Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak ona :20::20:yada kocişimi yanım aalırım o yerken bende seyrederim:17::17::17:

:27::27::27:döv onları ebem benim üstüme gelmesinler sen hamişsinya senide dövemezler vurmuşken ikide benim yerime vur:60::60::60::60:
yok kıııızzzzkıyamam ben onlaradaaaa pıhtıdaşlarım onlar benimmmm:16::16:

benim saçlar kıvır,kıvır ya en güzeli ütüyle oluyor,kırışıklıklarını açıyorum bi güzel:9: ama hepside saçı mahvediyor yaaa...
evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten:1:
kıvırcık saça bayılırım:37::37:

:19::19::19::19:
olanlardan haberin yok konuş sen :99:

affet beni:26::26:

kızlar bengisu ve nazemir uzun zamandır yoklar..neden yoklar:30::30:

geldim bebem geldim yeminle panik atagım azdı ben nasıl dedim o lafı ya birşey olursa diye zor zapdettin kendimi gelsim tezgaha koyarım yer burda siniye kosam paş arahat vermez salatanın üstünde maydonoz var yasak ona :20::20:yada kocişimi yanım aalırım o yerken bende seyrederim:17::17::17:

:27::27::27:döv onları ebem benim üstüme gelmesinler sen hamişsinya senide dövemezler vurmuşken ikide benim yerime vur:60::60::60::60:
ya lütfen rahatsız olma paşam yaa ben senin ne demek istediğini biliyorum kuzum rahat ol...:54:
kıvırcık saça bayılırım:37::37:

:19::19::19::19:
olanlardan haberin yok konuş sen :99:
ben bazen sinir oluyorum herkes çok beğeniyor ama zor ya kıvırcık saç..ALLAH tan çirkin kıvırcıktan değil...
kızlar deminden beri şarkı dinliyorum beydaglı karısı beceremedim ben sana zahmet istedigim şarkıyı buraya koy bebem söylüyorun şarkıyı
tan serdar ortaç benim gibi olmayacak sizlere armagam ettim hadi yayınlada seyredek hareket eden anam sabah evi temizlerken kralda çalıyodu çaldım faceme koydum :27::27::27:bekliyom şarkıyı bilen el atsın :8::8:

kız ben bu işleri hiç beceremiyom bilen varsa yapsın..

evet valla saçın doğasını bozuyo, benimde bukle bukle saçlarım ama şimdi hafif dalgaya döndü yıllardır düzleştirmekten:1:

nazo bugün burdaydı serayı kutladı:44::44:
bengisu kayıp

ekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı

ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek

sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek :19::19:

duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucuk :19::19::19::19: esek kadarlar
yapsın işte senden az küçük olan:19::19:okuyo filanmıki??

kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??

yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum

pıhtıdaşıımmm:16: ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...

begısu tasındı

nazo bugun facaden msj attı gecen sormsutum koyde sureklı mısafır varmıs ya evınde ya annesıgılde gezzıyo anlayacan:21::21::21::21:

bizim pc çocuk odasında
benimkisi oğlanı getirdi uyusun diye
bana da pc kapatta çocuk uyusun dedi:19:
ben: :63: :110:
cevap bile vermedim

pıhtıdaşıımmm:16: ama paşada pıhtılı artık...sende biraz doğal haliyle bırak kuzum jölele,yada köpükle yap güzel durur..nazemir akşam üzeri burdaydı memeleketinde ramazanı geçiriyomuş...
evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...

begısu tasındı

nazo bugun facaden msj attı gecen sormsutum koyde sureklı mısafır varmıs ya evınde ya annesıgılde gezzıyo anlayacan:21::21::21::21:

ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...

ekmek koyacak yerım var benım kocayı sayma adam aksmadan aksama gelıyo koca ev bı benım olmazmı

ya bacını verecek ya ebndıe bahane edıyoo orda ekmek olsa benım yıyecegım 3 .4 tane ama normalde yarısını bana verecek

sevınc atlamayıpda ne yapacam tek gelın mecbur sonra saka ıle karısık bende gelecem dedım kucuk borulde bende gıdrım dedı ıscılerı kım bakacak dedı buyuk borulce baksın ısıne dedım alıssın ıkı gun sonra evlenecek :19::19:

duman bırı ortaokula gıdıyo bırı benden bı yas kucuk :19::19::19::19: esek kadarlar
börülceler toto büyütsün olan gelinlere olsun...
kızlar bısey soracagım sızlere acayıp bı bembeyaz koyu bır akıntım var sızce bu nedır??

yumurtluyo olabilirsin,,, adetin geciktimiki..

yapsın işte senden az küçük olan:19::19:okuyo filanmıki??

yapışkan gibimi cnm akıntın? öyleyse yumurtluyosun onu biliyorum

calsıyo canım okumyo nısnalı gıtsın yapsın yok olurmu ben aksmmalrı yemegını yapacam ya adam bana slm verıyo allah dan bulsun

ya esım bayramdan snra ızne cıkacak inşallah aynı gune denk gelrıde bız tatılde oluruz :1::1::1::1: yoksamm ben bole olurum:14::14::27::27:

evet paşada yeni pıhtılılardan,onada kıyamıyorummm...canım gittim ben upuzun saçlarımı omuzlarıma kadar kestirdim böyleyken de kıvıırcık kullanamıyorumki.uzamasını beklicem...

ohhh gezsin gezsin... bengisu da yerleşsinde yeniden başlar girmeye...

bengisu taşınalı çooook oldu karı gelmiyooooooo:19:
en son klomn kullanıp iğne vuruldu
sonuç olumsuzsa kafa dinliyordur
kk küseriz ya bazen:9::9:

Back
X