Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız bende hurmnın faydalarını okumştum o kadar şaşırdım kiı

doğuma faydalrı çok. hergün yirim zati çok seviyom hurmayı

inşaaallah canım..sağolasın sende...kız dün maranki tv deydi yine armutta acayip süt yapıyomuş, haberiniz olsun ..egecik emsin cok,cok,cok

cok cok cok sağol cnm yazıyım bunları

sevinç kıs işlerin bittimi

karı erkenden hortmaş işleri bitirmş heralde

benim bugün anlaşma yok oturuyom ööle işleri hallletsem ne iyi olur

cok cok cok sağol cnm yazıyım bunları

sevinç kıs işlerin bittimi

karı erkenden hortmaş işleri bitirmş heralde

benim bugün anlaşma yok oturuyom ööle işleri hallletsem ne iyi olur

dimi ama nasıl emiyolar savaşır gibi birde nefes nefese ben çok güzel yapıyorum onu..çok tatlı yaaaa...

kız nireye kayboldu sewinc..senin niye anlaşman yok bittimi,anlaştınızmı sonunda

dimi ama nasıl emiyolar savaşır gibi birde nefes nefese ben çok güzel yapıyorum onu..çok tatlı yaaaa...

kız nireye kayboldu sewinc..senin niye anlaşman yok bittimi,anlaştınızmı sonunda

çok şükür ramazanın başından bu yana uğraşıyoruz sonunda anlaştıkbitti cnm dün artık anlaşmıycaz.

ayy evet ya çok tatlı oluyolar emerken cok cok sesler çıkıyo

bi eliyle annenin parmağını tutuyo bazende memesini mıncıklıyo

A LLAH IM YAA HERKESE YAŞATSIN O DUYGUYU

Son düzenleme:
seivnç kaçtı herhalde

karı kimbilir ne işler peşinde dir

kıslar bende çıksam yaa cuvvvv yapakta ben gidiyim

dün kocamda evdeydi evin hLİNİ tahmin edersin beydağlı

ama hakkını yimeyim kocamın son günlerde ebnim isyanım üzerine çoraplarını kirli sepetine atıyo

Son düzenleme:
başak sen yazmışsın ya ewde doğuruyolar diye benim anam da beni ewde doğurmuş...hem benim nenem yani babaannem,oda kendi doğurmuş ve sonra kalkıp ekmek yapmış kadıncağızeskiler daha sağlıklı sanki hemde cesaretliler...benim kaynoş tam 8 tane doğurmuş anasıda ebeymiş 7 tanesini evde doğurtmuş..

kız bende hurmnın faydalarını okumştum o kadar şaşırdım kiı

doğuma faydalrı çok. hergün yirim zati çok seviyom hurmayı

evet yaa bulsam yiycem bendede burda çıkmazlar daha heralde arkadaşımla konuşuyodum dün alanyada çıktımı didim oda 15 günü var çıkınca yollayım sana ben didi bide cenet incirimi ne var çok faydalı bişii ondanda yolluycak sanırım onunda bööyle dışı turuncu deniz kabuğu gibi dikenli gibim oluyo iindeki kırmızı çekirdekerini yiyon ilginç bi meyveydi yiyelim bakalım belki bi faydası olur bebişime siyah incir çıkmış ondanda istedim oof off burda hiç bi halt yok yaa annem asıl cennet hurmasının yeri ora didide kimbilir ne zamana olur burda oda yaa :26::26:

1taneyi niye evde doğurmamış onun farkı neymiş

demekki evde doğurup işe güce devam etmek normalmş eskiden:44:

artık hatunlar doğuruyo kaç gün yatıyo hiç bi iş yapamıyo doğumdan sonra

hey gidi devir nasıl değişti

sankim

teknoloji arttıkça hayat zorlaştı

Son düzenleme:

ayy senin işinde zor kuzum yaa köymü ora

apardon dağın eteğiydi dimi

Son düzenleme:
amin kuzucum,demek itti anlaşmanız RABBİM kabul etsin...

he kız maaşallah hemşoma,jetgil sevinc...tahmin edebiliyorumda aman ne büyük iş yapmış senin koca kız çoraplarınıda mı atmıyodu dağınık dediysek o kadarınada müsade etmeyin tepenize çıkarlar sonra..hem sen hamilesin şimdiden alıştır yardıma çocuk doğduğunda da etsin sana...

selena,selena,selena ÇÇÇÇUUUUUUUUUUUUUVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

son börülcede şehre taşınmışlar birde artık bağlatayım demiş karıbende sewmiyorum teknolojiyi yaa o ilerledikçe insanlara bişeyler oluyor

Son düzenleme:
Cook uykusuzum gece gec yattim sabahta esime uyandim geri yatamadim basim catliyo resmen

gunaydin hayatim amin insallahh

geçmiş olsun canım uykuna dikkat et diyecem ama bu ramazanda malesef mümkün olmuyo

kızlar ya geçmişe baktımda kızartma falan demişsiniz acayip canım çekti
zaten ben kaç gündür bi tuhafım sabah sabah canım turşu çekiyo ilginç yemek kokuları burnuma geliyo

ayyyyyyyyyyyy inşaallah hamilesindir canım yaaa inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…