ayyyyyyyyyyyy inşaallah hamilesindir canım yaaa inşaallah...
kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....internet işinide gelince hallederim kocişim halledemezse....öpüldünüzzzz...
doğrudur valla
ama normal doğum yapanlarınkinide dikiyolar kız gibin oluyodoğumdan sonra ilk çarpışma gerdek tadında oluyo
amin...günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......
Komsuyla ceneye daldikdimi ama nasıl emiyolar savaşır gibi birde nefes nefese ben çok güzel yapıyorum onu..çok tatlı yaaaa...
kız nireye kayboldu sewinc..senin niye anlaşman yok bittimi,anlaştınızmı sonunda
başak sen yazmışsın ya ewde doğuruyolar diye benim anam da beni ewde doğurmuş...hem benim nenem yani babaannem,oda kendi doğurmuş ve sonra kalkıp ekmek yapmış kadıncağızeskiler daha sağlıklı sanki hemde cesaretliler...benim kaynoş tam 8 tane doğurmuş anasıda ebeymiş 7 tanesini evde doğurtmuş..
inşallah canım ama sanmam ben regl zamanlarındada aşeririm
zaten üç gündür gecikiyo reglim belim kopuyo kasığım batıyo oldum olacak gibi sancı oluyom ama yok daha teşrif buyurmadılar henüz:44::44::44::44::44::44::44::44:
inşallah canım ama sanmam ben regl zamanlarındada aşeririm
zaten üç gündür gecikiyo reglim belim kopuyo kasığım batıyo oldum olacak gibi sancı oluyom ama yok daha teşrif buyurmadılar henüz:44::44::44::44::44::44::44::44:
53: kesinlikle eski hali gibi olmuyoooo
amin...
Komsuyla ceneye daldik
geçmiş olsun canım uykuna dikkat et diyecem ama bu ramazanda malesef mümkün olmuyo
kızlar ya geçmişe baktımda kızartma falan demişsiniz acayip canım çekti
zaten ben kaç gündür bi tuhafım sabah sabah canım turşu çekiyo ilginç yemek kokuları burnuma geliyo
:53 test yapmadinmi yoksaaaaa
kız neye şaşırdın kaynoşamı,anamamı,nenememi
yok test yapmadım nedense bu ay beklemiyodum pek verimli çalışamadık gibi geldi
bi haftadır belim kopuyo sevinçcim ya bide sağ kasığım çok batıyo acep yenimi yımırtlıyom olabilirmi :44::44::44::44::44::44::44::44:
midem bulanıyo halsizim uykum geliyo şu anda da canım kızartma istiyo
akşama iftara davetliyim inşallah kızartma yaparlar
bi haftadır belim kopuyo sevinçcim ya bide sağ kasığım çok batıyo acep yenimi yımırtlıyom olabilirmi :44::44::44::44::44::44::44::44:
bende adet zamanı aşererim ama...seninki 3 günde gecikmiş ben bir test manyağı olarak şimdiye kadar kaç tane yapmıştım iyi sabretmişsin..
Saol tatlim kuz test yapmadim deme haaaa
yapmadiysan ne bekliyon
boyle gecikirmiydi
heyecanlandim insallah hamilesindir
En cok kaynosaa
ay ne duruyosun yapsana bir test yaaa hadi yapppppp,yoksada canın sağolsun sakın üzlme ...bazen verimsiz çalıştığın ayda geliyo sonuçta bir kereden olan bişey dimi ama..
hadi test yaptır
ne rahatsin test yapsanaaaaaa
test yapıpta negatifi görmekten sıkıldım canım
tatlım geçen ayda beş günde gecikti tüp bebekten sonraki bi iki ayda böyle gecikme olabilirmiş
o yüzden test yapmıyom hamile olduğu sanmıyom
yani hiç hamileymişim gibi gelmiyo her ay bi belirti bulsam umutlanırdım ama bu ay yok
bide göğüslerim hassas değil acımıyo batmıyo hamile olsam şişip acımazmıydı:44::44::44::44::44::44:
kızlar evde test yok ama cuma günü yapacam söz o güne kadar gelmezse eğer
ya anlatsam sen daha onun nelerine şaşırırsın ama neyse boşver fazla şaşırma..sevinc dün trt de mevlit programı maraştaki camiden yayınlanıyordu dedim sevinc burdamı acaba....ama kadınları pek göstermedi..
eczanede varrrrrrrr
kız ne gezgincisin he hiç durmuyosun yerinde...hadi iyi gezmeler canım...
eczanede varrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?