Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla ben ilk başta ettim duamı....yenilirse kaçim burdan deseneee son anda tırstım walla yense keşke dedim ama içimden....inşallah kabul olur...

cilveleşmekten bişey olmaz gül olma kısmı önemli ,düzgün zamnlara denk getirdinmi tamamdır...

bundan 3 ay önce falan 4 ay mı hatırlamıyom bı akrabaları oldu kucuk melek daha bız kaynamlarda kalıyoz onların bınada cenaze kaynamlarda kımse kalmadı evı topluyomm esım geldı cılvelesıyoz anaaaa bı baktım pesımde ayrılmıyoo manyakk gıt dıyom basa cılvelesmeyecektın dedı terlemıs gıbı yaptı benı cagırdı mılletın ıcınde eve goturdu gul yaptı gerı ındırdı

tamam canım istediğin zaman söyle anlatırım ben sana her türlü tarif alabilirsiniz benden

tamam canım iyisin demek bu işlerde ben pasta tatlı vs,bunlara pek düşkün olmadığım için pek yapmam am yemeği güzel yaparım...her tarif mevcutmu gerçekten

Abboooowwwww benimkide sabahtir SIKISTIRIYOOO avucunu yala didim

ooohaaa milletin içinde aldı götürdü halvete haaa seninkide az diilmiş ha

yapar
hem ben el kadar bebee onun eline birakmam
cocuga yazik beee
he kız doğru söylüyon,sen yaparsın walla ay keşke bende sana yakın otursaydım benim çocuğum olsa hayatta yıkayamam heralde...

cilveleşecek tam yerini bulmuşsunuz kız belinaygülüm benim

ben maçı hiç sewmem ama fenrin ve gs nin maçları önemli benim için

benim içinde önemli bi maç ama sinirle sölenmiş bişedi o

kızlar buarada bişi sorcam size....benim göğüslerim ağrımaya başladı şaştım kaldım walla...ayrıca göğüs çevrem eskisinden daha koyu ve göğüs ucunun etrafında kabarcık gibi şeler var....ayrıca karnıma ve belime ağrı saplanıo arada bi....ben hamile değilimdir demi....cuma günü idrar testi yaptım bişi çıkmadı....değilimdir yaaaa....olmiyim ....çünkü iğne falan vurulmadımmm...dr a ilk gittiğimde bana dediki sende çift rahimmi var dedi...şimdi aklıma gelioda ikiz falanmıydı yoksa...saçmalıyom demi....sustum ....tıpppp

Sen asil benim nerelere yetistigimi bir bilsen

kiz hamilelik takvimi yapsana
nerelere yetişiyon kızz:26:
:126::126::126::126::126: evet annem facden baskaları ıle de yazısıyom ama bı kalkıp nescafe yapamadım

kalkta yap bari bende diyom bu beloşun bugün bir eksiği var diye...benim kociş maça daldığı halde yinede bana yeter kalk diyo,kıskanç

Sen asil benim nerelere yetistigimi bir bilsen

kiz hamilelik takvimi yapsana
kuzum yapcam zatende cuma bi doktora gidiim tam olarak ne kadarlık öğreneyim ona göre yapcamben geç yumurtladım ya 1 hafta falan geriden geliyo benimkiii o üzden satıma ne yazcam bilemiyom yaanii son adet tarihim 18 hazirandı ama ben 20. günümde yumurtladım o yğzden 1 hafta falan geriden benimki sat yazmak gerekiyo ya ona ne yazcam bilemyom yaparken :26: bi hesaplasanıza yaa :26: şey bide nasıl nerden yapıyoduk bu takvimi yaa :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…