kocişim gönderdi cuma günüde onlar gelcek mangal partısı varevde durunca ağlıom ben...değişiklik olur dedi git dedi...dün bi ağlama tuttu sorma namaz kılarken burnumun direği sızladı resmen....sonrasındada yemek yerken geldiler... bi garip ruh hali içindeyim...
saracımmm...inşallah sen yanılıosundur....bak bende hamileymişim ama düşük yapıom şuanda ...benimde son 3 aydır gecikiodu bu sefer erken geldi kasıklarım batıodu belime ağrı giriodu durmadan bişiler istiyodu cnm bi test yapim dedim ve adet bittikten sonra cıktı...umutsuz olma ...umut herzaman vardır...sakın üzülme sonuç olumsuz falan olursada....öpüyorum cnmm...Allaha emanet ol...umarım güzel haberlerini alırım...
varda bende cesaret yok inanki negatifi görmek büyük hayal kırıklığı oluyo ama cuma ya yapacam söz valla
inşallah Rabbim sizi duyarda gelmiştir bebeğim
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlar bi bakim size dedim ben işe gidiyorum hepinizi öptüm
Insallahh canim ramazan bitmeden hayirli haberler alalim
insallah hamilesindir hayatim dua edecem
inşallah canım sağol dua edeceğin için bende hepinize dua ediyorum
Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın içindede bizimkilerin
kız bu modelleri toplayıp hepsini bir memelkette yaşatsalar keşke..bizde yılda bir kez ziyarete giderdik işte ne güzel öok bile..yok hec sasirmam bendede o modelden var
yok canim o camii kalabalik olur diye gitmedim daha sakin bir camideydim..
bencede
canım benim ben o ruh halini defalarca yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni sakın içine atma ağla,geçecek inşaallah geçmesede hafifliyecek...inşaallah hepimiz hayırlısı ile bugünleri unutacaz...git güzelce dinlen..kocişim gönderdi cuma günüde onlar gelcek mangal partısı varevde durunca ağlıom ben...değişiklik olur dedi git dedi...dün bi ağlama tuttu sorma namaz kılarken burnumun direği sızladı resmen....sonrasındada yemek yerken geldiler... bi garip ruh hali içindeyim...
saracımmm...inşallah sen yanılıosundur....bak bende hamileymişim ama düşük yapıom şuanda ...benimde son 3 aydır gecikiodu bu sefer erken geldi kasıklarım batıodu belime ağrı giriodu durmadan bişiler istiyodu cnm bi test yapim dedim ve adet bittikten sonra cıktı...umutsuz olma ...umut herzaman vardır...sakın üzülme sonuç olumsuz falan olursada....öpüyorum cnmm...Allaha emanet ol...umarım güzel haberlerini alırım...
varda bende cesaret yok inanki negatifi görmek büyük hayal kırıklığı oluyo ama cuma ya yapacam söz valla
inşallah Rabbim sizi duyarda gelmiştir bebeğim
Menu viriyorum hanimlarrr
yogurtlu eriste corbasi
tavuklu sulu patates
tereyagli bulgur pilavi
salata
tursu
ayran
kavun
ben cikiyom islere devam
Beydagli sen ne yimek yapiyon
yiiwrummm
günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııın kızlar bi bakim size dedim ben işe gidiyorum hepinizi öptüm
ellerine sağlık canımmmm...
bilmiyom yiwrum yaa..ama bende belki fırında tavuk yaparım pilav cacık....fırın torbasında da şahane oluyo sewinc hiç denedinmi ben bayılıyorum..
ay sewinc inanmazsın bugün rüyamda götürüyorum karı beğenmiyor surat yapıyormuş nasıl sinirleniyorum ay öyle bişey olursa nasıl olurum bilmemm...yok kız daha götürmedim ramazandan sonra götürücem,aslında mevlit okutacakmış ama ben beklemem o kadar...Beydagli annem eltine goturdunmu hediyesini begendimi
Ewet hayatim super oluyooo bol avcarli kekikli ohhhhh
seninde ellerine saglik
ay sewinc inanmazsın bugün rüyamda götürüyorum karı beğenmiyor surat yapıyormuş nasıl sinirleniyorum ay öyle bişey olursa nasıl olurum bilmemm...yok kız daha götürmedim ramazandan sonra götürücem,aslında mevlit okutacakmış ama ben beklemem o kadar...
ewet baharatlarla avcarlıyorum.içine tüm soğanlar atıyorum ayrı bir tepsidede garnitür olarak domates,biber falan yapıyorum misss..nasıl yemek anam başarılımıyım..
dimekki o bilincalti ile uyudun begenir canim bence
yimek super coook basariliii
dimekki o bilincalti ile uyudun begenir canim bence
yimek super coook basariliiigarniture patates koy havuc felan super oluyoo
Heryer sicak annem ama iyi olurdubilmemmm dün tamamen kadir gecesine odaklıydım ama heee gerçi beni aramıştı mutlaka ordan yer etmiştir...bugün çarşıya çıkmam lazım ama yine çok sıcak yaa ben bu gidişle çıkamıcam heralde...
ben bu adananın sıcağında fazla yaşamam sevincmemleket değişsem ne güzel olurdu yaa hem kaynoştan börülcelerden eltilerden uzaktaaa...
yaa şu kentin bayram reklamlarına bayılıyorum her sene ağlatıyolar beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?