muhabbet kuşlarım var bebem
yok onlar köpek değil muhabbet kuşu :)
geçmiş olsun canım bizde geçen iki tane aşı yaptırdık çok zordu valla veterinerin bahçeye girince anladı hemenkaçmaya başladı girmek istemedi ama herşey onun sağlığı için tabi bizimde sağlığımız için paşa sen üstlerine düştükçe hasta oluolar sakınan göze çöp bÆtarmışya bizimki öle işte
Noldu kiz nie dil cikariyon begenmedinmi tawsiyelerimi yoksam
muhabbet kuşlarım var bebem
iyi uykular canım
kızlar size de ii geceler bende yatıyorum
Ayy cnmm allah yardimcin olsunnn
Benimde halamin kizinda war 2 erkek ama nasip iste napalim
Biz istiyelim bir goz allah wersin iki goz insallahhh
Belki seninki yine ikiz olur biri yazmisti formda ikiz kizlari wardi hamis kalms yine ikiz ama bunlar erkekti ayy neguZellll
İyi gecelerrr sewincimmmmmm
Ayy cnmm allah yardimcin olsunnn
Benimde halamin kizinda war 2 erkek ama nasip iste napalim
Biz istiyelim bir goz allah wersin iki goz insallahhh
Belki seninki yine ikiz olur biri yazmisti formda ikiz kizlari wardi hamis kalms yine ikiz ama bunlar erkekti ayy neguZellll
İyi gecelerrr sewincimmmmmm
Allahh elbet kolayliginida werir cnmmanaaa karı çifter çiftermi doğuruyomuşaboo nasıl bakcak acabaa o kadar çocuğa birden :18: allah kolaylık versin ne deyim :26:
ben bişey kacırdım sevınc bi ara yok oldu ya orda carpıstımı sımdı aklıma geldıde merak ettım
bu arada eroşş ne yaptı acaba bu karı bıze nıye haber vermıyo
Allahh elbet kolayliginida werir cnmm
Erosss bigitti pirr gitt hamisim die donmesse sasirmamm yanii bence hamis kaldi bu hatunda ayy insallhh
Allahh elbet kolayliginida werir cnmm
Erosss bigitti pirr gitt hamisim die donmesse sasirmamm yanii bence hamis kaldi bu hatunda ayy insallhh
Hosgeldin pihtidasim bende pihtiliymisim ustelik ilk cocuktan sonra meydana cikti
11 gunyememm
bugun 4 günüm müş kac gün daha ıcecem ya
tabiki ewetben bişey kacırdım sevınc bi ara yok oldu ya orda carpıstımı sımdı aklıma geldıde merak ettım
bu arada eroşş ne yaptı acaba bu karı bıze nıye haber vermıyo
hoşbulduk canım mesaj için geç kaldım affet uyuyakalmışımpıhdıdaşım
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
herkese günaydın...kadir gecemiz mübarek olsun...Rabbim bütün dualarimizi kabul etsin bu mübarek gecede...
sevincim napionnn annemmmm...ben yoldayim az cekio netim ama ii yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?