Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet cnm ilk defa oldu bu ay bole adet oldum ama ondan hiç aklıma bile gelmedi belkide adet sandığım düşüktu demi...yapıldı pihtilasma çıktı daha başka yapılması gereken bi tahlil varmı bilmiom yarın gidicem dr a...

Kardelen benim protein s dusuk cikti 66 olmaliyims 49 cikti
doktor vitamin yazdi
:26ihtiliyimya sendenim 37 hafta igne vurulacan didi korkuyom
:18:

Bende allaha havale ettim benim sutum kesilmisti uzuntuden sen dikkat et

Gelirsem sacini basini yolarim koy bir kenara gerek olur deliye bak
buda ewdeki esyayi veriyo hayirrrr

zaten cocgumum odasına koymustum artık gectı alacaklar ya bıde benım salon sıyah beyaz derı servıs sehpalarım var uyuyo ama onların ev cok alakasız salonlarıne hec olmaz kahverengı bıd esyları ne bılem nasıl koyacaksa:19

neyse alsın bırıne verırıse sorarım

iyi halt ettin donlarindanda ver

Naparsan yap bebegin odasinda dursaydi
sepeti felan koyardin ustune

hayırlı günler kızlar ben geldim sabah erken kalktık burda bi yağmur bi yağmur sel götürdü ortalığı o yağmurda koci şkahvaltıya götürdü beni dışarı valla süper oldu ordanda alışveriş yapıp eve geldik şimdi yağmur durdu güneş çıktı belki denize gideriz akşama da arkadaşlara yemeğe davetliyiz oraya gideceğiz.

kızlar sizin kaynoşlara yuh diyorum. özellikle başak seninkine vala biz yeğenler doğduğunda ikizlerdi bi de geline elmas yüzük aldı annemler bende 1er tane tam altın taktım hepsine görümcelerime de gelinede jkız kardeşimede benim kaynoş torunlara para verir bayramda büyüklere bişi vermez o yüzden olay yok bizde kim kimden ne isterse parasını verir kaynoş da bişi istese bizden parasını verir. ben şanslıyım valla

mood burdada hava aynııı

kk beni dehlemiş niye haber vermiyonuz

beloş resm nerey ekledn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…