aaaaa Pelinde burdaa:)hoşgeldin canım...nasılsın bakiimm:)hep bu saatlerde geliyon...
ben nerelere gitsemki
14 sene oldu uzaya gitsem olurmuki
ben nerelere gitsemki
14 sene oldu uzaya gitsem olurmuki
hoşbulduk canımmm :)iyiyim cok şükür sen nasılsın...ne biliyim dolunayım raslantı oluyo heralde hic farketmemiştim
cnm sen 14 yıllıkmı evlisin
yaa cidden ortam değiştirmek iyi geliyor..
kuzenim annesine yakın oturuyodu..hergün anasıyla ahh vah etmekten moralmi kalıyodu yaa..
bazen en yakınımızdakiler bile istemeden strese sokuyolar..
belki taşınamayız ama özellikle yaz tatillerinde eşinle baş başa uzaklarda tatil yapmak çok akıllıca:)
evet canım tam tamına 14 yıl bitti 15. yıldan gün almaya başladık bile
iyidir tatlım...sabahtan beri göğüsleri yokluyorum erken belirti falan varmı diyee:)
offf hiç bişi yok yine..ne sancı ne ağrı...
aa dur yaa bitanesi sızladııı!!!!!
niye gelmiyosa eşşek sıpalarımız:)
yaa cidden ortam değiştirmek iyi geliyor..
kuzenim annesine yakın oturuyodu..hergün anasıyla ahh vah etmekten moralmi kalıyodu yaa..
bazen en yakınımızdakiler bile istemeden strese sokuyolar..
belki taşınamayız ama özellikle yaz tatillerinde eşinle baş başa uzaklarda tatil yapmak çok akıllıca:)
evet canım tam tamına 14 yıl bitti 15. yıldan gün almaya başladık bile
off canım ya hic yoklama kendini daha var adet günümüze boşuna stres yapmıyalım... bende de öyle hic belirti yok fazlada aramıyorum aslında benim obur hamişliklerimde de belirti olmuyodu hele gögüslerim yumaşacık oluyodugelecek tatlım gelecek eşşek sıpalarımız :) bir gün anne ben burdayım diycek inş...
haklısın cnm ama bence seni kim üzüyosa cevabını vereceksin bidahaki sefere sormazlar ben eskiden hiç cevap vermezdim şimdi hemen karşılığını veriyorum hep benmi üzülücem ama karşımdakini kırmadan kızlar ya bugün çok üzüldüm eşimin kuzeni tüp bebek yaptırmıştı 2. kez ama oda tutmadı ona çok üzüldüm neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum benimde tutmadığında çook ağlamıştım üzülmüştüm inş. herkesin gönlüne göre verir ALLAH
haklısın cnm ama bence seni kim üzüyosa cevabını vereceksin bidahaki sefere sormazlar ben eskiden hiç cevap vermezdim şimdi hemen karşılığını veriyorum hep benmi üzülücem ama karşımdakini kırmadan kızlar ya bugün çok üzüldüm eşimin kuzeni tüp bebek yaptırmıştı 2. kez ama oda tutmadı ona çok üzüldüm neler yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum benimde tutmadığında çook ağlamıştım üzülmüştüm inş. herkesin gönlüne göre verir ALLAH
MAAŞALLAH cnm inş. bide bebeğiniz olur en kısa zamanda hayırlısıyla
canım benim yakınımda zaten akraba falan yok kaynanada yok habire çocuk sorsun bi kardeşim var yakınımda
senede 1 ayımızı memlekette geçiriyoruz akrabalarımızın yanında ama bol bol gezeriz denize gideriz gezmekten yorulurum yani streste olmaz ama demekki daha zamanı gelmemiş
teyze kızının 17 sene sonra olmuş kaynanası öldükten sonra kaynanası kısırsın diye diye başının etini yemiş ama torununu göremeden ölmüş
ya bide ortam değişikliğinin yanısıra bebek olayını kafadanda çıkarmak lazım..(nassı olacaksa)
çoğu kişiden duyduğum. şu "artık takılmıyodum bebeğim olmuyo diye aa bide baktım hamileyim.."
naapsak hafızamızı kaybetsek:)yaa günde enaz 1500 kere neden bebeğim olmuyo diye aklımdan geçiriyorum..
hayır tabiki canım herkeste aynı olmazki bazı kişiler gögüslerinden hamiş oldugunu anlayabiliyolar...o zaman göğüslerde hassasiyet başlarsa kafadan hamiş değilim diyebiliriz öylemi?
2hafta sonra kaynımın düğünü var...off ben şimdiden çok stresliyim...bakalım kaç sivrizeka soracak bebek yokmu diyee..
nasıl cevap veriyim ki..aaa ne terbiyesiz gelin demezlermi..
kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı
zeynebimm pelinimm kendinize iyi bakın canlarımm..pelinnn bat yaklaşıyooo beni yanlız bırakma heeeee
ben bat zamanları aşırı depresyonda oluyorum yardım edersin artık bana
hadi öptümmm sizi,iyi akşamlar..
hayır tabiki canım herkeste aynı olmazki bazı kişiler gögüslerinden hamiş oldugunu anlayabiliyolar...o zaman göğüslerde hassasiyet başlarsa kafadan hamiş değilim diyebiliriz öylemi?
2hafta sonra kaynımın düğünü var...off ben şimdiden çok stresliyim...bakalım kaç sivrizeka soracak bebek yokmu diyee..
nasıl cevap veriyim ki..aaa ne terbiyesiz gelin demezlermi..
kızlar yumurtlama döneminde olan varmı bide yumurtlama için ilaç dışında yaptığınız bişey varmı
hayır tabiki canım herkeste aynı olmazki bazı kişiler gögüslerinden hamiş oldugunu anlayabiliyolar...
canım ben bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama zamanını belirliyo...onu dneyebilirsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?