Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anaaam ben heç dakika tutmamıştım bugün tutayım bariiiiiii

tut bakim walla en fazla 20 dk sürüo bizimkisi ben geri kaçıom kızlarrr...maça bakim kocişle biraz...ilk yarıya hiç bakmadım....meyve tabagı hazırladım yiyelimmm....öpüldünüz....

Onemli deel hep oyleyik kariyi goruyonmu herufu yataga atmis

kız ben normal hayatta pek kimseyle böyle şeyler konuşmam..burda gözüm açıldı benimçı,çı,çık..ne olduki banaamn biz geceleri konuşuyok zaten dimi sewinc gülüp deşarj oluyoruzyoksa içimiz ah.ahhh.

burası neşeyle yımırtlama topiği nede olsa yoksa kovar bizi başak karısı neme lazım

hiççç belli olmaz o işler..hem süpermenler 72 saat canlı kalıyolar dikkat et bir yere dökülüp firar etmesinler

bu aydan pek umutluyum ya gene kıst olmaz

bayram mıllet gezecek ben gül olacam

Onemli deel hep oyleyik kariyi goruyonmu herufu yataga atmis

atarım tabı bebk ıcın herseyı yaparım sogan bılem ıcıyom sevıncgul ha gayrett gece ne kaldı

Salla gitsin datlim
basak karisi kovsunda gorek
otobuse atlar istanbula giderim

cvp ıcı oldum borulcem yazdı bana etek almıs abah kaynan bedenı yok dıyodu bende tsk ettım :44::44::44::44::44::44:

bu aydan pek umutluyum ya gene kıst olmaz

bayram mıllet gezecek ben gül olacam

atarım tabı bebk ıcın herseyı yaparım sogan bılem ıcıyom sevıncgul ha gayrett gece ne kaldı

kız sanki 24 saat mi yapacaksınız sen belli saatlerde gül olursun...RABBİM umudunu boşa çıkarmasın canım..

kız sallarsam çok şey çıkar azcık frenliyomyoksa rtük beni kapatır

kız doğuma yakın git bari karıyı bir avazdadoğurtursun becerikli hatun
hee sonra kirki cikana kadar bana baktirir :101:
cvp ıcı oldum borulcem yazdı bana etek almıs abah kaynan bedenı yok dıyodu bende tsk ettım :44::44::44::44::44::44:

saolsun...

geri geldimmmm o çişhane değil kıssss bilmionmu tüfekhane dioz burda biz...
kız biliyomda çiş olunca öyle yazdım tüfeklik bişey yoktu yaniikız iyiki geldin dua et fener yenilmesin...
kız ne oldu bunlara böyle hidayetemi erdiler ne
tam ben yazoyodum tufek hane dıye sen yazdın

ben senden önce ettim işte.....

ve derkennnn ev inledi tekrar fener gol atıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…