pek hayra alamet değil canım sen kolla kendini bunun arkasından bişey çıkar kesinben oyle seylerı sorun ypmam kı bana nsna alısverı yaptılar aldıgım gonlek ayakkabı borulcede aldı snra ben ayakkabımı degsıtrmıstım
elbıse guzel aynı yerde mı gıyez o gelın olup gıdecekbegendım ben elbıseyı ay alayımm
benım anlamdım na nıye yazdı ve nıye sole vee bana yarın mınnı etek alacak parasını verım dedım onemlı degıl dedı soklardayım neden acaba:18:
valla canım ben de yumuşların çatlama dönemindeyim biz de de aynı bildiğin zorlamadün catlatma ignesi oldum dün bugun görev tamam:) hadi bakam hayırlısııı rastgeleee bizim elemanlara:) yumurtalarım da 24 mm ve 22mm di. bakam ne olcak:)
kızlar yaa bu ilişki size de görev gibi geliyo mu yaa bu yüzden ?
valla canım ben de yumuşların çatlama dönemindeyim biz de de aynı bildiğin zorlama
ben 29 un da oldum canım bu ay hamiş olmazsam 25 inde olcamWALLA ya ramazan olmasa gece beklenmez en azından şimdi bildigin saatli görev :) hadi bismillah deyip :) walla komik durumlar aslındasenin adet kaçı canım ben gecen ay 27sinde oldum bu ay degişmezse igneden dolayı 25inde olmam lazım..
WALLA ya ramazan olmasa gece beklenmez en azından şimdi bildigin saatli görev :) hadi bismillah deyip :) walla komik durumlar aslındasenin adet kaçı canım ben gecen ay 27sinde oldum bu ay degişmezse igneden dolayı 25inde olmam lazım..
bende arefe gunu vurulacam inşallah igneyı sonra gelsın halvetle evet gorev gıbı oluyo
peki ilişkiden sonra 1 saat bekleme döneminde yatıcaz hep dimi? benim hep tuvaletim geliyo yaw
ben en fazla 20 dk yatıyorum eskıden yatardım ama sımdı yatamıyorum 10 dk 20 zaten ılk atıs onemlıymıs
pek hayra alamet değil canım sen kolla kendini bunun arkasından bişey çıkar kesin
çimdim canım senden bulaştı jet servis
aynen ama ben kocaya caktirmazdim sinsice yaklasirdim..dün catlatma ignesi oldum dün bugun görev tamam:) hadi bakam hayırlısııı rastgeleee bizim elemanlara:) yumurtalarım da 24 mm ve 22mm di. bakam ne olcak:)
kızlar yaa bu ilişki size de görev gibi geliyo mu yaa bu yüzden ?
Insallah canimcımdım geldımm
sara abla cım me smiley nasıl yapmıstı
ayy inşallah leke gelmezde orucumu tutarım:26:
bende arefe gunu vurulacam inşallah igneyı sonra gelsın halvetle evet gorev gıbı oluyo
insallah ikimiz de hamile oluruz daa göbek atarız suralardaaa
ben en fazla 20 dk yatıyorum eskıden yatardım ama sımdı yatamıyorum 10 dk 20 zaten ılk atıs onemlıymıs
ya huyundan ya suyundan demisler
aynen ama ben kocaya caktirmazdim sinsice yaklasirdim..
Insallah canim
bizzzzz biz
Ewet ilk atis derinlere gidince grri gelmiyooo
cok edepsiz olduk biz haaaa
Ewet ilk atis derinlere gidince grri gelmiyooo
cok edepsiz olduk biz haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?