Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

blendarrr çık aradannn sen getirdin dim ikankamı bu hale hııııı sevinççç gulun gurbanin olammmm affet beniii hamişmisin ensin anacım hormonların tavan yaptı sanırm

benmiiiiii hamis neyim diilim ben orda kanka yardim et diye yardim cigliklari atarken
sen bana dolu laf ettinnn
neyse bugun mubarek gece gel barisak

yaptınmı kız turşuları,abowww ağzım su doluyor turşu ,birde şalgam deyince

kızlar dun carsıya sole bı baktımda tısot begendık kocısle TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BULMUS

bu tarz seyler vardı cok begendık kocısle beraber gıyınmeyı cok sevıyoz tatıle gıderken alcaz

ben bu gece yokum yarın gunduzde bensız kıms eıle nescafe ıcme tamam mı

dolabına gecmıs olsun neden bu kadar salladılar bayram oncesı gelıp yapsınlar baska servııs arasaydın
Sende cok boslama benu gece zatii camide olacam bende
yaptınmı kız turşuları,abowww ağzım su doluyor turşu ,birde şalgam deyince

Yaptim eldiven taktimdi sus biberi elimi yakmiiiss
simdide karniyariklik patlican kizartiyom kisa ugur derin dondurucum varda basak duymasin

kızlar dun carsıya sole bı baktımda tısot begendık kocısle TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BULMUS

bu tarz seyler vardı cok begendık kocısle beraber gıyınmeyı cok sevıyoz tatıle gıderken alcaz
şimdiden hayırlı olsun..ne güzel ya bende sewerim...
Gunaydin kuslarrr

Rabbim tum sikintilarimizi gidersin
Dualarimizi kabul etsin insaallahhhhh.....
amin canım....
Sende cok boslama benu gece zatii camide olacam bende

Yaptim eldiven taktimdi sus biberi elimi yakmiiiss
simdide karniyariklik patlican kizartiyom kisa ugur derin dondurucum varda basak duymasin
eldivenle bile yakmış demek...ya ben kızartılan hiçbişey atmıyorum buzluğa sağlıklı olmuyor diye duydum..niye başak duymasın kızz kıskanıyormu ki:26:

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi......... Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
amin..

Klimaya dolu laf etmistiya
cook guzel oluyoo tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…