Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sorma okadar kıskançlıktan çatlıyorumki ortadan ikiye ayrıldım haberin yok:60::60::60::60:
gıcık karı ne olucek:63::63::63::63:

kabak tarator nasıl yapılıyo anlat bakıyım:44:

kabak salaatsı cnm

kabakları rendeleyip yağda soteliyosun accık

sarımsaklı yoğurtla karıştırıyosun:56::56:

süslemeyle sunarsan çok hoş duruyo:42:

kızlar napıyonuz dün giremedim bu kez cayı kocacımla içtik huh :)
bugunde oruç tutamadım sahur ettim ama niyet etmedim iyikide etmemişim..nasipse yarın inş..
geçmişe biraz bakayım zaten ses seda yok

Basak karisida tarif verirmis :110:
ne o beğenemedinmi?

yoksam kıskandınmı:26::26:

duydunmu aysun hamile:39:
:5::5:yok hala kusuz
tesekkur ederim:25:
hayret siz küsermiydiniz

aman gerçekçi ol accık anam beee

kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam:110:
kızlar napıyonuz dün giremedim bu kez cayı kocacımla içtik huh :)
bugunde oruç tutamadım sahur ettim ama niyet etmedim iyikide etmemişim..nasipse yarın inş..
geçmişe biraz bakayım zaten ses seda yok
afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar:25:
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim:31::31:

geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim:31::31:

ne saçma:25::25::25:

kizlarrrrrrrr sanırım hamileyimmmmm 142 çıktı degerim....dr %90 hamilesin dedi...walla hala bi gariplik var bende inanamiyorum...dr a gidecem tabi ebru hanımdan randevu alabilirsem hemen....dua edin bana...aklıma düşük yapiom gibi gelio hep....

çok sevindim yaaa :52: inşallah herşey yolunda gider.:16:.doktor haberini bekliyoruzz

ne o beğenemedinmi?

yoksam kıskandınmı:26::26:

duydunmu aysun hamile:39:

hayret siz küsermiydiniz

aman gerçekçi ol accık anam beee

kaç sene olmş evleneli halamı hatırlasın adam:110:

afiyet olsn cnm.. kaynoştan fırsat kalmıyormuydu şimdiye kadar:25:
kayın pederin yokmu annem senin
seni o kadar iyi anlıyorum ki bir arada oturmanın zorlujlarını iyi bilirim:31::31:

geceleyin sereserpe geceliğimle yatarken wc ye gitmek için baştan aşağıya üstümü değiştirirdim odaya gelir tekrar gecelikimi giyerdim:31::31:

ne saçma:25::25::25:

kaynoşumla kayın pederim ayrılar..ya benimkinin kaderi böyle girdiği bütün işlerde geç çıkıyo.. :( artık düzelicek dedi ama hiç sanmıyorum banada kaynoşla vakit geçirmek kalıyo..
evet annem yokken şu sıcaklarda evde sereserpe gezebiliyodum ama o varken olmuyo askılı anca..
napayım benimde nasibimde bu varmış..hakkını yiyemem kaynoşumun bana çok iyiliği var herşeyimde arkamda,annem gibidir ama olmuyo işte..bizde eşimle hiç kendi sorunlarımız yüzünden tartışmadık hep başka sebepler..ama bukezde olan bana oluyo değişen öyle olan şöle yapan ben oluyorum..kocamı çok seviyorum Rabbim bi mucize gösterir inş benimde ayrı bi evim olur..

çok sevindim yaaa :52: inşallah herşey yolunda gider.:16:.doktor haberini bekliyoruzz

kaynoşumla kayın pederim ayrılar..ya benimkinin kaderi böyle girdiği bütün işlerde geç çıkıyo.. :( artık düzelicek dedi ama hiç sanmıyorum banada kaynoşla vakit geçirmek kalıyo..
evet annem yokken şu sıcaklarda evde sereserpe gezebiliyodum ama o varken olmuyo askılı anca..
napayım benimde nasibimde bu varmış..hakkını yiyemem kaynoşumun bana çok iyiliği var herşeyimde arkamda,annem gibidir ama olmuyo işte..bizde eşimle hiç kendi sorunlarımız yüzünden tartışmadık hep başka sebepler..ama bukezde olan bana oluyo değişen öyle olan şöle yapan ben oluyorum..kocamı çok seviyorum Rabbim bi mucize gösterir inş benimde ayrı bi evim olur..

ayy cnm ya bu cümleyi bi zmaanlar bende çok kurdum

eşimle hiç kendi sorunlarımız yüzünden tartışmadık:31::31: ne kadar iyide olsa yine de karı koca arasında tartışma çıkarıyor kaynoşlar.

benm kayınpederle kaynoş yüzünden çooooooooookkkkkk tartıştık

yürütemiyoruz artık diye bile düşündük:31::31:

kaldı ki benm kaynoşun seninki gibi iyi olduğunu düşünmüyorum, ve kayınpeder:50::50: evlendiğimize pişman etiler:25::25::25:

Back
X