Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hickiriyo iste amniyon zari icindeki suyu yutuyoryaa oraya isiyor geri iciyor

yazıkk annemm tam yutkunmayı bilemiyomulş o yüzden de hıçkırıyomuşş

işediğini içiyomuş demiyeleimde amniyos sıvısını yutuyor onudapipişinden geri çıkarıyor diyelim

Hosgeldin hayatimmkiz bebek hareketleri ne alemde

hareket etmiyo cnm bazıları bu haftalarda hissetmeye başlıyomuş sallıyorum sallıyorum göbeğimi uyansın da kıpırdasın diye dün biraz fazla salladım top gibi bişey geldi elime o kadar:) o top bebişim olsa gerek.... bugün 18 haftalık oldu benim mercimeğimmm

oyyyy maaşalahh bende zor hiseettm yaa

çikolata yiyip müzk dayıyodum karnıma:26:

kız bence hemen test yap içime güzel şeyler doğuyo belirtilerin gaayet uyuyo vallaa bende aynılarını yaşamıştım hadi hadi yap yerine biz heyecanlandık kız

oyyyy maaşalahh bende zor hiseettm yaa

çikolata yiyip müzk dayıyodum karnıma:26:

valla çikolata bile yiyorum canım istemediği halde kendimi dinliyorum ama tık yok azıcık daha zaman tanıyorum sonra kıpırdamazsa direk dr a giderim azıcık rahatsız etsin dr da görsün gününü... dr öle bi bakıyoki uyansın diye karnıma bastiriyo geriniyo bizimki eminim rahatsız oluyodur,bende suç ölemi yapmak lazım

bengicim malatyaya gitmek istemiyodun bak gitmişsin arkadaş edinmişsin bide kahvaltıya gidiyosun
hayat bazen göründüğü kadar zor değildir dimi annem

yaa kuzum malatyaya gitmek istiyodumda ilçesine istemiyodum sevmedim burayı kışın dahada beter olcak yolu çok virajlı bi halt yok burda yaa düşünün bi ilçede bayan kuaförü bilem olmaz mı yaa ne doğru düzgün yeşillik sebze var n doğru düzgün meyve çeşidi falan var nasıl güzel besliycem ben bebişimi yaa kışın gerçi daha çok çeşit oluyomuş heralde yeşillik falan gliyo diyolar ama bilemiycem yaaa :26: inşallah hayırlısı herşeyin :26::26:

ayy doktorlarda çok bastırıyo ya valla içim gidiyo bişi olcak diye

ama bi bildikleri vardır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…