Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyy bayilazamm simdiii nasil kosuyorsan artik

konusmaya bak :60 :60 :

Selam hanımlaaar nler kaynatıyonuz bakiim akşamdan beri 34 sayfa konuşmuşsunuz e yuh yaani nasıl okıycam ben şimdi hepiciiniii :26: ooh ne güzel kalabalıkmışız yaahuu bu geceee

Selam hanımlaaar nler kaynatıyonuz bakiim akşamdan beri 34 sayfa konuşmuşsunuz e yuh yaani nasıl okıycam ben şimdi hepiciiniii :26: ooh ne güzel kalabalıkmışız yaahuu bu geceee

topık sahura kadar acık sevıncle benı hep bulursun

kızlar size iyi oturmalar benim uykum geldi yatacağım öpüyorum hepinizi

iyi geceler canım

ılk zamanlar bakıyodu ve dalga gecıyodu bız 100 sayfa olak partı yapıyoduk sonra baktım mahrem seylerımız var kızdım bakmıyo

ay ben günün 10 saati en az netteyim sen napıyon demez canım benim:) az önce kime yazıyon dedi sadece gülüyomusum yazarken:) :) merhaba bengisu:)

Eee hanımlar oylamamızın sonucu ne bakalım?

ılk zamanlar bakıyodu ve dalga gecıyodu bız 100 sayfa olak partı yapıyoduk sonra baktım mahrem seylerımız var kızdım bakmıyo
Hee bende baktirmam bazen dikilir basima kovarim bende
cnm hosgeldin tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin
bu saatte hamis karinin ayakta ne isi var
kızlar size iyi oturmalar benim uykum geldi yatacağım öpüyorum hepinizi

gorusuruz datlim

kizlar eslerinizle muhabvetleriniz cok komikmis gercekten :)) bizde de hesap kitap ortada valla, gecen ay pek hesaplamamistim zaten 2 kere iliski oldu, biri zorla, biri isteyerek :)
bilmiyom artik hangisi tuttu ama sonra dustu tabi.. haa bir de ben iliskiden sonra hic kimildamadan sahura jadar yatiyorum, bizde biraz hiz dusuk, azcik kimildasam dokuluyolar, bu sekilde son 2 ay ikisinde de tutmustu ama dustuler iste, haberiniz olsun, daha once ben de yarim saat yatp kalkiyodum o zaman amuda da kalksam olmuyor, kendinizi hic skmadan yatin, o zaman gidebiliyolar degilse dokuluyo, en azindan bende boyle oluyo paylasym dedydimm...

Bir sure yatmakta fayda var ama o kadar yatamam ben 10 zor yatarim

10 sat netdeysen buraya nedne gelmıyosun bende yazarkeıra cok guluyorum bıraz oncekı konusma mesela

walla facede falan takılıyodum ama buraya yeni yazmaya basladım sık sık:) artık gelirim gündüz oructan halim olmuyo:) walla merak etmez dedim basıma geldi haaaaa zor kapattım sayfayı heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…