aaaaa geçmiş olsun canım sıkma canını neyseki emanet dolap getirecekler yoksa bu sıcaklarda ne yapardın
bende geçen gün deep freezin kapağını kırdımsıkışmıştı çektim gelmedi biraz zorlayınca kapak elimde kaldı yerine taktım ama açınca zor oluyo servisi aradım benimkide ellerinde yokmuş getirecekler ama benimki gelene kadar idare eder
tebrübeli hatunlar ayrıntılı ultrsonu yaptırdınızmı ?? bu sene yaptıranlar kaça yaptırdınız bi deyin bana bakimm... bi tane ayarladım da 530 tl diyo çok kazık bunlar yaaaaaa
sevinç007 bacım günaydın hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin inşALLAAH...
Amin canim
Iyiyim hayatim sabah heruf ise giderken uyandirdi uykum kacti
ewe net baglatiyormussun cok sewindim.
Sinir olmamak elde degil servisteki kuzla birbirimizi yidik :99:
Yuuuuuuuhhhhhh basak karisi 100 tl yaptirdi ben vaktinde 110 a yaptirdim
bebegi dogurtturup inceleyip geri yerinemi koyuyorlarmis
Baska yere sor canim
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim Hakkimizda Hayirlisini versin
Gunahlarimizi Affetsin
Dualarimizi Kabul Eylesin. Amin..
herkese günaydın...kadir gecemiz mübarek olsun...Rabbim bütün dualarimizi kabul etsin bu mübarek gecede...
sevincim napionnn annemmmm...ben yoldayim az cekio netim ama ii yinede
size de günaydın kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bu gece kalbimizden gçeni tez vakitte önümüzeversingünaydıııııııııııııııın kızlaaaaaaaaar
üzülme canım herşeyde vardır bi hayırYa bu sicakta buz dolabim bozuldu iyimiiiiiii
servisi aradim parca ellerinde yokmus cumartesi gelirmis
emanet dolap getirecekler
ewde heryer kaynadi bir anda sinirimden agliyorum
:84::84::84::84::84::84:
selam kızlar.. hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallahhhh...
KADİR GECENİZ mubarek olsun,RABBİM bu mubarek gecede bütün dua ve dileklerimizi kabul,tüm günahlarımızı affetsin...
bütün hastalara ve anacığıma şifalar versin,hepimize hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.....AMİN...
amiiiiiiiin canım bu mübarek gecenin hürmetine hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşalımsevinç007 bacım günaydın hepinizin kadir gecesi mubarek olsun rabbim tüm dualarımızı kabul günahlarımızı affetsin inşALLAAH...
kız benim ssk m filan yok o yüzden özel anlaşmalı bi yerde yaptırmam gerekiyo, gideceğim adamda ankara da 1 numaraymış.1 saat inceliyomuş, dr bebekte sıkıntı yok ama damarlarına bakılması açısından iyi olur dedi..sigortam bi kısmını karşılıyo ama bana 150 tl filan düşecek yine sanırım...
ayy cnm yaa hani sen yazmşsn ya "evde nescafe yok süt içiyorum" diye
bende neremle okuduysam "meyveli nescafe içiyorum" okumuşum
bayramdan sonra ordaydım o meşhur marketi gezcem
orda lohusa pijaması varmş annem didi görünce bayılcaksın dedi meraklanıyorum
kız nasıl bana kaç gündür gelmiyor diyon evelsi gece saat kaça kadar yazıştık yuhhhatta sewinci beklemedikmi yiwrumm...kafan nerde kızızzz
Belinay karisi benim buz dolabim bozuldu sen fosur fosur uyu
slm kızlarrrrrr kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsunnn günaharımız af tevbelerimzi kabul olsun herkes tervihe üçsun bugünnn
sevinçimmm kızzz noldu sanaaaa ne küsüonnn oldu canım sen günlerce sessayııı paşayı ararken beni sormazkennn ben bi,şi demedim ben arkadşaımı korudum diemiii şimdi al all beloşunu all zaten en çok o soruodu seniii hıhhhhhhhhhhhh
ben gıdersem senınn adına bakayım gelınce cay ıcecez mı alnıacıklarda:44::44::44:
sankı konusmadık bı boşluk hıssettımmm gıbıme geldı merak ettık ıste ne var
biz senıde soruyokk amaaa hatta kocanı bılem soruyok
blendarrr çık aradannn sen getirdin dim ikankamı bu hale hııııı sevinççç gulun gurbanin olammmm affet beniii hamişmisin ensin anacım hormonların tavan yaptı sanırm
Tesekkur ederizslm kızlarrrrrr kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsunnn günaharımız af tevbelerimzi kabul olsun herkes tervihe üçsun bugünnn
sevinçimmm kızzz noldu sanaaaa ne küsüonnn oldu canım sen günlerce sessayııı paşayı ararken beni sormazkennn ben bi,şi demedim ben arkadşaımı korudum diemiii şimdi al all beloşunu all zaten en çok o soruodu seniii hıhhhhhhhhhhhh
ben ne yaptım gı :106::106::106:
sen nasıl bozdun kesın basak nazarı deymıstır :26::26::26:
Tesekkur ederizewet aldim belosu bastim bagrima
sogutucu fan bozulmus elektrik arizasiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?