kız sanki 24 saat mi yapacaksınız sen belli saatlerde gül olursun...RABBİM umudunu boşa çıkarmasın canım..
bız sabahdan baslarız cılvellesmeyebı yere gıtmemek ıcın bahanem ıste
hee sonra kirki cikana kadar bana baktirir :101:
saolsun...
kız biliyomda çiş olunca öyle yazdım tüfeklik bişey yoktu yaniikız iyiki geldin dua et fener yenilmesin...
kız ne oldu bunlara böyle hidayetemi erdiler ne
ben senden önce ettim işte.....
ve derkennnn ev inledi tekrar fener gol atıııııııı
ben kotuyumde borulcem ıyı benım mı haberım yok
benle face sohbet edıyo :26:
bir ara ayrıntılı yaz cnım...görüşürükkkolay gelsin..
vay canına şu meşhuuurr yorganda hıııı
yaparmı dersin:26::26:
cilveleşmekten bişey olmaz gül olma kısmı önemli ,düzgün zamnlara denk getirdinmi tamamdır...
walla ben ilk başta ettim duamı....yenilirse kaçim burdan deseneeeson anda tırstım walla yense keşke dedim ama içimden....inşallah kabul olur...
Sen asil benim nerelere yetistigimi bir bilsenerdiler mi ne
kız sen nasıl hem face hem buraya yetişiyon annem...
tamam canım istediğin zaman söyle anlatırım ben sanaher türlü tarif alabilirsiniz benden
tamam canım istediğin zaman söyle anlatırım ben sanaher türlü tarif alabilirsiniz benden
erdiler mi ne
kız sen nasıl hem face hem buraya yetişiyon annem...
bundan 3 ay önce falan 4 ay mı hatırlamıyom bı akrabaları oldu kucuk melek daha bız kaynamlarda kalıyoz onların bınada cenaze kaynamlarda kımse kalmadı evı topluyomm esım geldı cılvelesıyozanaaaa bı baktım pesımde ayrılmıyoo manyakk gıt dıyom basa cılvelesmeyecektın dedı terlemıs gıbı yaptı benı cagırdı mılletın ıcınde eve goturdu gul yaptı gerı ındırdı
bundan 3 ay önce falan 4 ay mı hatırlamıyom bı akrabaları oldu kucuk melek daha bız kaynamlarda kalıyoz onların bınada cenaze kaynamlarda kımse kalmadı evı topluyomm esım geldı cılvelesıyozanaaaa bı baktım pesımde ayrılmıyoo manyakk gıt dıyom basa cılvelesmeyecektın dedı terlemıs gıbı yaptı benı cagırdı mılletın ıcınde eve goturdu gul yaptı gerı ındırdı
he kız doğru söylüyon,sen yaparsın walla ay keşke bende sana yakın otursaydım benim çocuğum olsa hayatta yıkayamam heralde...yapar
hem ben el kadar bebee onun eline birakmam
cocuga yazik beee
Abboooowwwwwbenimkide sabahtir SIKISTIRIYOOO avucunu yala didim
ooohaaa milletin içinde aldı götürdü halvete haaaseninkide az diilmiş ha
ben maçı hiç sewmem ama fenrin ve gs nin maçları önemli benim için
nerelere yetişiyon kızz:26:Sen asil benim nerelere yetistigimi bir bilsen
kiz hamilelik takvimi yapsana
:126::126::126::126::126: evet annem facden baskaları ıle de yazısıyomama bı kalkıp nescafe yapamadım
kuzum yapcam zatende cuma bi doktora gidiim tam olarak ne kadarlık öğreneyim ona göre yapcamben geç yumurtladım ya 1 hafta falan geriden geliyo benimkiii o üzden satıma ne yazcam bilemiyom yaanii son adet tarihim 18 hazirandı ama ben 20. günümde yumurtladım o yğzden 1 hafta falan geriden benimki sat yazmak gerekiyo ya ona ne yazcam bilemyom yaparken :26: bi hesaplasanıza yaa :26: şey bide nasıl nerden yapıyoduk bu takvimi yaa :26::26:Sen asil benim nerelere yetistigimi bir bilsen
kiz hamilelik takvimi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?