Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

yazıkk annemm tam yutkunmayı bilemiyomulş o yüzden de hıçkırıyomuşş

işediğini içiyomuş demiyeleimde amniyos sıvısını yutuyor onudapipişinden geri çıkarıyor diyelim
Hayir isiyor onuda yutuyor
masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersin
Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekki
sevinç yine kapsama lanı dışına çıktı

Annem aradi cene caldik
:102::102::102::82::82::103:

öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:

olsun üzülme cnm biz ehevslendik hemen niye gecikiyo o da

napak kuzum laflıyoruz sende yeşillik yiyomsn süt yapıyoms

laflayın bakalım canım napim bende oturuyom dün misafirim vardı iftara yorulmuşum bugün hiçbişey yapmicam...
yiyorum canım ben severim yeşillik salata...
sen şeker sonucunu aldınmı ?

Hayir isiyor onuda yutuyor

masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersin

Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekki

Annem aradi cene caldik
:102::102::102::82::82::103:

ne yiyoki ne işesin çocuk

ne hale getiriyo hamilelik insanı
Kizzz sonrada duzelmiyooo haaa ben de her .oka agliyom

Olsun gelsin umut herzaman var yeni bir baslangic olacak ben inaniyorum

ayy ben saat 12de mola vermştm nasıl bir mola buuu

şu işleri bitiriyim eczaneye gitcem sonrada çimer taranır örünür yağlanır geliirm

laflayın bakalım canım napim bende oturuyom dün misafirim vardı iftara yorulmuşum bugün hiçbişey yapmicam...
yiyorum canım ben severim yeşillik salata...
sen şeker sonucunu aldınmı ?
Ayyy bu hamile insanlari yorduklari zaman sinir oluyom ben bir bardak su icmem hamis karinin elinden
dimi ama ebek yoksa niye gecikiyo ama sağlık olsun elbet gelecek bebeğim ben inanıyorum buna
Bendeeee
ne yiyoki ne işesin çocuk

yerse kaka yapar
o siviyi icip isiyor
boylece bobrekler devir daim oluyor
o sivida 2 saate bir yenileniyor
suyu bol ic cemkirme bana :99:
bilmiyon ogren :99:
bukemedigin bilegi op

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…