zeynebimm pelinimm kendinize iyi bakın canlarımm..pelinnn bat yaklaşıyooo beni yanlız bırakma heeeee
ben bat zamanları aşırı depresyonda oluyorum yardım edersin artık bana
hadi öptümmm sizi,iyi akşamlar..
selam kızlar nabersiniz
canım maşallah size ya rabbim mutlulugunuzu bozmasıninş en yakın zamanda bir bebişle taclandırsın...
o zaman göğüslerde hassasiyet başlarsa kafadan hamiş değilim diyebiliriz öylemi?
2hafta sonra kaynımın düğünü var...off ben şimdiden çok stresliyim...bakalım kaç sivrizeka soracak bebek yokmu diyee..
nasıl cevap veriyim ki..aaa ne terbiyesiz gelin demezlermi..
kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı
ya bide ortam değişikliğinin yanısıra bebek olayını kafadanda çıkarmak lazım..(nassı olacaksa)
çoğu kişiden duyduğum. şu "artık takılmıyodum bebeğim olmuyo diye aa bide baktım hamileyim.."
naapsak hafızamızı kaybetsek:)yaa günde enaz 1500 kere neden bebeğim olmuyo diye aklımdan geçiriyorum..
zeynebimm pelinimm kendinize iyi bakın canlarımm..pelinnn bat yaklaşıyooo beni yanlız bırakma heeeee
ben bat zamanları aşırı depresyonda oluyorum yardım edersin artık bana
hadi öptümmm sizi,iyi akşamlar..
açıkcası ben ovulasyon testi yapmaya üşeniyorum bende çörekotu bal tarçın yiyorum kaliteli ve düzenli yumurtlamaya iyi geliyomuş inş.işe yarar
selam kızlar nabersiniz
dipteyim sondayım depresyondayım....
bende yapmıycaktım ama doktorum onerince yaptım...o dedigin corekotu bal tarcın yumurtası buyuyup catlayamıyanlar icin diye biliyorum ...yumurtası kendiliginden catlayanlarda kist yapabiliyomuş...
slm hoşgeldin ben iyiyim ya sen?
selam nasıl oldun
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:SON DAKİKA!...
Yine bir liste dışı olayıyla karşı karşıyayız.
angell2 adlı hatunun kk ya son giriş tarihinin 14 aralık,
topike son girişinin ise 6 aralık olduğu;
duyguyıldıray adlı hatunun da kk ya son giriş tarihinin
15 aralık topike son girişinin ise 06 aralık olduğu belirlendi.
angell2 ve duyguyıldıray adlı hatunları üzülerek liste dışı bırakılmak zorunda kalındı.
daimi müdavimlerimize saygılar...
ıyyyyyyyyhhhhhhhhhhhhh böööööööööööööhhhhhhhhh
kızçeler ben kaçar ufaklık kuzenime gidip ders çalıştırıcam :18::18::18:
sonra da evde ders çalışçakmışız kocacıkla geometri öğretçekmiş bana öle dedi
öptüm hepinizi mutlu huzurlu bi gece geçirinnnn muahhh
bende 15 yıllık evliyemmm yaşlanmışakkk artıkınnevet canım tam tamına 14 yıl bitti 15. yıldan gün almaya başladık bile
bizim burda 19 yıl sonra bi arkadaşımızın çocuku olduuu..canım benim yakınımda zaten akraba falan yok kaynanada yok habire çocuk sorsun bi kardeşim var yakınımda
senede 1 ayımızı memlekette geçiriyoruz akrabalarımızın yanında ama bol bol gezeriz denize gideriz gezmekten yorulurum yani streste olmaz ama demekki daha zamanı gelmemiş
teyze kızının 17 sene sonra olmuş kaynanası öldükten sonra kaynanası kısırsın diye diye başının etini yemiş ama torununu göremeden ölmüş
iyiyim canım teşekkür ederim
daha iyiyim canım sen nasıl oldun
kızlar ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz inş. iyi akşamlar hepinize
kızlar ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz inş. iyi akşamlar hepinize
selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın...selam kızlar nabersiniz
ben kk de okudum kaliteli ve düzenli yumurtlamak için kullanan olmuş ve hamile kalmış ama gerçekten işe yarıyo benim yumurtlamam az olduğu için adetim 1 hafta önceden kahverengi lekeyle başlıyodu doktor yumurtlamamın düşük olduğu için adetimin böle olduğunu söleyince bende geçen ay başladım çörekotuna buay adetim 2 gün önce geldi 1 gün leke şeklinde sonra kanamam başladı bende işe yaradı yani buayda kullandım 3,4 ay kullanmayı düşünüyorum belki bu vesile olur hamile kalmama adetimin bile düzenli gelmesi benim için çok iyi
sağol canım 2 gündür daha iyiyim
selam canım hoşgeldin iyiyim sen nasılsın...
oyle işe yarıyo zaten yumurtama sorunu olanlarda... ben hic sorunu yokken kullanlar icin demiştim...ben senin öyle bir sorunun oldugunu bilmiyodum inş işe yarar ve hayırlıyla hamiş kalırsın...
aygün2008 [B .!.:bende 15 yıllık evliyemmm yaşlanmışakkk artıkınn[/B]
bizim burda 19 yıl sonra bi arkadaşımızın çocuku olduuu..
ne yaşlanması hayatımınızın baharındayız
sevindim tatlım sağlık gibisi yok
ne demiş Kanuni Sultan Süleyman
HALK İÇİNDE MUTEBER BİR NESNE YOK DEVLET GİBİ
OLMAYA DEVLET CİHANDA BİR NEFES SIHHAT GİBİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?