Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu ne ya 2 üye 17 ziyaretçi
16 ziyaretçi seray senden öncede böyleydi 10 dk dır 1 üye 15-18 ziyaretçi noluyooooooo

kaçırdığım birşey mi var???? ben geçmişe bakıyorum sen nasılsın seraycım

Son düzenleme:
kızlarrrr sabah balcalıya gittim o profa yine izinliymiş...dedim selim beyle görüşim...geldi adam test sonuclarını gösterdim....bitek bi kaç kağıt parçasına bakarak yorum yapamam dedi....halbuki kendi hastanelerinde yapılmış bi testti onlar....öle diince temelli koptum....zorla konuştum gözlerim doldu sıktım kendimi iice....git dosyanı iste numara al muayene ol bişe olursa bize sölerler zaten dedi....pehhhhh....1 saatte dosyam gelecek....60 kişi olan sırayı beklicem aysun kalacak öğleden sonraya....çıktım odasından ama ağlıom tutamıom kendimi....kocişimi arıcam ağlamaktan konuşamam die arıamıom....nese bindim arabaya...yaktım bi sigara....sakinledim accık...aradım kocişi ...tabi onunla konusurkende tuttu ağlama....işten izin almış hemen buluştuk bi yerde....ben arabayı bıraktım onun arabasına geçtim....arkadaşı bi poliklinik önermiş onu ararken yanındaki tıp merkezinde tanıdığım bi dr ismini gördüm...dur dedim buna gidelim....indik girdik ....meğersem ayrılmış o dr...dedim tabeladan silin ozaman....diğer dr nasıl dedik kocişle....kız benimde dr um oydu çok iidir dedi....eşimde tevafuk olsa gerek gel bi görün dedi....girdik....bayağ konustuk drla....pıhtılaşma sorununun yeni moda oldugunu söledi güldük...aslında sen iğnesiz bile geçirebilirsin ama kafanda o kadar büyütmüşsünkü iice pinpirikli olmuşsun dedi...sonracıma...beta hcg istedi sıfırlanması lazım dedi....sıfırlanmıosa bi düşüp bi yükseliosa bile kürtaj gerekebilir dedi....adet olunca 2.yada 3. günü gel rahime bakalım dedi bayağ ii oldu yaaa muhabbet ettik bayağ bi...kocişimin olması hele daha iidi çok mutlu oldummm....2-3 taneye bişe demem ama sigarayı bırak dedi....benim sözümü dinlemeyen hastalarımı kovarım bakmam dedi bırakıom sigarayı tahlil sonucum 3 te cıkacak arıcam dru...ordanda sinemaya gittik kocişle önce burger sonra buz devri 4 çıkıstada eşimin patronuna yakalandık neseki arabalara binmiştik....arabayı buraya bırakmıştım şimdi almaya geldik demiş kocişimmm

iyiyim cnmmmm dr dan geldimmm....harbi ne ziyaretçi akını bu böle boşver geçmişi yaaaa....ben bakamıom walla netim sınırlı ya....

Güünaaaaydıııın (Ben yeni kalktımda günüm anca aydı) ay hayla esniyom ya mama yiycem şimdi göbiş ağrıyo açlıktaan :26::26:

Güünaaaaydıııın (Ben yeni kalktımda günüm anca aydı) ay hayla esniyom ya mama yiycem şimdi göbiş ağrıyo açlıktaan :26::26:

kıssss ne uykusu bu bebeğinin en ii beslenmesi gereken zamanları sen uyuyonnn...aç bırakma çocuguu....ilk 3 ay cok önemli ....

ben 12 kalktım da hala uykum var senın enerjıne hayranım ben bebemı de kendıme benzetırım aksma kadar yatarız
Heheee sana benzer bekle
bu ne be

170 sayfa birikmiş 1,5 günde
çenemiti ceyn iş başında:99::99:
:99::99::99: caydan donebildinmi
ömrümü tüketcen sevinç şimdi nasıl bakıcam ben bu geçmişe bakmayınca da kurtlanıyorum:18::18:

bence oku arkandan attik tuttuk

ay iyi bar canım yaa moralinin düzelmesine çok sevindim iyi bi doktor çok önemli vallaa yoksa ötekiler gibi adamı sinir ediyolar harbiden ay hadi inşallah herşey yoluna girerde en kısa zamandada senden güzel haberler alırız canım yaa kocişini taktir ettim doğrusu iyi yapmış bencede bırak kız sigarayı şuna bak hem çock istiyo hem sigara içiyo yaaa saçını başını yolarım senin bidaa sana sigara içmek yok şu dakkadan sonra 1 tane bilem yasak sana

doktor 2-3 taneye müsade etti hem korunucaz biz ekimden sonra başlayın dedi...antibiyotik verdi enfeksiyon falan olabilir die...

kıssss ne uykusu bu bebeğinin en ii beslenmesi gereken zamanları sen uyuyonnn...aç bırakma çocuguu....ilk 3 ay cok önemli ....

ama şimdi kandan besleniyo o ama yaaa bırakında biraz uyuyuuuuum aç kalmazki o şimdiii ben aç kalsamdaaa kimi kandırıyon seeen kız sana kaçtır hamişlik takvimimi nasıl yapcam diye soruyom heç cevap vermediiin bide satım 18 hazirandı ya ben 20.günümde yumurtladım ben şimdisatıma doğru çıksın diye 24 mü 25mi haziran yazem 1 hafta falan geriden çünkü bebiiiiiş :26::26:

ben bilmiomki bana bi arkadaş yapıodu zayıflama grubundayken...satı ne alacgın konusunda bi fikrim yok ama dra sor istersen onlar zaten son adet tarihini baz alır sende onu alırsın olmazsa

ben cıkıyorumm tahlil sonucu için tlf açıcam ...cepten girdiğim için kapatmam lazımm....gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…