- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
başak sana sexyy hatun mu dedi bana mı öyle geldi...![]()
sana öyle gelmedi başağın böyle ilginç yakıştırmaları var leyloşum ama genelde bana abla der saygılıdır kendisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başak sana sexyy hatun mu dedi bana mı öyle geldi...![]()
sen nedemek istiyosungiriş güzel olmş cnmrefenstan kaybetsende
öncelikle birleşme yerine çarpışma olsaydı bööle olmazdı
saygı değer referansın sana öğretmedi mi bunu
beydağlı nın dedği gibi test yapıp rahatlasan daha iyi olur tatlm
inşalah düşük değildir![]()
benım 1 eylul dıye hesaplıyorum cnmbu arada doktora gıttım bugun 10. gunum ıkı tane yumosun var dedı. suankı gun ıtıbarıyle boyutları normal salı gunu tekrar gel bakalım dedı.. hayırlısı artık
bıde cok gaz var kabızmısın dedı hemde nasıl dedım onada ılaç verdı.. bakalım bu ay ne getırcek
tesellı etmıştır kız sanmam kötu desın![]()
ayyy tırstım şimdi ya dur kocişi arıyımda test alsın
bu gidişle bi koli alıp bulundurcam evde yahu ne bu adam her defasında al al bıktı artık
eczacı diyecek abi hamiş bırakamadın gitti hatunu diye
cewaplar için teşekkürler...
beydaglı bi ara çarpışmayı bana öğret bebeaaamm ya![]()
bı konua takıldım kız allah ısmın ı kısaltmıs sok oldum kısaltarak yazabılırsın ama allah adını nasıl a. seklınde kısaltılıyo anlam veremedım rabbım akıl versın :26:
kız kesin biliyosundur çarpışmayı,hani çocuk yaparken yaptığın şey var ya aganiginaganigi o işte biz çarpışma diyoz onaaldır da yap bakalım,kocişine söyle başka eczaneden alsın o zaman...
ay bende test manyağıyımdır bağımlı gibi korunmayı bırakyığımda her ay kaç tane yapıyodum,ne paralar döktüm kız o testlere ben...
eee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:
test yaptınmı canımeee yanı onu bilmeyenmi var bende çarpışma deyince farklı bi yöntemmi acaba dedim:)))):26::26:
neyse test yapıyımda haberdar ederim inşallah..:18::18::18::18:
test yaptınmı canım
şu geçmiş adamı mahvediyo :/
kimse yok..bende temizlendim paklandım parlayıp geldim
ayın etkisinden faydalanmak lazım ...
haberleri bekliyorum bende 4 gözle...
ne oldu kızz bize haber verecek yer bulamadınmı annem merak ettim..hadiskooo aramadımı sevinç senii![]()
kızlar sevinç msj attı bana sonuşlar iyi çıkmış proteins düşük çıkmış hap vermiş dr hamile kalırsa hergün iğne vurulması gerekicekmiş atış serbestmiş yani veeee veeee karılara slm söle demişşşşşşşşş yuppiiiiiiiibu haberi her okuyandan 5 tl alınır bilgilerinizeee çok özelll bi msj yarısını okyana 2,5 maliyet okadacukkk yaniiii
msj attı canım iiymiş sonuçlarııııı halvete devammışşş hamiş kalırsa iğne yicekmiş protein düşükmüş
ayyyy çok sewindimmm onu merak ettiğim için baktımmm..neyse iyi bari sevinç daha çok çarpışsında hemen gelsin bebiş...5 tl yi havale olrak mı istiyon kız,nasıl teslim edelim:26: