Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sagol canımm sende kendine iyi bak...bırakmam dolunayım merak etme batlarımızı birlikte bekliycez inş hamiş haberlerimizi vercez hayırlısıyla...ayyy bende depresyonda oluyorum birbirimize yardım ederiz artık :))

görüşmek üzre bende öptüm...

canım maşallah size ya rabbim mutlulugunuzu bozmasın inş en yakın zamanda bir bebişle taclandırsın...

amiiin

benim göğüslerde aşırı hassasiyet olmuştu

kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı

ben yumurtlama dönemindeyim hayıt içiyorum

kafana vurayım belki unutursun

beni öpmüyormusun küstüm

açıkcası ben ovulasyon testi yapmaya üşeniyorum bende çörekotu bal tarçın yiyorum kaliteli ve düzenli yumurtlamaya iyi geliyomuş inş.işe yarar

bende yapmıycaktım ama doktorum onerince yaptım...o dedigin corekotu bal tarcın yumurtası buyuyup catlayamıyanlar icin diye biliyorum ...yumurtası kendiliginden catlayanlarda kist yapabiliyomuş...

bende yapmıycaktım ama doktorum onerince yaptım...o dedigin corekotu bal tarcın yumurtası buyuyup catlayamıyanlar icin diye biliyorum ...yumurtası kendiliginden catlayanlarda kist yapabiliyomuş...

ben kk de okudum kaliteli ve düzenli yumurtlamak için kullanan olmuş ve hamile kalmış ama gerçekten işe yarıyo benim yumurtlamam az olduğu için adetim 1 hafta önceden kahverengi lekeyle başlıyodu doktor yumurtlamamın düşük olduğu için adetimin böle olduğunu söleyince bende geçen ay başladım çörekotuna buay adetim 2 gün önce geldi 1 gün leke şeklinde sonra kanamam başladı bende işe yaradı yani buayda kullandım 3,4 ay kullanmayı düşünüyorum belki bu vesile olur hamile kalmama adetimin bile düzenli gelmesi benim için çok iyi

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ıyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhh böööööööööööööhhhhhhhhh

evet canım tam tamına 14 yıl bitti 15. yıldan gün almaya başladık bile
bende 15 yıllık evliyemmm yaşlanmışakkk artıkınn
bizim burda 19 yıl sonra bi arkadaşımızın çocuku olduuu..

selam kızlar nabersiniz
selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın...

oyle işe yarıyo zaten yumurtama sorunu olanlarda... ben hic sorunu yokken kullanlar icin demiştim...ben senin öyle bir sorunun oldugunu bilmiyodum inş işe yarar ve hayırlıyla hamiş kalırsın...

iyiyim canım sen nasılsın

aygün2008 [B .!.:
bende 15 yıllık evliyemmm yaşlanmışakkk artıkınn[/B]

bizim burda 19 yıl sonra bi arkadaşımızın çocuku olduuu..

ne yaşlanması hayatımınızın baharındayız

ne yaşlanması hayatımınızın baharındayız

bi bakıma öyle canımm
ben diyorumki eğer bir çocukum daha olursa Allah ın izniyle ikinci baharımızı yaşarız eşimlennn..
şuda doğruki ilk çocuğumda hiç bişey bilmiyodum hiç zevk falan alamadan oldu bittiii patır kütür oldu herşey aniden..
şimdi doya doya yaşmaak istiyorum hayırlısıyla..

sevindim tatlım sağlık gibisi yok

ne demiş Kanuni Sultan Süleyman

HALK İÇİNDE MUTEBER BİR NESNE YOK DEVLET GİBİ
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ

doğru söylemiş
evet canım sağlık gibisi yok
önce sağlık sonra huzur bunların değerini bilelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…