Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç007 bacım günaydın hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin inşALLAAH...

sinir olmamak elde degil servisteki kuzla birbirimizi yidik :99:
tebrübeli hatunlar ayrıntılı ultrsonu yaptırdınızmı ?? bu sene yaptıranlar kaça yaptırdınız bi deyin bana bakimm... bi tane ayarladım da 530 tl diyo çok kazık bunlar yaaaaaa

yuuuuuuuhhhhhh basak karisi 100 tl yaptirdi ben vaktinde 110 a yaptirdim
bebegi dogurtturup inceleyip geri yerinemi koyuyorlarmis
baska yere sor canim

Ben tursu yapiyom bir yandan recellerim gunlendi yerine koyuyom
dondurucuya kislik hazirliyom arada sizede bakam didim
sara bu patlicani karniyariklik disinda baska nasil koyarim deepfreeze

Sinir olmamak elde degil servisteki kuzla birbirimizi yidik :99:

Yuuuuuuuhhhhhh basak karisi 100 tl yaptirdi ben vaktinde 110 a yaptirdim
bebegi dogurtturup inceleyip geri yerinemi koyuyorlarmis
Baska yere sor canim

kız benim ssk m filan yok o yüzden özel anlaşmalı bi yerde yaptırmam gerekiyo, gideceğim adamda ankara da 1 numaraymış.1 saat inceliyomuş, dr bebekte sıkıntı yok ama damarlarına bakılması açısından iyi olur dedi..sigortam bi kısmını karşılıyo ama bana 150 tl filan düşecek yine sanırım...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr

Rabbim Hakkimizda Hayirlisini versin
Gunahlarimizi Affetsin
Dualarimizi Kabul Eylesin. Amin..

herkese günaydın...kadir gecemiz mübarek olsun...Rabbim bütün dualarimizi kabul etsin bu mübarek gecede...

sevincim napionnn annemmmm...ben yoldayim az cekio netim ama ii yinede

günaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaar
size de günaydın kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bu gece kalbimizden gçeni tez vakitte önümüzeversin
Ya bu sicakta buz dolabim bozuldu iyimiiiiiii
servisi aradim parca ellerinde yokmus cumartesi gelirmis
emanet dolap getirecekler
ewde heryer kaynadi bir anda sinirimden agliyorum
:84::84::84::84::84::84:
üzülme canım herşeyde vardır bi hayır
selam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...

sevinç007 bacım günaydın hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin inşALLAAH...
amiiiiiiiin canım bu mübarek gecenin hürmetine hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalım

kari sigortasizmi calisiyon
EE150 dusecekmis oda normal ne bizi telaslandiriyon

ben gıdersem senınn adına bakayım gelınce cay ıcecez mı alnıacıklarda:44::44::44:

kız nasıl bana kaç gündür gelmiyor diyon evelsi gece saat kaça kadar yazıştık yuhhhatta sewinci beklemedikmi yiwrumm...kafan nerde kızızzz

sankı konusmadık bı boşluk hıssettımmm gıbıme geldı merak ettık ıste ne var

slm kızlarrrrrr kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsunnn günaharımız af tevbelerimzi kabul olsun herkes tervihe üçsun bugünnn

sevinçimmm kızzz noldu sanaaaa ne küsüonnn oldu canım sen günlerce sessayııı paşayı ararken beni sormazkennn ben bi,şi demedim ben arkadşaımı korudum diemiii şimdi al all beloşunu all zaten en çok o soruodu seniii hıhhhhhhhhhhhh

biz senıde soruyokk amaaa hatta kocanı bılem soruyok

kızlarrr selammm...napıyonuzzz..geçmişi okuyamam valla kaç günlük birikti sıyırırım..özel bişeler varsa söleyin hemennn

Tesekkur ederiz ewet aldim belosu bastim bagrima
ben ne yaptım gı :106::106::106:

sen nasıl bozdun kesın basak nazarı deymıstır :26::26::26:

sogutucu fan bozulmus elektrik arizasiymis

Tesekkur ederiz ewet aldim belosu bastim bagrima

sogutucu fan bozulmus elektrik arizasiymis

ben bu gece yokum yarın gunduzde bensız kıms eıle nescafe ıcme tamam mı

dolabına gecmıs olsun neden bu kadar salladılar bayram oncesı gelıp yapsınlar baska servııs arasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…