Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok len naptın sigortasız çalışırmıyım hiçç.özel sigorta cnm benimkisi...

150 ye düşecek.150 olsaydı 20 ye düşecekti
Iyimis ben napim kari iki ayda 600 tl virdim doktora ustelik hamis diilim ve calismiyom

benim çarşı gezmesine değil kocamla başbaşa bi tatile bi hayata ihtiyacım var..

Cook ama coook haklisin dua et bugun umutsuz olma

melek gorusuruz hayatim

nerde yaptıracan canım nıye bu kadar pahalı :44::44::44:
mustafa salih diye bi adam cnm...

Iyimis ben napim kari iki ayda 600 tl virdim doktora ustelik hamis diilim ve calismiyom

Cook ama coook haklisin dua et bugun umutsuz olma

melek gorusuruz hayatim
kız benimde çok gitti bu aralar para ondan böyle hesap yapıyorum allah yardım etsin valla maddi manevi zor işimiz.

Merhaba hanımlaar nasılsınııız beni soracak olursanız kurt gibi açııııııııııııııım daha kahvaltımı yapamadım yaa dün gece tüp bitti bende fırında baharatlı pattis yapıyom kocişte nöbetçi bugün yollamazda şimdi elin adamını bi başımayken eve komşumu çağırırım o geldiğinde yolla didim ozaman olabilir diyo acı soslarıımı falan yapacaktım ne güzel yaa kaldı heeep

pasakli karii insan iki tasin arasinda yikar o camasiri yuru gitttt
bu kadın temizlikle çizmiş bi de benle
denizden(şehir dışı) gece 3 de geldik diyorum sabah da 8 de kalktık işe gittik hangi taşın arasında yıkayacaktım sorması ayıp çakmaktaşın mı

apartmanda gece 23 den sonra makina çalıştırmak yasak
işten erkenden gelip yıkadık işte.. millet haftada bir yıkıyor çamaşırınıbenim çamaşırlar ertesi güne kadar küsecek sanki

aşşkım benim ya eşki suratlım

zahmet oldu ama sonucumu aldım135 lik bir değerle şampiyon oldummmm doktor dana gibisin dedi

aşım da cuma günü inşallah
başakcım ne değerinden bahsettiğini bilmiyorum ama iyi bişey olmuş galiba..:44: tebrik ederim canım dana çıktığın için
kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyon bi öpücükte sen versene
ya bak görsün sevinç nasıl herkes farkediyor ne haksızlıklara uğradım başak sen yokken

gittik gece de çaya gene

sahiden mal gibi insanlar var yaa... düşüncesiz kadın.. önce bi sor di mi hey allahım üzülme belinaycım senin de gelecek elbet bebişin

anaaa ne saçmaa ne cins apartmanmış ora öyleee sanki süpürge çalıştırıyonda rahatsız olcak millet alt tarafı çamaşır makinası bulaşık makinası yaa çok ilgiiinç :26::26:

of ben yatıyom ya off

keşke şöyle esneyenuykusugelmişamauyumakiatmeyen bi smiley olsaydı
:89::111::84:elimizde benzeyen bunlar var:44:
off kocamın karnısı acıkmş ona bişiler hazırlıyım

keşke kocasınınkarnıacıkanamabusaatteyemekyenirmiuyuycamben diyen bi smiley olsaydı
........:99::113: biraz becerebildim mi:44:

:101: :101: :101: bugun satasmayacam kimseye cici kizim ben
:128::128::128:

oh canım gez ne güzel ama ya bak benim de böyle yoğun geçiyor ona rağmen uğrayıp yazıyorum.. yine de bu sevinçten azar işitiyorum

kızlar yardımm!!
adetıme 4 gun var ama ben dayanamayıp evde teset yaptım once cıkmadı ama aradan 1 saat falan gecınce ıkıncı sılıkm bı cızgıyı gordum sızce test cok bekledıgı ıcın yanılmıs olabılır mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…