rizede içsem daha çabuk gelirdim...
sevinç sen bana maraşta çay demleyip getirip içirip dönerdin bu kadar vakite di mi:44:hatta yanına börek pasta falan da yapardın.. çok hızlısın ya
Bengi avatarida degidtirdinmi tam olacak sevimli bisiler bul
senin gibi tombis yanakli
sen bana azıcık safım diye bayılıyon di mi itiraf et:44:ewet yaaa sesa ya bayılıyom benn
Onuda sen bulyaa hareketli istiyom kardeleninki gibi uyuyan usu bişii olsun bu çok zırlak yaauslubenim çocukum hiç üzmüyo anasını bunun uslu versiyonunu bulun banaaa :84:
sen bana azıcık safım diye bayılıyon di mi itiraf et:44:
sen bu aralar az mı geliyosun beydoş yoksa bana mı öyle geliyor çay içmekten:26:
görüşemiyoruz pek canım
o okuyup çıkanların listesini yapıyomtahtada tek ayak üstünde durma cezası vercem
çaya gitti
canım benim çimdim geldim saçlarımı da yaptım şimdi misafirliğe gideceğiz gitmeden geçmişe bakim dedim sonra birince zor oluyo.
bu arada ben bu gün bu ayki çarpışma sezonunu kapattım yumoş dönemi biti
sessaya bayılmakaka o benide heç sewmiyoo:84::84::84::84::84::84:
neyse ki sağlıklı düşünen insanlar da var halaniye kız sewiyodur o seni şaka yapıyodur o sana...
Deli kariiii beklenen dogum tarihinde kim dogurmuskiya once ya sonra dogurursun
benim oglan 23 mayisti 9 unda dogdu
Onuda sen bulne tembel ciktin sen oyle
Hayir topraaam hep burdaydi
doktor yaramamış sana
neyse ki sağlıklı düşünen insanlar da var hala
hayal kuruyok şurda ne zıçıyon içinee
hıh buluyom zati neyeki önceden kaydetmiştim beğendiğim avatarları bilgisayarıma ne kaa akıllı karıyım yeniden aramak zorunda kalmıycam aklımı seveyim aklımııı
hıh buluyom zati neyeki önceden kaydetmiştim beğendiğim avatarları bilgisayarıma ne kaa akıllı karıyım yeniden aramak zorunda kalmıycam aklımı seveyim aklımııı
kaka :120:
bos hayaller kurma o zaman
sevinç bu fanlar bilgisayarının fanları mı? yoksa evdeki vantilatörlerin miat at at da gorek
Fanlarım topıcı basina yıkar
bak sataşıcak insan arıyorAnaaabasak karisi anlasmaya gitmedimiydi
kiz senin sessa karisiyla vilma nirde
bana da gelebilirsin ben sana adresimi veririm özelden ama sakın malum kişiye söyleme :18:uçuk karı şimdi girdim içerianlaştık geldik
sorma ya sessayla vilma benimde aklıma geldiler ikiside arazi oldu
vilmanın evini biliyom istersem gidetrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?