Abboooowwwwwbenimkide sabahtir SIKISTIRIYOOO avucunu yala didim
tamam canım iyisin demek bu işlerde ben pasta tatlı vs,bunlara pek düşkün olmadığım için pek yapmam am yemeği güzel yaparım...her tarif mevcutmu gerçekten
nerelere yetişiyon kızz:26:
kalkta yap bari bende diyom bu beloşun bugün bir eksiği var diye...benim kociş maça daldığı halde yinede bana yeter kalk diyo,kıskanç
benim içinde önemli bi maç ama sinirle sölenmiş bişedi o
kızlar buarada bişi sorcam size....benim göğüslerim ağrımaya başladı şaştım kaldım walla...ayrıca göğüs çevrem eskisinden daha koyu ve göğüs ucunun etrafında kabarcık gibi şeler var....ayrıca karnıma ve belime ağrı saplanıo arada bi....ben hamile değilimdir demi....cuma günü idrar testi yaptım bişi çıkmadı....değilimdir yaaaa....olmiyim ....çünkü iğne falan vurulmadımmm...dr a ilk gittiğimde bana dediki sende çift rahimmi var dedi...şimdi aklıma gelioda ikiz falanmıydı yoksa...saçmalıyom demi....sustum....tıpppp
Abboooowwwwwbenimkide sabahtir SIKISTIRIYOOO avucunu yala didim
sen gidicisin bacımhiç öyle avucunu yala falan deme tam çocuk yapacağın zamanmı naz yapasın tuttu
ve bu oalyın ustune bı ındım herkez sıkıstırıyoocımdın mı dıye hee dedım sızde gozunu acın
baktım o gece hepsıı carpısmız sabah anlatıyolar yarıldık gulmekden
maaşşallah kuzum sana ellerine sağlık bir ara yaz tabi, bende sebzelerimi,salçamı vs şeyleri hazırlarım yazdan,ama sos şeklinde hiç denemdim domatesi..evet canım tek çocuğum falan ama bilmediğim şey yoktur çok şükür on parmağımda 10 marifettir anlıycağın kızlar bugün patlıcan sos yaptım yarında domtes soslarımı yapcam size onlarında terifini veriimmi istediğiniz zaman yersiniz kışında oh mis gibi hormonsuz vitamin alcaz vallaa
yapıyorum ısteyenn yanın da cıkolata varama bugun daha hec yemedım hemen sevıcn ne cok yıyon deme
ayyyyy keşke benimkide beni sıkıştırsaaaa
hahhhhh çok yaşa sen canım...ağzın bal yesin....
dimi ama...sen sıkıştır kız o yapmıyosa,çocuk yolunda herşey mubah
maaşşallah kuzum sana ellerine sağlık bir ara yaz tabi, bende sebzelerimi,salçamı vs şeyleri hazırlarım yazdan,ama sos şeklinde hiç denemdim domatesi..
yaa bencede çok yeme belinay,hem neskafeyide çok içme fazlası zarar belki sen ondanda kabız oluyosundur..abur,cubur iyi bir şey değil
sewinc nereye yok oldunnn ne yapıyooon kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
benim içinde önemli bi maç ama sinirle sölenmiş bişedi o
kızlar buarada bişi sorcam size....benim göğüslerim ağrımaya başladı şaştım kaldım walla...ayrıca göğüs çevrem eskisinden daha koyu ve göğüs ucunun etrafında kabarcık gibi şeler var....ayrıca karnıma ve belime ağrı saplanıo arada bi....ben hamile değilimdir demi....cuma günü idrar testi yaptım bişi çıkmadı....değilimdir yaaaa....olmiyim ....çünkü iğne falan vurulmadımmm...dr a ilk gittiğimde bana dediki sende çift rahimmi var dedi...şimdi aklıma gelioda ikiz falanmıydı yoksa...saçmalıyom demi....sustum....tıpppp
canım ben cay sıgara ve kahveden nefter ederım esımde aynı ama ramazandan berı canım suraklı nescafe ıstıyo gunduz kokuyo resmen yenı basladım yanı bı aydır
keske cıkolataya bırakabılsem evde olmsın resmen kucuk emrahı oynuyorum
sevinç siz benim nelere yetiştiğimi bi bilseniz diodu yaaa....bu sefer buraya yetişemedi sanırım
sevınc sesı cıkmıyo bırazdannnnnn cımdım dıye gelmezse neyımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?