kız senin koca okul döneminde haylaz şımarık tembel in teki diilmiydi. nerden biliyomş geometri
kızçeler ben kaçar ufaklık kuzenime gidip ders çalıştırıcam :18::18::18:
sonra da evde ders çalışçakmışız kocacıkla geometri öğretçekmiş bana öle dedi
öptüm hepinizi mutlu huzurlu bi gece geçirinnnn muahhh
estağfirullah ablacım ben hiç hatunlarımın biyerlerine diken batsın istermiyim
topikin amacına aykırı. çocuk yapmaya çalışıyos biz.
topikte bizden başka kimse yok o yüzden sana hediye ettim:101:
iltihap mı var soğan kürü yapsana annem iltihabı atıyormuşşansına küs diyon yani... zaten iltihaptan bişey yapamıyoz halvetde yalan oldu bırak dikende batsın bi işe yaramıyo zaten
Eki Görüntüle 307749 başak buda sana
afferin o zaman ona okudu mu bari. yoksa haylazlıkla okulu bıraktımısadece haylaz ve sımarıktı balım kafa zehir gibi haspada bilmediği bişey yok onun
iltihap mı var soğan kürü yapsana annem iltihabı atıyormuş
slm nasılsınız kızlar
selam iyiyiz sen nasılsın pek girmiyorsun sen çalışıyormuydun
slm nasılsınız kızlar
iyilik noolsun:)akşamı ettiik sonundaa:)yuppiiiiiii
sen nasılsın?nikin tanıdık ama seni pek göremiyos
cnm ben kursa gidiyorum gelince biraz yorgun oluyorum o yüzden giremiyorum fazla
zeynepçimm senin durumunda olan bi kuzenim vardı 10sene çocukarı olmadı bir sürü tüp denediller tutmadı...
sonra bunlar yurtdışına taşındı ,türkiyede dondurulmuş embriyoları kaldı..
1sene geçmeden pat diye hamile haberi geldi..hemde kendi kendine olmuş...
sonra arkasıda geldi..oğlu 2yaşına basmamıştı bide kızı oldu...
embiriyolar belki hala donmuş şekilde bekliyodur bilmiyorum ama Allahın işi işte...Allah isteyince oluyorr canımm..
sizde biraz kafa dinlemek için uzaklara gitseniz....belkide stresten gelmiyodur sıpanız...
zeynepçimm senin durumunda olan bi kuzenim vardı 10sene çocukarı olmadı bir sürü tüp denediller tutmadı...
sonra bunlar yurtdışına taşındı ,türkiyede dondurulmuş embriyoları kaldı..
1sene geçmeden pat diye hamile haberi geldi..hemde kendi kendine olmuş...
sonra arkasıda geldi..oğlu 2yaşına basmamıştı bide kızı oldu...
embiriyolar belki hala donmuş şekilde bekliyodur bilmiyorum ama Allahın işi işte...Allah isteyince oluyorr canımm..
sizde biraz kafa dinlemek için uzaklara gitseniz....belkide stresten gelmiyodur sıpanız...
hu hu ben geldim ne kaynatıyosunuz bakalım
ne güzel cnm ALLAH bağışlasın kuzeninin çocuklarını aslında bende kafaya çok takıyodum ama 2 aydır kuran kursuna başladım o çok iyi geldi bana kafam şimdilik rahat ama benim yumurtlama takibi yaptırmam lazım hamile kalmam için yumurtlamam zayıf hayırlısını versin RABBİM hepimiz için inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?