Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım istanbulda oturuyorum semt söleyeyimmi blemedimki?:18::18: ayy yanlış mesaja cevap vermişim neyse.

Son düzenleme:

sevgın hakkında emın degılım hıc kocandan bahsetmıyosun bebken konusmuyosun :44::44: hep borulcenden sıkayet edıyosun senın psıkolajnı bozmuslar kuzum bıraz dınlen sen sole tatıl amclı aılene gıtsen bı egısıklık olur :26::26::26:

canım bendeki sabrı rabbim herkese versin 4 yıllık evliyim ve sabır taşı oldumm.işsiz gezdiii çalışmak istemedi benimle evlenme sebbei çalışıo olmammış snaırım.4senenin sonundaa 1,5 aydır çalışıooo çok şükür onun ağzının tadı bozulmsın diee çok alttan alıorumm hiçbişeyini eksik etmior ilgilniorummm hatta az önceee yemek yerken aşkımm bayram tatilimiz varya bayramdan sonrada bi hafta tatilim var doktora gidelim çocuk için dedi.arkasından bu yapılırmı neye inanıcamı yapıcamı şaşırdım.anlıcannnn orta hallice çok şükür yinede rabbime yalvarıoyurm ondan gelen herşeye razııyım hayırlısı olsun ama vakti geldiyse olsun eğer sonucu ii değilseee olmasınnn.

canım istanbulda oturuyorum semt söleyeyimmi blemedimki?:18::18: ayy yanlış mesaja cevap vermişim neyse.

ist bilmem

ama hep merak etmısımdır

bızım topıkden orda oturan var basakla vılma sanırım

ya pasa karısın daha pc olmadı herall

cakmapolly borulceden ayrılamadı

hayırlısı canım ya üzülme lütfen bu topiğe neşelenelim diyegirioss bende üzüldüm senin adına inş allahım kalbine göre versin amin.

ay teşekkür ederiz teyzesi yaa kuzum neden öyle diyon en hayırlı zamanda olacaktır bebişin o ne zaman geleceğini inanki çok iyi biliyo belki kocan düzelecekte ozaman olacak yada doğru düzgün biri çıkıcak karşınada onunla evlenip mutlu olacaksında o zaman olacak haya bu bellimi olur:26: sen önce evliliğini iyice ölç biç tart eşinle devam etmek istiyomusun ona karar ver sonra zamanı geldiğinde eşin doğru kişiyse gelecektir canım bebişin

ah canım yaa sende neler yaşamışsın ama düzeliyomuş sizinki nekadar güzel inşallah hadiyemizin kocişide doğru yolu bulurda düzelir kimse istemez tabi ayrılmayı ama çok bile sabrtti hadiye o kocaya inşallah bunan sonra mutlu olurlar bu arada ne şiddeti gördün sen canım yaa nedenkii

evet neyseki çalışıyo artık bırakmasa bari bu sefer :26: çocuk değiştirirmi acaba istiyo ya seninki bayaa evine bağlarmıki genelde bi çocuk sorunlara çözüm olmuyo ya istersen bekle biraz çocuk için ama tabi doktora gitmemezlikte etmebi araştırılın neden olmuyo sorun ne diye sağlık önmli canım doktoru ihmal etme sakın

kız siz sadece yımırtlayıncamı çarpışıyonuz kocişinizle
yok kız olur mu hiç ole şey boşar kociş beni valla kuma falan alır üstüme

bizimde sezon kapalı sorma doktor yasak koydu bakalım 1 hafdtada fazlaır tık yok yolculukta yasak cuma doktora gitcez bakalım inşallah sarı kart vermez gene :26:
hadi canım hayırlısı inşallah vizeyi alırsınız

kız hadi bitmediyse bu yumoşların ne yapacağı belli olmaz gün aşırıya devam ettt hadi çatlayıp patlamadıysaa
doğru diyon kız ben çalışmalara devam edeyim o zaman

melekte çimmiş

kız sıhhatler olsun anem

sizin orda da mı çimmek diyolar
yok canım bana da sevinç ten takıldı

biz taaammm 15 e girdik kuzum...
maşallah canım allah nice seneler kısmet esin ben de 12 yılla sitede ençok ben evliyim sanıyodum ama yaşım takar size

yoo bis çarpışıyok arada:101:

geçen gün gece balkonda gül oldum

serins erin
ooooo başakgül kıskandım valla balkonda bizim balkonda imkansız yanda bitişik bina var

melek gelmısssss

kız sende carpsıtın mı

sevınc hala cıkamadı sakı gerdek gecesınde gıbı oldu sevıncı beklıyozz

hee ben geldim ben gündüz çarpıştım bu gün canım
kadına hırs yaptırdın tabi yok öle 5 dk olmaz falan diye aha da rekora koşuyo

ay inşallah canım yaa kociş garibim yanaşamıyo bana bu aralar alışkanlıkolmuş ya iki elliyo öpüyo bırakıyo çünkü devam etse duramıycak biliyom fazla yanaşamıyo bakalım şimdiye kadar iyi gitti bakalım daha ne kadar dayanabilicek bu arada neeey beydağlı 15 yıllıkmı evliymiiş bu arada bide bi ara nazo ablamız vardı nooldu bilmiyom şimdi oda 14mü 16 yıllıkmı ne evliydi herneyse nerelerde acaba yaa nazo abla gören duyan oldumu hiç :26:

nazo kocası ızne cıktı koydeler arada faceye gelıyo ordan konsuyoz arada buraya yazıyo canım bayram sonu sahalara doner

bu arad bı facesı olmayan sen mısın neye bızde eklı degılsın

ben bı soganımı kaynatayım

bengısu kız ıftarda ben su ıctım sonra soganı dıktım kafaya ohemen arkasıdnan yemek yedım bısey olmaz demı

bişi olmaz canım şeytan azapta gerek anlasınlar böle böle kıymetimizi hem bebiş sağlıkla doğsunda daha uzun seneler var önünüzde

nazo kocası ızne cıktı koydeler arada faceye gelıyo ordan konsuyoz arada buraya yazıyo canım bayram sonu sahalara doner

bu arad bı facesı olmayan sen mısın neye bızde eklı degılsın

almadınızki faceimi ayrıca ne ara ekleştyiniz siz hepiniz yaahuu? ha iyibari terketmedi yaani bizi 2 gündür göremeyince merak ettim papatyadan ne haber bu arada arkadaşlar :26: unuttuğum başka bizi terkeden oldumu peki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…