Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öle yapcam...bişi sorcam ben bugün 14. günüm kanamamda yok...bişiler yapsak bi sakıncası olurmu acep....:17::17:

bişey olmaz canım zaten 15 gün sonra kanama yada başka bir rahatsızlık yoksa doktorlar bile izin veriyo...ama sen düşük yapalı 14 gün olmadıki kız..

kızlar ben cıkıyorum:10::10:

evımı supurecem havalandıracam sılacem tuvaletımı yıkayacam banyomu sılıp balkonu yıkar gelırım :6::6::6::6::6::6:

bişey olmaz canım zaten 15 gün sonra kanama yada başka bir rahatsızlık yoksa doktorlar bile izin veriyo...ama sen düşük yapalı 14 gün olmadıki kız..

adet oldum ya ben ...adet bittikten sonra test yaptım çıktı hamişliğim....o nedenle 29 temmuzdan bu yana 14 gün oldu...kanamada yok yapsakmı die kafama takıldı...belkide adet gördüm ya o düşük kanamasıdır :26::26:

yA ıcıme bı turlu sınmıyo bu arada bayramda kaynanamlardan kalmakdan yırttım 3 gun nede olsa ısımız var :23::23::23::23::23:

kız niye içine sinmiyo günah olsa anlıcamda ben hiç bayramda günah olduğunu yada bir yasak olduğunu duymadım....3 gün niye orda kalacakmışsınki,boşver sen işinize bak o daha önemli:23:

kızlar ben cıkıyorum:10::10:

evımı supurecem havalandıracam sılacem tuvaletımı yıkayacam banyomu sılıp balkonu yıkar gelırım :6::6::6::6::6::6:
kolay gelsin canım...
adet oldum ya ben ...adet bittikten sonra test yaptım çıktı hamişliğim....o nedenle 29 temmuzdan bu yana 14 gün oldu...kanamada yok yapsakmı die kafama takıldı...belkide adet gördüm ya o düşük kanamasıdır :26::26:

ewet canım belkide o düşük kanamasıydı...bişey olmaz heralde çünkü bir rahatsızlığın yok...seray biliyomusun düşükten sonra hemen tutar bebiş...

kolay gelsin canım...

ewet canım belkide o düşük kanamasıydı...bişey olmaz heralde çünkü bir rahatsızlığın yok...seray biliyomusun düşükten sonra hemen tutar bebiş...

walla öle dio herkes...tugbaemrahı biliosun demi oda kimyasal gebelik geçirdi ertesi ay hamile kaldı yine şimdi maaşallah ii gidio...

ablanım şekerim bende katılıyorum size

way way wayyy sen katıl bizede...bebekmi düşünüonuz yoksa haberimmi yok....bakalım topik başı karımız ne dicek ;) katılım için paylaşımlarının bayağ olması lazım bol bol muhabbet etmen lazım...ama sen o canavardan fırsat bulabilcenmi acep :1::1::1::1:uyuyodur kesin demir bey

way way wayyy sen katıl bizede...bebekmi düşünüonuz yoksa haberimmi yok....bakalım topik başı karımız ne dicek ;) katılım için paylaşımlarının bayağ olması lazım bol bol muhabbet etmen lazım...ama sen o canavardan fırsat bulabilcenmi acep :1::1::1::1:uyuyodur kesin demir bey
kız gerçek ablanmı:26:
bende cok seviniorummmm walla...Allahım esirgesin..

amin canım amin...neyse ben de çıkıyorum şimdilik sonra görüşürüz:3:

kız uyandı benimki canavar sbilgisayara saldırıyor kaçıyom ben size ii muhabbetler

Back
X