Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

seviiinç 24 haziran satı girdiydim 1 nisan çıktı tahmini doğacak tarihii anaa şaka gibi gelcek bebeğiiiim 24 haziran kalsın dimi

canım bak yine çocuk olana kadar en azından çalışabilirsin hem sen de eşinin ailesinden dertlisin belki biraz uzaklaşmış olursun kafan rahatlar
belli etmek ne demek makyajlı falandı.. anlamak için uzman olmak gerekenlerden değildi yani

önemli değil cnm nolcak sanki....ne kusura bakicam kuzucummm olabilir....;-):-*

çok açıklayıcı oldu

cadaloz sensin sewmezsen sewmeeeeeeeeeeeee

çok iyi anlamışsız tebrikler
doktor kontrolüne gittim ben

ya bunaldım evde sevinç biraz da ondan gideyim dedim.. ne dükkanın işini doğru düzgün yapabiliyorum ne de evimin işlerini..
işyerinde çalışırken en azından biliyordum ki evin işini yapamam..
şimdi evdeyim ama bilg. da çalışıyorum ev işleri gözüme batıyor yapamayınca vicdan azabı çekiyorum..psikolojim bozuldu.. ondan götürdüm bilgisayarı.
şimdiki planım bakalım uygulamayı becerebilirsem haftanın 2 günü evde takılıcam temizlik yemek halledicem..
4 gün iş yerinde çalışıcam.. pazar günü de tatil yapıcam.. nasıl bu plan daha iyi gibi sanki:26:

kız ben seni sevdiğimden yapıyorum sevmez miyimmmm hem cadalozların 2 çeşidi vardır sevilen çeşidindensin sen

anlamışım tabi kocişle kavga edip adanaya doktora kaçtın ruh doktoruna.. itiraf et gerçekleri saklama bizden
sana bir küserim adını bile anmam haaaa :99:

adımı anmıyon ki zaten nikimi anıyon hehe

sessa karisi isi yarimmi birakip geldin
işi bitirdim de çaya gittim gidiş o gidiş

inşallah olsun canım benim
döndüm ama birz geç oldu dönüşüm

ohhhh anam ohhhh ne kocalar var...benimki işten öğlen geldi geliş o geliş gidelim gezelim töbe yok..(( halbuki dese gel gidelim biyerlere ne kadar beklerim ama nerdeeeeeeeeeeee....uyuyo şimdi....
o demiyosa sen de:26: dene bakalım ne dicek:44:

aaa koysana bebişlik resimlerini bakalım şirinmiydin sahiden

aaa koysana bebişlik resimlerini bakalım şirinmiydin sahiden
kuzum resimlerim albümde eskiden dijitalmi vardıda hemen bilgisayara atiimde koyabileyim
Sananekkkkkk kiz bebegin 1 gr mis
insan hamilelik takvimi icin tesekkur eder

e edeceedik heralde biri diyo çizelgeyi kaldır biri diyo şunu yap kafam karıştı neysem sağol canım yaa çok thanks.. kız ben 1 nisanda doğursam bebeği kimse inanmaz haa şaka yapıyom sanırlaaar aboo ambulans bilem gelmezmiş falan şakamı yapıyon bacım sen diyeee :18:

Son düzenleme:
Cay icmeye rizeyemi gittiniz
bizi buraya diktin gittin
carpismalari bitirdik cimdik geldik
sen daha gelecen
sevinç inanmazsın sana yemin ederim o gece tam 1,5 saat gezindik(arabayla) öyle bir doluydu ki heryer inanamadım
en sonunda şehrin biraz dışında bir yer var yine deniz kenarında oraya gittik çayımızı içip geldik eve saat 3 e geliyordu

bekledin mi beni sahiden
:124::124::124::124::124:

Deli kariiii beklenen dogum tarihinde kim dogurmuski ya once ya sonra dogurursun
benim oglan 23 mayisti 9 unda dogdu

ay ben de küçük bi kız sandım şoka girdim meğer büyükmüş
demek ki burdakiler çok fena.. ben bazısından sahiden korkuyorum valla.. :18:

:99: ne beklicem be :99: sen git gez gonzalesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…