- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Ben o torunu ceyiz kamyonunda babamin ewinden getirdim zaar
bana bise almaz ama insan bir sorar yaa araba aldik kredimiz var
o cocuga bayramlik aldinizmi diyeeinsan degil bunlar
bende anneler gununde bisi almicam.
ay şu kv lerden bahsetmeyin lütfen,sinirlerim tepeme tepeme çıkıyo,5.senede doğdu torunları,daha bi doğum yaptığım gün,o da kocam onu niye aramadınız dediği için aradı hatun,grev yapıyo bana,kocamı arıyo,bana bi selam bile yok.
ben ihtiyacınız ne falandan da geçtim,benim ailem sağolsun,ne istesek alıyolar çok şükür.
hele torunlarına hiç kıyamıyolar,ne sevgiymiş bu yafff toruna karşı
Ben o torunu ceyiz kamyonunda babamin ewinden getirdim zaar
bana bise almaz ama insan bir sorar yaa araba aldik kredimiz var
o cocuga bayramlik aldinizmi diyeeinsan degil bunlar
bende anneler gununde bisi almicam.
sarj vardı gıderken taktı hatta
ay şu kv lerden bahsetmeyin lütfen,sinirlerim tepeme tepeme çıkıyo,5.senede doğdu torunları,daha bi doğum yaptığım gün,o da kocam onu niye aramadınız dediği için aradı hatun,grev yapıyo bana,kocamı arıyo,bana bi selam bile yok.
ben ihtiyacınız ne falandan da geçtim,benim ailem sağolsun,ne istesek alıyolar çok şükür.
hele torunlarına hiç kıyamıyolar,ne sevgiymiş bu yafff toruna karşı
bunların heopsi aynı marka sıkma canını değmezzzzzzz
benimkide beleş beş,ik bulmş duydunmu
Aysun karisi gelmis
Ne markasii adii ve cakma
Ne markasii adii ve cakma
cuuuupppppppp hemöde balıklamaBeles mezar bulsalar hemen atlarlar
geldim geçmişi okuyim dedim ama bitmio anasını satim gevezeler sizi....yemek hazirlicam birazdan çıkarım...napiosunuz ne var ne yok...
cin malım
kızla bı anam araıyo bı kaynanam sınır oldum ya nerde bunla rınsan bı haber verırrrrrrr
cuuuupppppppp hemöde balıklama
acaba beleş mezarmı bulmsam bunlara:44::44:
çenegül olduk iyice iş güç yok benm bugün kaynoşları kaynatıyos gel
ee yani zaten öyle,
markanın çakması hemde adiiiiiiii:120::120::120::120::120:
sen yatıyodun ya nıoldu
Bende allaha havale ettimnerde bulmuş beleşi
sevinçcim,bizimkilerde aynı hesap ve özellikle selam bile yollamıyolar,psikolojik savaş taktiğindeler
bende ahirette savaşcam onlarla napim,bu dünyada onların karakterine bürünemiyorum
kzılarr salonumda derı sehpa vardı yer acılsın dıye kaldrıdım kaynnam bana verdeı evı ıle alakısı yok he dedım kım alırsa alsın dedım sımdı asagı araba gıdıyo onlarla yolla dedı bı vermesem mı kı bıa n vazgectım
benim kaynatacak kaynosum yok ama :-D burdayim kocisim namaz kilana kadar...yemek hazirlicam sonra...boşverin kış bu kaynanalari ne uzuonuz kendinizi degermi...gidin en güzel hediyeyi alın kendinize...onlarami kaldınız....çok şükür halinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?