Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beloş ne yaptı acaba :31::31::31::31::31:
amin canım eşide kime benziyo biliyonmu rafet el romana :53::53:tıpkısı
ay ALLAH ablanın yardımcısı olsun.....kız sende seçenek bolmuş,bence siyah yada kırmızı giyyy:23:

ilk defa duydum..walla iyiymiş..
kız ben bilemme öyle şeyleri ablam yeni evliydi kendine alıyodu banda al dedi aman dedim ben sevmem bir takım aldım baktım :53::53::53:ana degişiklik var arkası geldi :17::17::17:siyahı kırmızıyı eleyelim lütfen ben en iyisi beyaz giyim aman oda hem eyaz giyiyom aten pembe olar tabe adam yorgun gelmezse:9::9:tedavi oluyodu 2 oglumdan önce dedi hazılar olur yumurtlama günümmüydü neydi igneyi vurdurdukmu çatlatmayı sana 2 sefer oldu hep uyuya kaldım :14::14:manyak uyuyo diyede kaldırmamışmı sana:57::57::57:sonra ben başladım bebek için çatlatma ignesine gözünün yaşına bile bakmadım dedi ben sen uyuyon diye kaldırmadım dedi konuşma şurda yumurtlama günüm çabuk işimi zvar dedim :17::17::17:ama gene hüsran olmadı 3 sene sonra hamile kaldım ogluma:14::14::14:hoş oda gitti beydaglı ömürümün dogum günü yaklaşıyo keşke dursaydıda yaşını kutlasaydık :14::14::14:
ewet yaa bende merak ettim,cebelleşiyodur şimdi gelsede öğrensek...

sewinc kahve makinesini aldım bugün elticiğime:110:arzumun çelik olnından 70 dedi 65 eindi pahalımı..yanına bişey daha alsammıki küçük olmaz:26: dimi onların bana bugüne kadar çöp almışlığı yoktur..

2 hafta sonra filan büyük eltimde evie geçecek onada almam lazımm..

kız banada al nolıur adresi veriyorum :60::60::60::60:hep elti bir bacsına almaz deli karı:57::57::57:

kızlar bayram hediyesi gibi birşey yapalımmı ne dersiniz aramızda:6::6::6:

kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma :110:
............

okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..
amin canım...
ewet biz insanız canım insan evladıyız saymış almışsın hediyeni yeter.. sonra kendinede alırsın.

hayırlısı canım....
sende sabret hep böyle devam etmez sende selamete çıkacaksın

sonra alırım ewet.. ötekine ne alıcam bilmiyorum birde aynı yerde oldu evleri...gerçekten öyle sewinc ya ben herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm herşeyi kendime dert ederim,ama onlar tınlamaz bile..iyi yapıyolar valla olan hep bizim gibilere oluyor..

hoşgeldin canım cırcır nasıl oldu
amin canım...

sonra alırım ewet.. ötekine ne alıcam bilmiyorum birde aynı yerde oldu evleri...gerçekten öyle sewinc ya ben herşeyi en ince detayına kadar düşünürüm herşeyi kendime dert ederim,ama onlar tınlamaz bile..iyi yapıyolar valla olan hep bizim gibilere oluyor..

ewet olan bize oluyoooo:37::37:

ooofff paaşa offffff benim babam baba ewine küs dönmek yok dedi küsüp gelirseniz yeri dönüşü yok dedi :50::50:
bizim hiç bir sorunumuz yokki hiç olmadı :50::50: çok iyi anlaşan bir çiftiz 9 senedir birbirimizi biliyoz:50:
her zaman bana sen haklısın sen haklısın diyor haklı olmak benim canımın yanmasını geçirmiyorkii
canım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün :14::14:
okudum yazdıklarınızı..hepimizin ayrı bir derdi var...ama iyi ama kötü geçiyo günlerimiz işte..
baNA temennide bulunan kızlar tşk ederim sizlere yazdıklarınızda haklısınız..
herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda..

:60::60:delüüüüüüüü,ewet seninle çatışsın nolucak.....
:60::60::60::60::60:
kızlar benimki içerden sesleniyor ne zaman gidecen adanaya
ben : gitmicem
o : iyi
...............
o : randevun ne zamandı
ben : cuma :110:
............
:53::53::53::53::53::53:
selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfen:9::9:
eşim aradı geliyomuş suyu ısıt dedi beydaglı:60::60::60::60::60::60:

amin canım eşide kime benziyo biliyonmu rafet el romana :53::53:tıpkısı

kız ben bilemme öyle şeyleri ablam yeni evliydi kendine alıyodu banda al dedi aman dedim ben sevmem bir takım aldım baktım :53::53::53:ana degişiklik var arkası geldi :17::17::17:siyahı kırmızıyı eleyelim lütfen ben en iyisi beyaz giyim aman oda hem eyaz giyiyom aten pembe olar tabe adam yorgun gelmezse:9::9:tedavi oluyodu 2 oglumdan önce dedi hazılar olur yumurtlama günümmüydü neydi igneyi vurdurdukmu çatlatmayı sana 2 sefer oldu hep uyuya kaldım :14::14:manyak uyuyo diyede kaldırmamışmı sana:57::57::57:sonra ben başladım bebek için çatlatma ignesine gözünün yaşına bile bakmadım dedi ben sen uyuyon diye kaldırmadım dedi konuşma şurda yumurtlama günüm çabuk işimi zvar dedim :17::17::17:ama gene hüsran olmadı 3 sene sonra hamile kaldım ogluma:14::14::14:hoş oda gitti beydaglı ömürümün dogum günü yaklaşıyo keşke dursaydıda yaşını kutlasaydık :14::14::14:

kız banada al nolıur adresi veriyorum :60::60::60::60:hep elti bir bacsına almaz deli karı:57::57::57:

kızlar bayram hediyesi gibi birşey yapalımmı ne dersiniz aramızda:6::6::6:

kız yerim seni ne güzel anlatıyon öyle....alırım kız canın sağolsun sen yeterki iste kuzum...yımırtlama gününde yatılırmı be iyi yapmışsın...ama bak sakın ağlamak yok onun cennete gittiği gün o gün..sana başka kardeşler gönderecek inşaallahhh....

Son düzenleme:
amin canım...

sen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı :27::27::27:

canım babamban aşart koştu kocan seni satarsa bakmazsa döverse öle gelirsin yoksa yok dedi aslında bakma çok iyiyiz eşimle ama kaynanamlar bozuyor yemin olsun annesi yyzünden kavga ettik eşimle eşim sinir krizi geçirdi nasıl aglıyo ayaklarımı hisetmiyorum diye elelrini zor açtım yapma canım korkutma beni diye ogün bugün asla kavga etmem okadar korktumki ogün :14::14:

selam minik anne kızım ne yapıyo hissediyomusun sıpamı kı zkaç aylık oldun cevapları alıyım lütfen:9::9:

slm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugün:nazar::nazar:ama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söylee:43::43:normalmi yoksa hissetmemem??*

ısıt bariiiiiiiiiiiiii:110:
geçti cnm iyim şükür:) sen nslsn??? barıştınızmı? bugündü dimi sizin yıldönümünüz...nice yıllar geçirirsiniz inşallah..
teşekkürler hayatım
:3::3::3::3::3: ben geldımmmm

bı gecmıse bakıp gelıyomm:27::27::27::27:
:25::25::25::25::25:

kız yerim seni ne güzel anlatıyon öyle....alırım kız canın sağolsun sen yeterki iste kuzum...yımırtlama gününde yatılırmı be iyi yapmışsın...ama bak sakın ağlamak yok onun cennete gittiği gün o gün..sana başka kardeşler gönderecek inşaallahhh....

işşallah sen sevinç ben belinay aynı günde gebe kalırız birlkte sayaarız yaavrularımızın gelicegi günleri :16::16::16::16:
şimdi beydalıcım sen ne zaman düşünüyon bebem bebişi:32::32::32:

ocağı yakacağımmm:24::24:suyu ısıtacağımmm:24::24::24:
:3::3::3::3::3: ben geldımmmm

bı gecmıse bakıp gelıyomm:27::27::27::27:
kız hoşgeldin iyi erken gitmişler ee ne oldu anlat hadiiii:52:
sen ban aelti düşmemeişin beydaglı kız düşünsenize 3 aynı yeregelin gitti aynı eltileriz kaynananın anasını aglatırdık sevinç karısı :27::27::27:

öylemi dersin kız ben kimsenin anasını ağlatamamkiii:27::27:

bensiz kalma emiiiii:110:
slm cnm kızımız büyüyo 17.haftaya adım attık bugün:nazar::nazar:ama ben daha heç birşey hissedemiyorum.duygusuzmuyum ben paşaa söylee:43::43:normalmi yoksa hissetmemem??*

canım bazıları geç hissediyor bugün yarın önce seyirme gibi bişiler hissedersin

işşallah sen sevinç ben belinay aynı günde gebe kalırız birlkte sayaarız yaavrularımızın gelicegi günleri :16::16::16::16:
şimdi beydalıcım sen ne zaman düşünüyon bebem bebişi:32::32::32:
amin kuzum inşaallah...ama ben çok korkuyorum eşimde hiç istemiyor beni öyle görmeye dayanamıyormuş,benim iş biraz zor...
yok cnm yaa akşama doğru geçti cırcırım... erken çıktım geldim evde yattım bende

aman iyi geçtiyse sewindim canım...

Back
X