Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

lınk at bana ben hepsını sana onereyım canım

papatya gelmıyo facesı var onuda kullanmıyo terk etttı bızı kac defa msj attım

hurr trek etı bızı hamıs kalınca

ben bı soganımı kaynatayım

bengısu kız ıftarda ben su ıctım sonra soganı dıktım kafaya ohemen arkasıdnan yemek yedım bısey olmaz demı

kuzum önce soğan suyunu iç bidahakine sen genede ılık ılık açsın miğdeni daha iyi gelir hem soğuk sudan büzüşüyo birden miğde soğuk su içince ılık su yada işte soğan suyu daha iyi olur bide yemeği 5 10 dakka sonra yesen daha iyi sankim az bekle yaani

5 dk daha ac bekleyemem aksamı zor edıyom zatı :18::18::18: suyu az ıctım maksat orucu acmak ıcın canım ya inşlallah bana faysadı olur cunku 12 gun yumoşlara gıdecem baryama denk gelıyo 14 gunu ozmana kadar buyutmem lazım yumoşları yoksa ıgne yıyemem :26::26::26::26:

lınk at bana ben hepsını sana onereyım canım

papatya gelmıyo facesı var onuda kullanmıyo terk etttı bızı kac defa msj attım

hurr trek etı bızı hamıs kalınca

hadi yaa hainlere bak seeen neysem link derken ne atcem ne önercen anlamadım bu arada ortak arkadaş olmadan bulamazsınız beni faceten gizlemiştim kendimi siz verceeniz artıkın isminizi yada vermesenizde olur burdan konuşuyoz nasılsa facetende çok burdayım zaten

ıstemıyosan alma

bız ordad konusyoz
hemıde ortak arkadasımzıda var merve sende eklı degılmıydı sevıcn basakk pasa modd melek polly hıc bırımı yok

canım bu ay olmadı bidahaki aya denersin ondada olmadı kist falanda yoksa yumoşları büyütmek için incir kürünü denersin sen hele bi yap şunu bi görün doktora ayrıca iğne mecbur olcan işini garantiye almak istiyosan çtlatma iğnesi vurun sende benim gibi hem hiç acımıyokii

ıstemıyosan alma

bız ordad konusyoz
hemıde ortak arkadasımzıda var merve sende eklı degılmıydı sevıcn basakk pasa modd melek polly hıc bırımı yok

haa iyi ozaman merve ekliyse ordan bulabilirsiniz canım sen bliyonmu beni mervede asıl ismimi soy ismimi falan biliyosan eklede kabul edeyim yok bende hiç biri bi meve vardı bide eski topiğimden 1-2 kişi okadar yoksa ismimi veremde bul merveden

ıkı ay once kolemen kullandım gunde bı tane 14 gunu gıttım 19m doktor cok ıyı dedı yumuolarım sukur buyuyo sorun yok ıgnemı de vuruldum hemıde gobekden ama humurta catlamadı kıst oldu gecen ay mecbur korundum sımdı gıttım erımıs işte 14 gunu degılde 12 gunu gıdecem inşallah ozmanda buyur ıstedıgım bu buyemese ıgene yapamaz kı :26::26::26:

Son düzenleme:

istemıyom nasılsa burda konusyoz

verde ekleyım nerden bılıyım gercek ısmını

istemıyom nasılsa burda konusyoz

verde ekleyım nerden bılıyım gercek ısmını
verdim bile çoktan özelden mesaj attıydım sana
allah allah güzelde büyümüş neden durduk yere kist yaptıki :26: peki geçen ayda kullandınmıydı klomeni korunsanda?

mood annem neden ses vermıyonn kocanla ıyısınız demı tansıyonun nasıl oldu

Kuzum gcmisi okuyordumm yarida birakip geldim
Kocisle iyiyiz baristim kurlarina dayanamadim
Sen naptin baristin dimi sende iyisinzz
Tansiyonum idare ediyorum iste bugunde oruc tutamadim reglim bitmisti ama tansiyon
Yarinda kocisle gezmeye gidicez hemde kiyafet aliswerisi yapcaz tutamicam yine ama sonra dewm

Hadiskocum bozulmus kocasiylaa sira ona geldi demekki
Ama bencede o adama cocuk ypma cnmmm duzelirse hakeder

Bengisu cnm seni tbrik ettim gormedin sanirim gecmiste
Tekrardan hayirli olsun cnmmm

kızlar ben kaçar size iyi sahurlar hoş sohbetler

tamam canım iyi geceler hoşçakaaal bende kahvaltılıkları hazırlayım baari börekimi hazırladıydım bi pişmesi kaldıydı bie çay demlerim kahvaltılıklar falan yeter uykudan kalkınca çok yiyemiyo zaten kociş yarım litrede su içiyo yatıyo nersine yetiyosa okadrcık suda tüm gün :26: benölürdüm herale o kadarcık su içsem susuzluktan :26:

verdim bile çoktan özelden mesaj attıydım sana

allah allah güzelde büyümüş neden durduk yere kist yaptıki :26: peki geçen ayda kullandınmıydı klomeni korunsanda?

doktor buyuk ıhtımal yumruta catlamadı kist yaptı dedı oyuzden bayramdan sonra gene bakacak yumuosları catlamıs mı dıye :18::18: gene kıst yapmasın dedı bu ayda kullanacam olmasa doktor 2 ay sonra rahım fılmı cekecem dedı:18::18:

yok kullanmadım canım yasmın kullandım

msj nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…