bu ne ya 2 üye 17 ziyaretçi
16 ziyaretçi seray senden öncede böyleydi 10 dk dır 1 üye 15-18 ziyaretçi noluyooooooo
kaçırdığım birşey mi var???? ben geçmişe bakıyorum sen nasılsın seraycım
Güünaaaaydıııın(Ben yeni kalktımda günüm anca aydı) ay hayla esniyom ya mama yiycem şimdi göbiş ağrıyo açlıktaan :26::26:
Heheee sana benzer bekleben 12 kalktım da hala uykum varsenın enerjıne hayranım ben bebemı de kendıme benzetırım aksma kadar yatarız
:99::99::99: caydan donebildinmibu ne be
170 sayfa birikmiş 1,5 günde
çenemiti ceyn iş başında:99::99:
ömrümü tüketcen sevinç şimdi nasıl bakıcam ben bu geçmişe bakmayınca da kurtlanıyorum:18::18:
kızlarrrr sabah balcalıya gittim o profa yine izinliymiş...dedim selim beyle görüşim...geldi adam test sonuclarını gösterdim....bitek bi kaç kağıt parçasına bakarak yorum yapamam dedi....halbuki kendi hastanelerinde yapılmış bi testti onlar....öle diince temelli koptum....zorla konuştum gözlerim doldu sıktım kendimi iice....git dosyanı iste numara al muayene ol bişe olursa bize sölerler zaten dedi....pehhhhh....1 saatte dosyam gelecek....60 kişi olan sırayı beklicem aysun kalacak öğleden sonraya....çıktım odasından ama ağlıom tutamıom kendimi....kocişimi arıcam ağlamaktan konuşamam die arıamıom....nese bindim arabaya...yaktım bi sigara....sakinledim accık...aradım kocişi ...tabi onunla konusurkende tuttu ağlama....işten izin almış hemen buluştuk bi yerde....ben arabayı bıraktım onun arabasına geçtim....arkadaşı bi poliklinik önermiş onu ararken yanındaki tıp merkezinde tanıdığım bi dr ismini gördüm...dur dedim buna gidelim....indik girdik ....meğersem ayrılmış o dr...dedim tabeladan silin ozaman....diğer dr nasıl dedik kocişle....kız benimde dr um oydu çok iidir dedi....eşimde tevafuk olsa gerek gel bi görün dedi....girdik....bayağ konustuk drla....pıhtılaşma sorununun yeni moda oldugunu söledigüldük...aslında sen iğnesiz bile geçirebilirsin ama kafanda o kadar büyütmüşsünkü iice pinpirikli olmuşsun dedi...sonracıma...beta hcg istedi sıfırlanması lazım dedi....sıfırlanmıosa bi düşüp bi yükseliosa bile kürtaj gerekebilir dedi....adet olunca 2.yada 3. günü gel rahime bakalım dedi bayağ ii oldu yaaa muhabbet ettik bayağ bi...kocişimin olması hele daha iidi çok mutlu oldummm....2-3 taneye bişe demem ama sigarayı bırak dedi....benim sözümü dinlemeyen hastalarımı kovarım bakmam dedi bırakıom sigarayı tahlil sonucum 3 te cıkacak arıcam dru...ordanda sinemaya gittik kocişle önce burger sonra buz devri 4 çıkıstada eşimin patronuna yakalandık neseki arabalara binmiştik....arabayı buraya bırakmıştım şimdi almaya geldik demiş kocişimmm
Seray annem hadi gozunaydin
hersey cook iyi olacak insallahh
kiz sen sigarami iciyon
Cnm bnim oldugumu nerden bildin belismu soledii
Nasil hayl etmistin gulummm ???
Cnm awatarimi gormedinmii
Sewinccc gosgldinn cnmm
ay iyi bar canım yaa moralinin düzelmesine çok sevindim iyi bi doktor çok önemli vallaa yoksa ötekiler gibi adamı sinir ediyolar harbiden ay hadi inşallah herşey yoluna girerde en kısa zamandada senden güzel haberler alırız canım yaakocişini taktir ettim doğrusu iyi yapmış bencede bırak kız sigarayı şuna bak hem çock istiyo hem sigara içiyo yaaa saçını başını yolarım senin bidaa sana sigara içmek yok şu dakkadan sonra 1 tane bilem yasak sana
kıssss ne uykusu bu bebeğinin en ii beslenmesi gereken zamanları sen uyuyonnn...aç bırakma çocuguu....ilk 3 ay cok önemli ....
doktor 2-3 taneye müsade ettihem korunucaz biz ekimden sonra başlayın dedi...antibiyotik verdi enfeksiyon falan olabilir die...
ama şimdi kandan besleniyo o ama yaaa bırakında biraz uyuyuuuuumaç kalmazki o şimdiii ben aç kalsamdaaa kimi kandırıyon seeen kız sana kaçtır hamişlik takvimimi nasıl yapcam diye soruyom heç cevap vermediiin bide satım 18 hazirandı ya ben 20.günümde yumurtladım ben şimdisatıma doğru çıksın diye 24 mü 25mi haziran yazem 1 hafta falan geriden çünkü bebiiiiiş :26::26:
banane banane içmeee bırakta ozamana kadar ciğerlerin temizlensiiiin
ben cıkıyorumm tahlil sonucu için tlf açıcam ...cepten girdiğim için kapatmam lazımm....gelirim yine
tamam canım çobuk gel çok özletme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?