bende yemekelrin yanına muhtemelen salata yaparım daha pazara gidemedim market işini gördüm amabugün anam agladı namazımı kıldım makinada beyazlılarım var çıksada assam benim kociş gelicekte pazara gidicez daha ay ben çok seviyorum pazarı yaa![]()

motor kaç beygir