almadınızki faceimi ayrıca ne ara ekleştyiniz siz hepiniz yaahuu? ha iyibari terketmedi yaani bizi 2 gündür göremeyince merak ettimpapatyadan ne haber bu arada arkadaşlar :26: unuttuğum başka bizi terkeden oldumu peki?:26:
ben bı soganımı kaynatayım
bengısu kız ıftarda ben su ıctım sonra soganı dıktım kafaya ohemen arkasıdnan yemek yedım bısey olmaz demı
kuzum önce soğan suyunu iç bidahakine sen genede ılık ılık açsın miğdeni daha iyi gelir hem soğuk sudan büzüşüyo birden miğde soğuk su içince ılık su yada işte soğan suyu daha iyi olur bide yemeği 5 10 dakka sonra yesen daha iyi sankim az bekle yaani
lınk at bana ben hepsını sana onereyım canım
papatya gelmıyo facesı var onuda kullanmıyo terk etttı bızı kac defa msj attım
hurr trek etı bızı hamıs kalınca
hadi yaa hainlere bak seeenneysem link derken ne atcem ne önercen anlamadım bu arada ortak arkadaş olmadan bulamazsınız beni faceten gizlemiştim kendimi siz verceeniz artıkın isminizi yada vermesenizde olur burdan konuşuyoz nasılsa facetende çok burdayım zaten
5 dk daha ac bekleyemem aksamı zor edıyom zatı :18::18::18: suyu az ıctım maksat orucu acmak ıcın canım ya inşlallah bana faysadı olur cunku 12 gun yumoşlara gıdecem baryama denk gelıyo 14 gunu ozmana kadar buyutmem lazım yumoşları yoksa ıgne yıyemem :26::26::26::26:
ıstemıyosan alma
bız ordad konusyoz
hemıde ortak arkadasımzıda var mervesende eklı degılmıydı sevıcn basakk pasa modd melek polly hıc bırımı yok
canım bu ay olmadı bidahaki aya denersin ondada olmadı kist falanda yoksa yumoşları büyütmek için incir kürünü denersin sen hele bi yap şunu bi görün doktora ayrıca iğne mecbur olcan işini garantiye almak istiyosan çtlatma iğnesi vurun sende benim gibi hem hiç acımıyokii
haa iyi ozaman merve ekliyse ordan bulabilirsiniz canım sen bliyonmu beni mervede asıl ismimi soy ismimi falan biliyosan eklede kabul edeyim yok bende hiç biri bi meve vardı bide eski topiğimden 1-2 kişi okadar yoksa ismimi veremde bul merveden
mood annem neden ses vermıyonnkocanla ıyısınız demı tansıyonun nasıl oldu
noolduki mooda bozukmu yoksa kocişiyle arası?başka yerlerde sürtüyo heralde dur bi izini sürüyüm ben onun
verdim bile çoktan özelden mesaj attıydım sanaistemıyom nasılsa burda konusyoz
verde ekleyım nerden bılıyım gercek ısmını
allah allah güzelde büyümüş neden durduk yere kist yaptıki :26: peki geçen ayda kullandınmıydı klomeni korunsanda?ıkı ay once kolemen kullandım gunde bı tane 14 gunu gıttım19m doktor cok ıyı dedı yumuolarım sukur buyuyo sorun yok ıgnemı de vuruldum hemıde gobekden ama humurta catlamadı kıst oldu gecen ay mecbur korundum sımdı gıttım erımıs işte 14 gunu degılde 12 gunu gıdecem inşallah ozmanda buyur ıstedıgım bu buyemese ıgene yapamaz kı :26::26::26:
mood annem neden ses vermıyonnkocanla ıyısınız demı tansıyonun nasıl oldu
kızlar ben kaçar size iyi sahurlar hoş sohbetler
verdim bile çoktan özelden mesaj attıydım sana
allah allah güzelde büyümüş neden durduk yere kist yaptıki :26: peki geçen ayda kullandınmıydı klomeni korunsanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?