ah be canım madem öyle niye evlendinki kocanlaa sana başka kocamı yoktuu? bi ara boşancam diyodun nooldu? bencede ilişkiniz düzene girene kadar yapma bebek falanhuzursuzluğun olduğu yerde şimdilik bebek düşünmemek daha iyi bu arada bende 2.anlattığında anlayabildim konuyu ilkinde hırsla nasıl anlattıysan bi halt anlayamadık beloşla
kakısı kım ya ben nıye bılmıyom m
hee yaa bencede uzun sürdü iş sonrası yorulup uyuyup kaldılarmı naaptılar bunlar yaaa :26:bende anlamadım cok sınılır gırdıneyse kı sakın oldu
sevıncgul neden gelmedı uzun surdu zaar
kakısı kım ya ben nıye bılmıyom m
mutlu can annem nıye sustun ben faceye yazıyom buraya yetısemedım konus bacım
hee yaa bencede uzun sürdü iş sonrası yorulup uyuyup kaldılarmı naaptılar bunlar yaaa :26:
piç bi kankisi vardı kocasınıda kendine benzetiyodu çok takılıyodu ona hadiyede küplere biniyodu o yaani
genç cahilliğiiii canımmm kapılıosun biannn sonraaa bi bakmışsın imza atmışsın açıosun gözlerini başka bi adam sankii o adam değildi sevdiğim bak aşık olduğum demiorum sevdiğim değmio en çok ona üzülüormmmm
canım çocukluk arkadaşı ama tma bi düzenbazzzz ayak üstünde aldatır kim olursa arkadaşını tanımaazz hazırcı halasından yana zengin piçi işte bizimkide ona ayak uydurmaya çalşıo yuvasını yıktı sıra bizdeee
canım geçmişi okuyodum görmemişim tanımaya çalışıom sizleri kıssslar
canım geçmişi okuyodum görmemişim tanımaya çalışıom sizleri kıssslar
cık gecmısten hangı bırını okuyacan ılk sayfada yazıyoz zatı
hoşgeldin canım aramızaaa yeniii kurbanmısın kızzz bak sana arkadaş tavsiyem bunlara fazla takılıp aklını yitirme sonra vay efendim şöledi böledi deme hahahaha uzak durman gerekenler ben,başak,sevin,beydağlı,kirazeroş,belinaysu,paşa,seray ay kim kaldıki keşke hepsi deseydim aman kim silcek şimdi bengisuda buranın meleği yeni annemizzz.( benden sölemesi bu iyiliğimi unutma nesi var bunların dersen onuda sölimm fazla çenelilerrr ahlak anneleri:)))
bu ara ben memnun oldum adımda memnuniyeeee
canım hatırladığım kadarıyla yaşında gençti madem istemyosun neden çekiyosunki onu seni ona bağlayan ne var şuanda? ailen falanmı karşı çıkar diye korkuyon yoksasenmi kopamıyon hayla kocandan?
hadişkocum bencede yapmayın şimdi çocuk herşeyin hayırlısı inşallah eşin düzelir.bacım allah yardımcın olsunüzme tatlı canını
bende memnun oldum varsın çeneleri düşük olsun bacılarımın hehe bende mutlucan ismim memeleketim mut o yüzden adımı babam koymuş resimdekide benimsizleri sevdim kısslar
hoşgeldin canım aramızaaa yeniii kurbanmısın kızzz bak sana arkadaş tavsiyem bunlara fazla takılıp aklını yitirme sonra vay efendim şöledi böledi deme hahahaha uzak durman gerekenler ben,başak,sevin,beydağlı,kirazeroş,belinaysu,paşa,seray ay kim kaldıki keşke hepsi deseydim aman kim silcek şimdi bengisuda buranın meleği yeni annemizzz.( benden sölemesi bu iyiliğimi unutma nesi var bunların dersen onuda sölimm fazla çenelilerrr ahlak anneleri:)))
bu ara ben memnun oldum adımda memnuniyeeee
ah canım benim yaa yerim senin o bana melek diyen ağzını bnu yazan ellerini kızacıktım zaati tatlı niyetine yedirtme bana kendini bu arada sağol canım benim yaa melek gibiyimdir arada bukarılar yüzünden mde çenem düşüyo tabi o ayrı bizide bozdular hadiyeee :18:
MUTLUCAN nerde oturuyosun :44::44:
hadıskoo kız kocanı sevıyonmu
canım hiç bişi tutmuo geçen bi ara ayrılıodum babamla konuştum bitti koptu herşeyyy biliosunuzz kardeşim ağladı felan abla nolur sabret felan bu sefer sabretmem dedim artık herşeyimi bilin dedm ben kendi isteğimle geldim belki ama sahipsiz bırakıp çek demeyin artık dedimmm son dakikalarını oynuorr tek birrrrr kırıcı sözü yetiorr ağırr gelicekkk zatennnn heran valizim hazırrr
yok anacım ilk bu siteye katıldımda hamiş olduğumu snamıştım çok seivnmiştim hepside şahittirrr ama olmadııı vardır hayır dedimmm rabbim belkide eşimin adam olmasını beklio ama benimde zamanım ilerlioo yarın bigün ayrılık olsaa yaş ilerlemesinden çocğumda olmaz allahım nolur adam et akl fikir verr kocamaa :26::26::26:
canım benimmmm neden öle diosun hemde ikiz melek karnındakiyle birlikte keşkeee bende melek olaydımmm keşke zamanında yaşayabilydim belki hep bu mutluluktan mahrum kalıcammm mantığım hiçbşiyi yaptırmıo bana
e kızım tabi biz yine ii dayandıkkk arada format atıos da yenilere önceden söleyelimki kalayı basmasınlar dimii
sevmiştim sonuçta ilkim bazen şeytan diorr bırak gitt böle saçma şeler yüzüdnen olmaz diorum bazen çok kırıcı oluo bilmiom seviomuum napıorum yaşıomuyum ama onun sevgisinden artık emin değilim buda yıprattı benii sevse bana böle yapmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?