Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz leke geliyosa carpisilirmi deli kariii abdestlenmeden ciks ciks ciks

Ben alirim annem sana
ne o ersunkilerdemi kucuk geliiii

daha yeni çimdim abdestlendim kısss...gelen lekede öle ahım şahım bişe deilki...kıl gibi kücücük bişe....şimdi nasıl tarif edim sana bide lavaboya her gidiştede gelmio....

Son düzenleme:

Gorusuruk datlim tmm oyleyse izin verdim
bende carpismaya gidiyom...

Belosss bu elbise cok mini bisi demzmi esin kadinin kalcasinda tam
Bmce laciwert rengi al gule gule kullann

canım mankenle benım boy bırmı borulce aldı ondan denmeıstım kısa ama mankendekı ıbı degıl ya bırnın nıkahı yada salonda gıyerım dıye dusundum :26::26::26:sıhayy ııstıyom beklesemmı mavı alsam :44:

platform sıyah ayakkabıyla guzel olurmu ayy sankı yarın dugun varda gıyecem oylesıne sıpars verıyom sabah veeyımde kocıs kopurmesın

Belos annem o elbiseden borulcende almis ben olsam ayni elbiseden hayatta giymem

ben oyle seylerı sorun ypmam kı bana nsna alısverı yaptılar aldıgım gonlek ayakkabı borulcede aldı snra ben ayakkabımı degsıtrmıstım

elbıse guzel aynı yerde mı gıyez o gelın olup gıdecek begendım ben elbıseyı ay alayımm

benım anlamdım na nıye yazdı ve nıye sole vee bana yarın mınnı etek alacak parasını verım dedım onemlı degıl dedı soklardayım neden acaba :18:

Ben sorun ederim cok .evisiyorsunuz ya borulceyle
vardir bir cikari sizin orasi ruzgarliymis kafasina saksi dusmus olmasin:26::26:

Ben sorun ederim cok .evisiyorsunuz ya borulceyle
vardir bir cikari sizin orasi ruzgarliymis kafasina saksi dusmus olmasin:26::26:

dusmustur ya bana slm vermıyo kac defa oraya gıttım bana totosunu dondurdu sonra nişanlanması benım sayemde oldu kayınbabaya

kaynosa yalvar yakar nısan ooldu alısverıse gıttık benı kullandı abıyeyı ben begendım gıydım o oyle aldı gelelene gıdene ben begendım dedı adım

bıle gecmedı kuaofre gıttık nısan sacı ıcın herkezın parasını verdıle benım parayı koca verıdı sonra dondu benle konusmadı havalandı ısı bıttı ya ıs gırecektı basvuru ıcın goturdum yemek ısmarladım daha bana maası ıle yemek goturek dondu konusmadı bıda sımdı nısanlısı gelecek yada bılmıyom gelınlık falan bakacaklarsa ondan bende ıyıdır bende hemen konusyo herseyı unutyom ama bu sefer unutmayacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…