Kiz leke geliyosa carpisilirmi deli kariii abdestlenmeden ciks ciks ciks
Ben alirim annem sana
ne o ersunkilerdemi kucuk geliiii
kıslarrrr ben cıkıom internetim bitmesin...daha hberler vercem size....hepinizi seviorumm..Allaha emanet olun....ii geceler tatlı rüyalar....görüşürüzzz...
not:fazla gevezelik yapmayın....oku oku bitmio sonra...başak hadi yat annem bebişin uykusu gelmiş...sevinçççç sende yoldan geldin...korunmada bitti...git kocanla kutlama yapsana kısss
Gorusuruk datlim tmm oyleyse izin verdim
bende carpismaya gidiyom...
Belosss bu elbise cok mini bisi demzmi esin kadinin kalcasinda tam
Bmce laciwert rengi al gule gule kullann
Belos annem saks mavisi yakisir sana iddali bir elbise benimki giydirmez
sax mavisi güzel canım siyah çok klasiksızın boyunuzla benım kı bırmım 1.60 boyum varozel gunlerde gıydıır kocacım yoksa tunuksız dısarı cıkamamda
sıyah bekleyımı bunu alayımı
sızın boyunuzla benım kı bırmım 1.60 boyum varozel gunlerde gıydıır kocacım yoksa tunuksız dısarı cıkamamda
sıyah bekleyımı bunu alayımı
Belos annem o elbiseden borulcende almis ben olsam ayni elbiseden hayatta giymem
Melek annem cimdinmi benim is bitti
ben oyle seylerı sorun ypmam kı bana nsna alısverı yaptılar aldıgım gonlek ayakkabı borulcede aldı snra ben ayakkabımı degsıtrmıstım
elbıse guzel aynı yerde mı gıyez o gelın olup gıdecekbegendım ben elbıseyı ay alayımm
benım anlamdım na nıye yazdı ve nıye sole vee bana yarın mınnı etek alacak parasını verım dedım onemlı degıl dedı soklardayım neden acaba:18:
korundunmum
cakmapolly slm var kızlar facede borulcesınde kalıyomus
Ben sorun ederim cok .evisiyorsunuz ya borulceyle
vardir bir cikari sizin orasi ruzgarliymis kafasina saksi dusmus olmasin:26::26:
Kizlar kocise yicek bisiler hazirlayip geliyosahurluk yiyip yatacakmis
Melek annem cimdinmi benim is bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?