Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Rahatlatip gevsetiyor bence
benimkisi acilmiyor yaaa
ilk dogumda 3 gun sanci cektim bekledim
1 cm acilmadi
son kurtajdada bes gun ilacla mudahale ettiler acilmadi:26:
kiz carpismada suyu patlayip dogum yapanlar varmis
millet 9 ay carpisiyoo

millet azmş herhalnasıl olcak karnı burnunda çarpışma

sended niye hiç açlma olmuyo kız çarpışıken zor olur

O zamanda vardi ama bilmiyorlardi dogumda anne veya bebek oluyordu sebebini bilen yoktu..

inanma sen iki hafta once 7 kilo aldim didi kendi didi
sende 3 kilo aldin zaar

hıı iyi ozaman yok kız pazartesi tartıldım 1 kilomu ne almışım daha ama karnımda şişlik var kocaman duruyooo ödemmi acabaa gazmıdıy yoksam :26:

hıh bi keyem gebeliğinde bulantısı olmayanlayın iştahı açılıyomuş benşmde öyle olduu bulantım yok diye kıskanma

kıskanmam kısss afiyet olsunnn

kısa zamanda çok kilo alıp oran buran çatlamaya başlayınca hiç kıskanmam

Papatya rahatlatir
dere otu ye fiskirir sutun
bir kac tel maydanoz bise yapmaz zaar
yesillik sut yapar
salatalik domates dogra ustune de dere otu limonu
dok yeee

tamam aklımda bunlar yapcam valla demesen hiç aklıma gelmez ha

süt fışkırsın istiyom süüttt bol bol iç.sin yavrucak

Kiz basak abimin hanimi ikiz annesinin sancisi tutmus eskiden banyo sobalari olurmus kari yakmis sobayi
sicak bir dus almis ordada dogurmys gobeklerini kesmis sarmis gecmis iceri kari ya
6 tane cocugu ewde boyle dogurmus

höönk altısınıdamı öyle doğurmuuş e yuh yaani ne deyiim

günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......

sewinc sağol kuzum anacığımada dua etmişsin,ALLAH razı olsun...

BAŞAK kız kaynoş iftara mı geliyomuş karı ramazan bitimine iki üç gün kala atağını yaptı illa gelecek neyse gelsinde kurtul sevaba girersin kuzum boşver...

tamam aklımda bunlar yapcam valla demesen hiç aklıma gelmez ha

süt fışkırsın istiyom süüttt bol bol iç.sin yavrucak

kız bozada süt yapıyomuş son zamanlarda boca içmek lazımmış özelliklede ha bide cennet hurmasında olmayan vitamin yokmuş kız hamileler mutlaka yemeli diyodu nettee

İçerisinde pekçok vitamin ve mineral bulunduran hurma hamileler açısından çok faydalı bir meyvedir. Sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, demir, kükürt, fosfor ve klor bakımından oldukça zengindir. Ayrıca içerisinde A, betakaroten,B1,B2 ve B6 vitaminlerini de barındırmaktadır.

Hamilelik açısından faydalarını değerlendirecek olursak başlıca yararları şunlardır:

1. Hamilelik döneminden üç ay önce başlanması ve tüm hamilelik boyunca alınması gereken folik asit bakımından da hurma oldukça zengin bir meyvedir. Folik asit yeni hücre yapımında ve hücre yenilenmesinde önemli rol oynar.

2. Potasyum vücutta su dengesinin de korunmasını sağlar. Potasyum bakımından oldukça zengin olan hurma bu anlamda da hamilelere çok faydalıdır.

3. İçerisinde demir barındıran hurma hamilelikte kansızlık sorununu açısından da faydalıdır. Hamileler hurma yiyerek de demir ihtiyaçlarının bir kısmını giderebilirler.

4. Hurmada bulunan kalsiyum iskelet yapısının şekillenmesi açısından da fayda sağlar.

5. İçerdiği magnezyumdan dolayı da böbrekler açısından çok önemli bir besin kaynağıdır.

6. A vitamini barındıran hurma özellikle hamilelik döneminde vücut direncinizi arttırmanızı sağlar.

Tüm bu faydalarını göz önünde bulundurursak tam da mevsimi olan hurmayı tüketmenizi ve fırsatınız varken bu meyveden bol bol faydalanmanızı öneririz!

he ya alakta rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…