Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sagol canım ya işşallah iyileşirler ya

saol canım inş isterim yani ben yine ikiz olsun başım gözüm üstüne tabi ama önce hayırlısı sağlıklısı ömürlüsü olsun bulupda kaybetmesi çok zor rabbim bidaha acısını yaşatmasın

ben sahura hazırlık yapayım biraz :)

ben bişey kacırdım sevınc bi ara yok oldu ya orda carpıstımı sımdı aklıma geldıde merak ettım

bu arada eroşş ne yaptı acaba bu karı bıze nıye haber vermıyo

anaaa karı çifter çiftermi doğuruyomuş aboo nasıl bakcak acabaa o kadar çocuğa birden :18: allah kolaylık versin ne deyim :26:

anaaa karı çifter çiftermi doğuruyomuş aboo nasıl bakcak acabaa o kadar çocuğa birden :18: allah kolaylık versin ne deyim :26:
Allahh elbet kolayliginida werir cnmm

ben bişey kacırdım sevınc bi ara yok oldu ya orda carpıstımı sımdı aklıma geldıde merak ettım

Erosss bigitti pirr gitt hamisim die donmesse sasirmamm yanii bence hamis kaldi bu hatunda ayy insallhh

yememm

bugun 4 günüm müş kac gün daha ıcecem ya
11 gun

tabiki ewet dun carpisamamistim bugunde kadir gecesi
arada kaynamasin didim
hoşbulduk canım mesaj için geç kaldım affet uyuyakalmışım pıhdıdaşım

onemli deeel

Son düzenleme:
herkese günaydın...kadir gecemiz mübarek olsun...Rabbim bütün dualarimizi kabul etsin bu mübarek gecede...

sevincim napionnn annemmmm...ben yoldayim az cekio netim ama ii yinede

herkese günaydın...kadir gecemiz mübarek olsun...Rabbim bütün dualarimizi kabul etsin bu mübarek gecede...

sevincim napionnn annemmmm...ben yoldayim az cekio netim ama ii yinede

Amin canim
Iyiyim hayatim sabah heruf ise giderken uyandirdi uykum kacti
ewe net baglatiyormussun cok sewindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…