Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam gördm sağol cnm

beyazımı veriyon siyahımı onu anlamadım

siyahıysa ver gitsin

sevinç kızcak sana

tamam gördm sağol cnm

beyazımı veriyon siyahımı onu anlamadım

siyahıysa ver gitsin

sevinç kızcak sana

beyazı verırmıyom salonu cektım cunku bosluk nasıl dıye sehpa ortaya gelınce yer daralıto hem o beyaz bıde kapını yanında var bıde dıger kosede var oda sıyahh vereyım de mı kalabalık yapıyo :18::18::18:

ayy çok kalabalık hemde

zaten salonunda ihtiyacı yok

kaynoşa değilde fakire vereydin y

canım benim sen bakma o dengesiz dangalakların söylediklerine,gerçi akraba belki iyi niyetle teklif etmiştirde,senin dangalakların kusurabakma bizim ilk torunumuz bir şekilde hallederiz demesi gerekirdi...sana bile duyurmadan ama tabi bunlar normal insanların yapacakları şeyler bizimkiler gibi marslılardan beklenemez...

benim kaynoşta torunları doğduğu zaman,bir kaç kaynımdan parasını alarak altın takmıştır bizzat şahidim,karı parası altını herşeyide olsa,hep yok diye ağlıyor..herşeyini oğullarından çıkarmak için... ama neyseki eltilerimin haberi yok söyleyipte onların canını sıkmam gerçi onlar bana yapılsa fesatlıklarından hemen bana yetiştirirlerdi..
yani tek senin başında değil canım..

Son düzenleme:
sewinc bende bugünkü menümü bildireyim yiwrum...

patlıcan tavası (adna usulü sen iyi bilirsin)

tel şehriyeli bulgur pilavı

yoğurt yada cacık..

ay ilahi sevincim yaa harikasın çok güldürdün beniii sıçan kadar haaa bende şimdilik kan yapıcı şeyler yemeye çalışıyom süt ürünleri ve kuruyemişte tabii balığı henüz fazla yemiyom daha sonraya saklıyom buzluktaki balıklarımı sonra onları bitek bitek pişirip yiycem ne kadarlıkken başlamalıyım sizce balıktayemeye şimdilik mercimek kadar et parçası henüz diye henüz yemeye başlamadım naapsamki? :26: geçen ciğer aldırdım yaptım 2gün yedik kan yapsın diye şimdilik asıl kan yapıcı şeyler yemem yeterlidir dimii? tabi meyvemi hoşafımı falanda ihmal etmiyom karışık meyve suyu hoşafı yapıp şimdiden içiyom arada bu arada patlıcanlı sosta yaptım bugün arada yiyiyim diye yarında acılı domatis sosu ve kışlık yemeklik domates sosu yapcam kışın hormonlu domateslerden yiyemem diye kurutmalıklarada başladım çoktan herşey bebişim için kışında sağlıklı besleneyim diyeee

yoğurt yada cacık..

a.s kuzum sen nasılsın taze gebeş..

nasil oliiim uğraşıp duryom işte kışlık şeylerlee bu arada patlıcan tavasını nasıl yapıyonuzki siz anlatsana belki bildiğim yemektirde ismi değişiktir bende yarına patlıcanlı bişiiiler yapmayı dğşğnğyodumda ne yapsam karar veremedimdi :26:

ekledım canım bak ama sehba gıtmek uzere artık yok dıyeme m sevıcn benı oldurecek

kaynosa vermene kizdim ihtiyaci olana ver
sıfır,sıfır

kız sen başlada bir çalışmalara ne biliyorsunki ilk aydan tutacağını...zaman kaybet me kuzum,RABBİM yardım eder..
ya tutarsa onumuzdeki ay bakak

yoğurt yada cacık..
Ohhh bee yaninada yesil taze biber sicak pide ohh ellerine saglik tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…