seviiinç 24 haziran satı girdiydim 1 nisan çıktı tahmini doğacak tarihii anaa şaka gibi gelcek bebeğiiiim24 haziran kalsın dimi
canım bak yine çocuk olana kadar en azından çalışabilirsin hem sen de eşinin ailesinden dertlisin belki biraz uzaklaşmış olursun kafan rahatlarbende yıllarca çlıştım ist dayken adanaya bi geldim duramadım evliliğimin ertesi günü işe gidicm o haldeydim sonra ev hanımlığına alıştım bu seferde iş zor gelio hamladımmı ne ama kasımdan sonra işe gircem inşş.kardeşimi askere yollıyım ist a gidim gönderimde ellerimle hayırlısıyla
çokmu belli etti
önemli değil cnm nolcak sanki....ne kusura bakicam kuzucummm olabilir....;-):-*
çok açıklayıcı oldu
cadaloz sensin sewmezsen sewmeeeeeeeeeeeee
çok iyi anlamışsız tebrikler
doktor kontrolüne gittim ben
adımı anmıyon ki zaten nikimi anıyon hehesana bir küserim adını bile anmam haaaa :99:
işi bitirdim de çaya gittim gidiş o gidişsessa karisi isi yarimmi birakip geldin
amin canım benimmm inşallahhhhhh.....en tatlısından hepimizin olsunn
evet cnmmm heleki bu güzel topikteki arkadaşlıklar bir başka güzelllll :119::119::119:
burayı yarım bırakıp gitti ya işide yarım bırakıp gelsin baree
o demiyosa sen de:26: dene bakalım ne dicek:44:ohhhh anam ohhhh ne kocalar var...benimki işten öğlen geldi geliş o geliş gidelim gezelim töbe yok..(( halbuki dese gel gidelim biyerlere ne kadar beklerim ama nerdeeeeeeeeeeee....uyuyo şimdi....
Ewet hayatim 25 gir maasallah de kizz
Ne o ewde caymi bitti yoksa cay yapmayimi bilmiyon
kıskanç karı ne surat yapıyon hemen kız öyle dedi diyeee
aaa koysana bebişlik resimlerini bakalım şirinmiydin sahidenay inşallah inşallaaah bana çekerse çok tatlı bişii olcağı kesinküçüklüğüm çok tatlıymış özelliklede yaa
hmm anladım canım e haklıymışsınz öyle yapmakta inşallah en kısa zamandada gelir bebişiniz
kuzum resimlerim albümde eskiden dijitalmi vardıda hemen bilgisayara atiimde koyabileyimaaa koysana bebişlik resimlerini bakalım şirinmiydin sahiden
Sananekkkkkkkiz bebegin 1 gr mis
insan hamilelik takvimi icin tesekkur eder
sevinç inanmazsın sana yemin ederim o gece tam 1,5 saat gezindik(arabayla) öyle bir doluydu ki heryer inanamadımCay icmeye rizeyemi gittiniz
bizi buraya diktin gittin
carpismalari bitirdik cimdik geldik
sen daha gelecen
e edeceedik heralde biri diyo çizelgeyi kaldır biri diyo şunu yap kafam karıştı neysem sağol canım yaa çok thanks..kız ben 1 nisanda doğursam bebeği kimse inanmaz haa şaka yapıyom sanırlaaar aboo ambulans bilem gelmezmiş falan şakamı yapıyon bacım sen diyeee :18:
ay ben de küçük bi kız sandım şoka girdim meğer büyükmüş
teyzemişn kzıı 30dan fazla. 2 tane olişi var.
ben buna çok inanıyorum
evet sonradan anladm valla
cnm benimde çalştığım yere devmamlı bi gay gelirdi
sürekli müsterimzdi, ama hiç erkeklerde gözü yoktuçok çekingendi konşmaya utanır kimseye bakmadan giderdi
bence kocişi fazla yaklaştırma
sevinç inanmazsın sana yemin ederim o gece tam 1,5 saat gezindik(arabayla) öyle bir doluydu ki heryer inanamadım
en sonunda şehrin biraz dışında bir yer var yine deniz kenarında oraya gittik çayımızı içip geldik eve saat 3 e geliyordu
bekledin mi beni sahiden
:124::124::124::124::124:
Rizeden donemedinmii ne caymis beeee
rizede içsem daha çabuk gelirdim...melek annem ses verrrr
başak senin sessa karısı nirdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?