canım benimmmm neden öle diosun hemde ikiz melek karnındakiyle birlikte keşkeee bende melek olaydımmm keşke zamanında yaşayabilydim belki hep bu mutluluktan mahrum kalıcammm mantığım hiçbşiyi yaptırmıo bana
e kızım tabi biz yine ii dayandıkkk arada format atıos da yenilere önceden söleyelimki kalayı basmasınlar dimii
sevmiştim sonuçta ilkim bazen şeytan diorr bırak gitt böle saçma şeler yüzüdnen olmaz diorum bazen çok kırıcı oluo bilmiom seviomuum napıorum yaşıomuyum ama onun sevgisinden artık emin değilim buda yıprattı benii sevse bana böle yapmaz dimi
canım benimmmm neden öle diosun hemde ikiz melek karnındakiyle birlikte keşkeee bende melek olaydımmm keşke zamanında yaşayabilydim belki hep bu mutluluktan mahrum kalıcammm mantığım hiçbşiyi yaptırmıo bana
e kızım tabi biz yine ii dayandıkkk arada format atıos da yenilere önceden söleyelimki kalayı basmasınlar dimii
sevmiştim sonuçta ilkim bazen şeytan diorr bırak gitt böle saçma şeler yüzüdnen olmaz diorum bazen çok kırıcı oluo bilmiom seviomuum napıorum yaşıomuyum ama onun sevgisinden artık emin değilim buda yıprattı benii sevse bana böle yapmaz dimi
bizde sevdik seniiii bağrımıza basarız her konularını analtıp içini dökebilirsin buraya düşme sebebin ne cnaım allah kurtarsın:))
ağlıorum beloşşşş sinirim bozulduuuuuuu
canım benim akrabamda aynı durumu yaşıyor lütfen sabret konuyu tamolarak bilmiyorum sizdeki bu kopukluk nedir? bacım bende çok sorunlar yaşadım hele ilk evlendiğimde çok şiddet gördüm ama sabrettim çok anneme gitttim memelekete ama valiz hazırlamak yada ayrılmak çözüm değil yaşın kaç bilmiyoorum ama hiçbir yaşa ayrılık yakışmıyor inşallah eşindüüzelir sabret bacım zaman herşeyin ilacı üzülme bak ben kafaya taktımda ne oldu hamile kalamaz oldum.üzme tatlı canını benim yaşadıklarımı bir bilsen of ooooofff neler neler düşükler ameliyatlar birde eşimin yarattığı sorunlar sabır taşı olduk ama şimdiçoook şükür iyiyizbak beni tatile götürüyor halaaa inanamıyorum bayramda kaplıcalara gidecez inş sende çok mutlu olursun canım hiçkafana takma.inan zamanla düzeliyolar sende yumuşak davran bak gör neler değiişşecek
canım istanbulda oturuyorum semt söleyeyimmi blemedimki?:18::18: ayy yanlış mesaja cevap vermişim neyse.
canım bendeki sabrı rabbim herkese versin 4 yıllık evliyim ve sabır taşı oldumm.işsiz gezdiii çalışmak istemedi benimle evlenme sebbei çalışıo olmammış snaırım.4senenin sonundaa 1,5 aydır çalışıooo çok şükür onun ağzının tadı bozulmsın diee çok alttan alıorumm hiçbişeyini eksik etmior ilgilniorummm hatta az önceee yemek yerken aşkımm bayram tatilimiz varya bayramdan sonrada bi hafta tatilim var doktora gidelim çocuk için dedi.arkasından bu yapılırmı neye inanıcamı yapıcamı şaşırdım.anlıcannnn orta hallice çok şükür yinede rabbime yalvarıoyurm ondan gelen herşeye razııyım hayırlısı olsun ama vakti geldiyse olsun eğer sonucu ii değilseee olmasınnn.
hayırlısı canım ya üzülme lütfen bu topiğe neşelenelim diyegirioss bende üzüldüm senin adına inş allahım kalbine göre versin amin.
canım benim akrabamda aynı durumu yaşıyor lütfen sabret konuyu tamolarak bilmiyorum sizdeki bu kopukluk nedir? bacım bende çok sorunlar yaşadım hele ilk evlendiğimde çok şiddet gördüm ama sabrettim çok anneme gitttim memelekete ama valiz hazırlamak yada ayrılmak çözüm değil yaşın kaç bilmiyoorum ama hiçbir yaşa ayrılık yakışmıyor inşallah eşindüüzelir sabret bacım zaman herşeyin ilacı üzülme bak ben kafaya taktımda ne oldu hamile kalamaz oldum.üzme tatlı canını benim yaşadıklarımı bir bilsen of ooooofff neler neler düşükler ameliyatlar birde eşimin yarattığı sorunlar sabır taşı olduk ama şimdiçoook şükür iyiyizbak beni tatile götürüyor halaaa inanamıyorum bayramda kaplıcalara gidecez inş sende çok mutlu olursun canım hiçkafana takma.inan zamanla düzeliyolar sende yumuşak davran bak gör neler değiişşecek
canım bendeki sabrı rabbim herkese versin 4 yıllık evliyim ve sabır taşı oldumm.işsiz gezdiii çalışmak istemedi benimle evlenme sebbei çalışıo olmammış snaırım.4senenin sonundaa 1,5 aydır çalışıooo çok şükür onun ağzının tadı bozulmsın diee çok alttan alıorumm hiçbişeyini eksik etmior ilgilniorummm hatta az önceee yemek yerken aşkımm bayram tatilimiz varya bayramdan sonrada bi hafta tatilim var doktora gidelim çocuk için dedi.arkasından bu yapılırmı neye inanıcamı yapıcamı şaşırdım.anlıcannnn orta hallice çok şükür yinede rabbime yalvarıoyurm ondan gelen herşeye razııyım hayırlısı olsun ama vakti geldiyse olsun eğer sonucu ii değilseee olmasınnn.
yok kız olur mu hiç ole şey boşar kociş beni valla kuma falan alır üstümekız siz sadece yımırtlayıncamı çarpışıyonuz kocişinizle
hadi canım hayırlısı inşallah vizeyi alırsınızbizimde sezon kapalı sorma doktor yasak koydu bakalım 1 hafdtada fazlaır tık yok yolculukta yasak cuma doktora gitcez bakalım inşallah sarı kart vermez gene :26:
doğru diyon kız ben çalışmalara devam edeyim o zamankız hadi bitmediyse bu yumoşların ne yapacağı belli olmaz gün aşırıya devam ettt hadi çatlayıp patlamadıysaa
yok canım bana da sevinç ten takıldımelekte çimmiş
kız sıhhatler olsun anem
sizin orda da mı çimmek diyolar
maşallah canım allah nice seneler kısmet esin ben de 12 yılla sitede ençok ben evliyim sanıyodum ama yaşım takar sizebiz taaammm 15 e girdik kuzum...
ooooo başakgül kıskandım valla balkonda bizim balkonda imkansız yanda bitişik bina varyoo bis çarpışıyok arada:101:
geçen gün gece balkonda gül oldum
serins erin
melek gelmısssss
kız sende carpsıtın mı
sevınc hala cıkamadı sakı gerdek gecesınde gıbı oldu sevıncı beklıyozz
ağlıorum beloşşşş sinirim bozulduuuuuuu
yok kız olur mu hiç ole şey boşar kociş beni valla kuma falan alır üstüme
hadi canım hayırlısı inşallah vizeyi alırsınız
doğru diyon kız ben çalışmalara devam edeyim o zaman
yok canım bana da sevinç ten takıldı
maşallah canım allah nice seneler kısmet esin ben de 12 yılla sitede ençok ben evliyim sanıyodum ama yaşım takar size
ooooo başakgül kıskandım valla balkonda bizim balkonda imkansız yanda bitişik bina var
hee ben geldim ben gündüz çarpıştım bu gün canım
kadına hırs yaptırdın tabi yok öle 5 dk olmaz falan diye aha da rekora koşuyo
ay inşallah canım yaa kociş garibim yanaşamıyo bana bu aralar alışkanlıkolmuş ya iki elliyo öpüyo bırakıyo çünkü devam etse duramıycak biliyomfazla yanaşamıyo bakalım şimdiye kadar iyi gitti bakalım daha ne kadar dayanabilicek bu arada neeey beydağlı 15 yıllıkmı evliymiiş bu arada bide bi ara nazo ablamız vardı nooldu bilmiyom şimdi oda 14mü 16 yıllıkmı ne evliydi herneyse nerelerde acaba yaa nazo abla gören duyan oldumu hiç :26:
ay inşallah canım yaa kociş garibim yanaşamıyo bana bu aralar alışkanlıkolmuş ya iki elliyo öpüyo bırakıyo çünkü devam etse duramıycak biliyomfazla yanaşamıyo bakalım şimdiye kadar iyi gitti bakalım daha ne kadar dayanabilicek bu arada neeey beydağlı 15 yıllıkmı evliymiiş bu arada bide bi ara nazo ablamız vardı nooldu bilmiyom şimdi oda 14mü 16 yıllıkmı ne evliydi herneyse nerelerde acaba yaa nazo abla gören duyan oldumu hiç :26:
nazo kocası ızne cıktı koydeler arada faceye gelıyo ordan konsuyoz arada buraya yazıyo canım bayram sonu sahalara doner
bu arad bı facesı olmayan sen mısın neye bızde eklı degılsın
bişi olmaz canım şeytan azapta gerek anlasınlar böle böle kıymetimizi hem bebiş sağlıkla doğsunda daha uzun seneler var önünüzde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?