Belos sen o borulceye dikkat et annem
sevinç biz de oku çıktı artık benim koca hsp ları benden ii biliyo bak akşamki diyalog
ben... nereye
yatmaya
dur uyuma işimiz var
ii tammam ama işçilik bekleme
ben... sende
ayın bu günlerini seviyorum
ben.... niye
peşim den koşuyosun da ondan
herıflerımız konustuklarımı duysa nederler acaba
sevinç biz de oku çıktı artık benim koca hsp ları benden ii biliyo bak akşamki diyalog
ben... nereye
yatmaya
dur uyuma işimiz var
ii tammam ama işçilik bekleme
ben... sende
ayın bu günlerini seviyorum
ben.... niye
peşim den koşuyosun da ondan
herıflerımız konustuklarımı duysa nederler acaba
benimki hiç merak etmez arkamda druyo bakmıyo:)
Selam hanımlaaarnler kaynatıyonuz bakiim akşamdan beri 34 sayfa konuşmuşsunuz e yuh yaani nasıl okıycam ben şimdi hepiciiniii :26: ooh ne güzel kalabalıkmışız yaahuu bu geceee
kızlar size iyi oturmalar benim uykum geldi yatacağım öpüyorum hepinizi
ılk zamanlar bakıyodu ve dalga gecıyodu bız 100 sayfa olak partı yapıyoduk sonra baktım mahrem seylerımız var kızdım bakmıyo
kızlar bi oylama yapmak istedi canımmmmm
Eğlence olsun bize de
Bengisu nun bebişi sizce erkek mi olcak kız mı????
BileNe hediye falan yok haamasrafa sokmayın benii
ben kağıda yazıp oy sandığına atıyorumm
bengisu nun olişi olcaaaakkkkk
Hee bende baktirmam bazen dikilir basima kovarim bendeılk zamanlar bakıyodu ve dalga gecıyodu bız 100 sayfa olak partı yapıyoduk sonra baktım mahrem seylerımız var kızdım bakmıyo
cnm hosgeldin tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsinSelam hanımlaaarnler kaynatıyonuz bakiim akşamdan beri 34 sayfa konuşmuşsunuz e yuh yaani nasıl okıycam ben şimdi hepiciiniii :26: ooh ne güzel kalabalıkmışız yaahuu bu geceee
kızlar size iyi oturmalar benim uykum geldi yatacağım öpüyorum hepinizi
ay ben günün 10 saati en az netteyim sen napıyon demez canım benim:) az önce kime yazıyon dedi sadece gülüyomusum yazarken:) :) merhaba bengisu:)
topık sahura kadar acık sevıncle benı hep bulursun
iyi geceler canım
Eee hanımlar oylamamızın sonucu ne bakalım?
kizlar eslerinizle muhabvetleriniz cok komikmis gercekten :)) bizde de hesap kitap ortada valla, gecen ay pek hesaplamamistim zaten 2 kere iliski oldu, biri zorla, biri isteyerek :)
bilmiyom artik hangisi tuttu ama sonra dustu tabi.. haa bir de ben iliskiden sonra hic kimildamadan sahura jadar yatiyorum, bizde biraz hiz dusuk, azcik kimildasam dokuluyolar, bu sekilde son 2 ay ikisinde de tutmustu ama dustuler iste, haberiniz olsun, daha once ben de yarim saat yatp kalkiyodum o zaman amuda da kalksam olmuyor, kendinizi hic skmadan yatin, o zaman gidebiliyolar degilse dokuluyo, en azindan bende boyle oluyo paylasym dedydimm...
10 sat netdeysen buraya nedne gelmıyosunbende yazarkeıra cok guluyorum bıraz oncekı konusma mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?