Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....internet işinide gelince hallederim kocişim halledemezse....öpüldünüzzzz...

ayyyyyyyyyyyy inşaallah hamilesindir canım yaaa inşaallah...

inşallah canım ama sanmam ben regl zamanlarındada aşeririm
zaten üç gündür gecikiyo reglim belim kopuyo kasığım batıyo oldum olacak gibi sancı oluyom ama yok daha teşrif buyurmadılar henüz:44::44::44::44::44::44::44::44:

kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....internet işinide gelince hallederim kocişim halledemezse....öpüldünüzzzz...

kız ne gezgincisin he hiç durmuyosun yerinde...hadi iyi gezmeler canım...

doğrudur valla

ama normal doğum yapanlarınkinide dikiyolar kız gibin oluyo doğumdan sonra ilk çarpışma gerdek tadında oluyo
53: kesinlikle eski hali gibi olmuyoooo
günaydın hanımlarrr,akşam hepimize dualar ettim RABBİM kabul etsin inşaallah......
amin...
dimi ama nasıl emiyolar savaşır gibi birde nefes nefese ben çok güzel yapıyorum onu..çok tatlı yaaaa...

kız nireye kayboldu sewinc..senin niye anlaşman yok bittimi,anlaştınızmı sonunda
Komsuyla ceneye daldik

:53 test yapmadinmi yoksaaaaa

bende adet zamanı aşererim ama...seninki 3 günde gecikmiş ben bir test manyağı olarak şimdiye kadar kaç tane yapmıştım iyi sabretmişsin..

Saol tatlim kuz test yapmadim deme haaaa
yapmadiysan ne bekliyon
boyle gecikirmiydi
heyecanlandim insallah hamilesindir

:53 test yapmadinmi yoksaaaaa

yok test yapmadım nedense bu ay beklemiyodum pek verimli çalışamadık gibi geldi

bi haftadır belim kopuyo sevinçcim ya bide sağ kasığım çok batıyo acep yenimi yımırtlıyom olabilirmi :44::44::44::44::44::44::44::44:
midem bulanıyo halsizim uykum geliyo şu anda da canım kızartma istiyo
akşama iftara davetliyim inşallah kızartma yaparlar

ay ne duruyosun yapsana bir test yaaa hadi yapppppp,yoksada canın sağolsun sakın üzlme ...bazen verimsiz çalıştığın ayda geliyo sonuçta bir kereden olan bişey dimi ama..

hadi test yaptır

ne rahatsin test yapsanaaaaaa

bende adet zamanı aşererim ama...seninki 3 günde gecikmiş ben bir test manyağı olarak şimdiye kadar kaç tane yapmıştım iyi sabretmişsin..

test yapıpta negatifi görmekten sıkıldım canım

Saol tatlim kuz test yapmadim deme haaaa
yapmadiysan ne bekliyon
boyle gecikirmiydi
heyecanlandim insallah hamilesindir

tatlım geçen ayda beş günde gecikti tüp bebekten sonraki bi iki ayda böyle gecikme olabilirmiş
o yüzden test yapmıyom hamile olduğu sanmıyom
yani hiç hamileymişim gibi gelmiyo her ay bi belirti bulsam umutlanırdım ama bu ay yok
bide göğüslerim hassas değil acımıyo batmıyo hamile olsam şişip acımazmıydı:44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

ya tamam sen umutlanmadan yap zaten

yok hec sasirmam bendede o modelden var
yok canim o camii kalabalik olur diye gitmedim daha sakin bir camideydim..
eczanede varrrrrrrr

bencede

kız ne gezgincisin he hiç durmuyosun yerinde...hadi iyi gezmeler canım...

kocişim gönderdi cuma günüde onlar gelcek mangal partısı var evde durunca ağlıom ben...değişiklik olur dedi git dedi...dün bi ağlama tuttu sorma namaz kılarken burnumun direği sızladı resmen....sonrasındada yemek yerken geldiler... bi garip ruh hali içindeyim...

saracımmm...inşallah sen yanılıosundur....bak bende hamileymişim ama düşük yapıom şuanda ...benimde son 3 aydır gecikiodu bu sefer erken geldi kasıklarım batıodu belime ağrı giriodu durmadan bişiler istiyodu cnm bi test yapim dedim ve adet bittikten sonra cıktı...umutsuz olma ...umut herzaman vardır...sakın üzülme sonuç olumsuz falan olursada....öpüyorum cnmm...Allaha emanet ol...umarım güzel haberlerini alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…