blendarrr çık aradannn sen getirdin dim ikankamı bu hale hııııı sevinççç gulun gurbanin olammmm affet beniii hamişmisin ensin anacım hormonların tavan yaptı sanırm
kızlarrr selammm...napıyonuzzz..geçmişi okuyamam valla kaç günlük birikti sıyırırım..özel bişeler varsa söleyin hemennn
Sende cok boslama benu gece zatii camide olacam bende
ben bu gece yokum yarın gunduzde bensız kıms eıle nescafe ıcme tamam mı
dolabına gecmıs olsunneden bu kadar salladılar bayram oncesı gelıp yapsınlar baska servııs arasaydın
yaptınmı kız turşuları,abowww ağzım su doluyor turşu ,birde şalgam deyince
Gunaydin kuslarrr
Rabbim tum sikintilarimizi gidersin
Dualarimizi kabul etsin insaallahhhhh.....
Sende cok boslama benu gece zatii camide olacam bende
Yaptim eldiven taktimdi sus biberi elimi yakmiiiss
simdide karniyariklik patlican kizartiyom kisa ugur derin dondurucum varda basak duymasin
şimdiden hayırlı olsun..ne güzel ya bende sewerim...kızlar dun carsıya sole bı baktımda tısot begendık kocısle TENCERE YUVARLANMIS KAPAGINI BULMUS
bu tarz seyler vardı cok begendık kocısle beraber gıyınmeyı cok sevıyoz tatıle gıderken alcaz
amin canım....Gunaydin kuslarrr
Rabbim tum sikintilarimizi gidersin
Dualarimizi kabul etsin insaallahhhhh.....
eldivenle bile yakmış demek...ya ben kızartılan hiçbişey atmıyorum buzluğa sağlıklı olmuyor diye duydum..niye başak duymasın kızz kıskanıyormu ki:26:Sende cok boslama benu gece zatii camide olacam bende
Yaptim eldiven taktimdi sus biberi elimi yakmiiiss
simdide karniyariklik patlican kizartiyom kisa ugur derin dondurucum varda basak duymasin
şimdiden hayırlı olsun..ne güzel ya bende sewerim...
amin canım....
eldivenle bile yakmış demek...ya ben kızartılan hiçbişey atmıyorum buzluğa sağlıklı olmuyor diye duydum..niye başak duymasın kızz kıskanıyormu ki:26:
nie nolduki eroş noldu noluyo bu forumda biri bana anlatsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?