Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım iyisin demek bu işlerde ben pasta tatlı vs,bunlara pek düşkün olmadığım için pek yapmam am yemeği güzel yaparım...her tarif mevcutmu gerçekten

evet canım tek çocuğum falan ama bilmediğim şey yoktur çok şükür on parmağımda 10 marifettir anlıycağın kızlar bugün patlıcan sos yaptım yarında domtes soslarımı yapcam size onlarında terifini veriimmi istediğiniz zaman yersiniz kışında oh mis gibi hormonsuz vitamin alcaz vallaa

nerelere yetişiyon kızz:26:

kalkta yap bari bende diyom bu beloşun bugün bir eksiği var diye...benim kociş maça daldığı halde yinede bana yeter kalk diyo,kıskanç

yapıyorum ısteyenn yanın da cıkolata var ama bugun daha hec yemedım hemen sevıcn ne cok yıyon deme

hımm tamam o zamn...testte çıkmadıysa yoktur canım..ama birde kanda baktırsaydın değerin sıfırlanıncaya kadar olabiliyor böyle...

maaşşallah kuzum sana ellerine sağlık bir ara yaz tabi, bende sebzelerimi,salçamı vs şeyleri hazırlarım yazdan,ama sos şeklinde hiç denemdim domatesi..
yapıyorum ısteyenn yanın da cıkolata var ama bugun daha hec yemedım hemen sevıcn ne cok yıyon deme

yaa bencede çok yeme belinay,hem neskafeyide çok içme fazlası zarar belki sen ondanda kabız oluyosundur..abur,cubur iyi bir şey değil

canım ben cay sıgara ve kahveden nefter ederım esımde aynı ama ramazandan berı canım suraklı nescafe ıstıyo gunduz kokuyo resmen yenı basladım yanı bı aydır

keske cıkolataya bırakabılsem evde olmsın resmen kucuk emrahı oynuyorum

valla olabilir canım çünkü sanki benim göğüslerdede koyulaşma başladı adet dönemi zamanlarımdada accayip bi kramp giriyodu böle sanki nefesimi kescek derecede sonra okadar girmedi ben 5 gün sonra yaptıydım testimi 38.günümde acele etmişsin teste belki sende geç yumurtladın ondan henüz negatif çıktı bekle bakalım biraz b arada kaç günde bi adet oluyon ve kaçıncı gününde yaptın sen testi?

bizde sigaradan nefret ediyoz..ben çayı sewerim ama...tamamda bir fincan iç bari fazla içme ,sizde ewe çok almayın çikolata o zaman az yersin,yavş,yavaş azalt işte...bence senin kabızlığın abur cuburdan ...

SELAM KIZLAR BEYDAĞLI BURDADA GÖRDÜM SENİ KIZLAR nasılsınız bakeem bede yaşadığımız sorumlara rağmengebiş olmak istiyorum.. bişey sorucam sizlere bayramda kaplıcalara gidicem bana dedilerki çok faydalıymış giden varmı aranızda tecrübe yaşayan.. bu arada benim kocişte sıkıştırrıp duruyor..maç izliyoz bir yandan sırnaşıp duruyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…