Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

pek hayra alamet değil canım sen kolla kendini bunun arkasından bişey çıkar kesin

dün catlatma ignesi oldum dün bugun görev tamam:) hadi bakam hayırlısııı rastgeleee bizim elemanlara:) yumurtalarım da 24 mm ve 22mm di. bakam ne olcak:)

kızlar yaa bu ilişki size de görev gibi geliyo mu yaa bu yüzden ?

valla canım ben de yumuşların çatlama dönemindeyim biz de de aynı bildiğin zorlama

valla canım ben de yumuşların çatlama dönemindeyim biz de de aynı bildiğin zorlama

WALLA ya ramazan olmasa gece beklenmez en azından şimdi bildigin saatli görev :) hadi bismillah deyip :) walla komik durumlar aslında senin adet kaçı canım ben gecen ay 27sinde oldum bu ay degişmezse igneden dolayı 25inde olmam lazım..

cımdım geldımm

sara abla cım me smiley nasıl yapmıstı

ayy inşallah leke gelmezde orucumu tutarım:26:

ben 29 un da oldum canım bu ay hamiş olmazsam 25 inde olcam

bende arefe gunu vurulacam inşallah igneyı sonra gelsın halvetle evet gorev gıbı oluyo

çimdim canım senden bulaştı jet servis
ya huyundan ya suyundan demisler
aynen ama ben kocaya caktirmazdim sinsice yaklasirdim..
cımdım geldımm

sara abla cım me smiley nasıl yapmıstı

ayy inşallah leke gelmezde orucumu tutarım:26:
Insallah canim
bende arefe gunu vurulacam inşallah igneyı sonra gelsın halvetle evet gorev gıbı oluyo

insallah ikimiz de hamile oluruz daa göbek atarız suralardaaa

bizzzzz biz

sevinç biz de oku çıktı artık benim koca hsp ları benden ii biliyo bak akşamki diyalog

ben... nereye
yatmaya
dur uyuma işimiz var
ii tammam ama işçilik bekleme
ben... sende
ayın bu günlerini seviyorum
ben.... niye
peşim den koşuyosun da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…