Iyimis ben napim kari iki ayda 600 tl virdim doktora ustelik hamis diilim ve calismiyomyok len naptın sigortasız çalışırmıyım hiçç.özel sigorta cnm benimkisi...
150 ye düşecek.150 olsaydı 20 ye düşecekti
benim çarşı gezmesine değil kocamla başbaşa bi tatile bi hayata ihtiyacım var..
ben de balkon yıkayacamda beklıyom kım benı kaldıracak
belkıde hamısındır :101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
belkıde hamısındır :101::101::101::101::101::101::101::101::101::101:
mustafa salih diye bi adam cnm...nerde yaptıracan canım nıye bu kadar pahalı :44::44::44:
kız benimde çok gitti bu aralar para ondan böyle hesap yapıyorumIyimis ben napim kari iki ayda 600 tl virdim doktora ustelik hamis diilim ve calismiyom
Cook ama coook haklisin dua et bugun umutsuz olma
melek gorusuruz hayatim
Kalk isine bak bende cikiyom isim var
mustafa salih diye bi adam cnm...
kız benimde çok gitti bu aralar para ondan böyle hesap yapıyorumallah yardım etsin valla maddi manevi zor işimiz.
hayırlısı canım ya gıden para olsun nasılsa bıda kazanırsınız
yok kız olucam hissediomm adet olcam zaman midem bulanır genelde ama erken olucam sandım sanki akıntım başladı giiboluo bakıom bişi yokkk ama kasıklaırm çok batıooooo
geldim geçmişe baktım.. müşteri geldi yollayamadım şimdi yollayacam yazdıklarımıSessa hanim teyze niye yazmiyorsun :101::101:
bu kadın temizlikle çizmiş bi de benlepasakli karii insan iki tasin arasinda yikar o camasiri yuru gitttt
başakcım ne değerinden bahsettiğini bilmiyorum ama iyi bişey olmuş galiba..:44: tebrik ederim canım dana çıktığın içinaşşkım benim ya eşki suratlım
zahmet oldu ama sonucumu aldım135 lik bir değerle şampiyon oldummmm doktor dana gibisin dedi
aşım da cuma günü inşallah
ya bak görsün sevinç nasıl herkes farkediyor ne haksızlıklara uğradım başak sen yokkenkız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyonbi öpücükte sen versene
inşalah bebişi de bıcı yaptırcan kızzzzzz ayyy ne şekerrr annesi gibi olur senin oğlişte
evet herkese çemkiriyo ben yokken sessa ya hep çemkirmişş
eğer onun yüzünden sessa bugünde çaya giderse ömrü billlah dönmez
sessa çaya gitme annem be evinizde için
sahiden mal gibi insanlar var yaa... düşüncesiz kadın.. önce bi sor di mietrafımda cok cahıl ınsanalr var bana adam gıbı sorsa kızım bebek ıstıyonmu dıye zaten cvp verırım ya sen kımsın benle noyle konusuyosun ısmını bıle bılmem
rabbık saglıkla evlat nasıp etsın bebek adı bıle gecse hemen gozlerım doluyo
bu kadın temizlikle çizmiş bi de benle
denizden(şehir dışı) gece 3 de geldik diyorum sabah da 8 de kalktık işe gittik hangi taşın arasında yıkayacaktım sorması ayıpçakmaktaşın mı
apartmanda gece 23 den sonra makina çalıştırmak yasak
işten erkenden gelip yıkadık işte.. millet haftada bir yıkıyor çamaşırınıbenim çamaşırlar ertesi güne kadar küsecek sanki
of ben yatıyom ya off
keşke şöyle esneyenuykusugelmişamauyumakiatmeyen bi smiley olsaydı
off kocamın karnısı acıkmş ona bişiler hazırlıyım
keşke kocasınınkarnıacıkanamabusaatteyemekyenirmiuyuycamben diyen bi smiley olsaydı
bu kadın temizlikle çizmiş bi de benle
denizden(şehir dışı) gece 3 de geldik diyorum sabah da 8 de kalktık işe gittik hangi taşın arasında yıkayacaktım sorması ayıpçakmaktaşın mı
apartmanda gece 23 den sonra makina çalıştırmak yasak
işten erkenden gelip yıkadık işte.. millet haftada bir yıkıyor çamaşırınıbenim çamaşırlar ertesi güne kadar küsecek sanki
oh canım gez ne güzelkızlar sizi çok özledim..cumartesi gününden beri çok yoğunum nete gircek vaktim hiç olmadı...Girdiğimde konuşuruz ..cumartesi görümcemlerde kaldık.dün akşam dışardaydık gecenin yarısı eve geldik.eşimin arkileriyle iftar ettik..görümcemde bizde dünden beri..dün evde hiç yoktum zaten..bugunde çarşıdaydım..akşam yine iftara gittik sapancaya eşimin iş yeri iftarı vardı.yarın akşamda benim bi arkadaşıma iftara gidicem..görüşemiyoz sohbetleinizden eksik kaldım..inş görüşürüz öpüldünüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?