kız korkarım aslında sokak köğeklerinden ama öyle gölgede serilmiş görünce üüzldüm ondan öyle oldum bende.
selam güzel hatunlar..kaynatıyonuz yine bakıyorumda...geçmişe birazcık baktım geldim
ne hale getiriyo hamilelik insanı
Hayir isiyor onuda yutuyoryazıkk annemm tam yutkunmayı bilemiyomulş o yüzden de hıçkırıyomuşş
işediğini içiyomuş demiyeleimde amniyos sıvısını yutuyor onudapipişinden geri çıkarıyor diyelim
masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersinhareket etmiyo cnm bazıları bu haftalarda hissetmeye başlıyomuş sallıyorum sallıyorum göbeğimi uyansın da kıpırdasın diye dün biraz fazla salladım top gibi bişey geldi elime o kadar:) o top bebişim olsa gerek.... bugün 18 haftalık oldu benim mercimeğimmm
Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekkivalla çikolata bile yiyorum canım istemediği halde kendimi dinliyorum ama tık yokazıcık daha zaman tanıyorum sonra kıpırdamazsa direk dr a giderim azıcık rahatsız etsin dr da görsün gününü... dr öle bi bakıyoki uyansın diye karnıma bastiriyo geriniyo bizimki eminim rahatsız oluyodur,bende suç ölemi yapmak lazım
sevinç yine kapsama lanı dışına çıktı
kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
napak kuzum laflıyoruz sende yeşillik yiyomsn süt yapıyoms
olsun üzülme cnm biz ehevslendik hemenniye gecikiyo o da
Hayir isiyor onuda yutuyor
masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersin
Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekki
Annem aradi cene caldik
:102::102::102::82::82::103:
Kizzz sonrada duzelmiyooo haaa ben de her .oka agliyomne hale getiriyo hamilelik insanı
kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
laflayın bakalım canım napim bende oturuyom dün misafirim vardı iftara yorulmuşum bugün hiçbişey yapmicam...
yiyorum canım ben severim yeşillik salata...
sen şeker sonucunu aldınmı ?
Kizzz sonrada duzelmiyooo haaa ben de her .oka agliyom
Olsun gelsin umut herzaman var yeni bir baslangic olacak ben inaniyorum
dimi ama ebek yoksa niye gecikiyo ama sağlık olsun elbet gelecek bebeğim ben inanıyorum buna
Kizzz sonrada duzelmiyooo haaa ben de her .oka agliyom
Olsun gelsin umut herzaman var yeni bir baslangic olacak ben inaniyorum
Ayyy bu hamile insanlari yorduklari zaman sinir oluyom ben bir bardak su icmem hamis karinin elindenlaflayın bakalım canım napim bende oturuyom dün misafirim vardı iftara yorulmuşum bugün hiçbişey yapmicam...
yiyorum canım ben severim yeşillik salata...
sen şeker sonucunu aldınmı ?
Bendeeeedimi ama ebek yoksa niye gecikiyo ama sağlık olsun elbet gelecek bebeğim ben inanıyorum buna
ne yiyoki ne işesin çocuk
Ayyy bu hamile insanlari yorduklari zaman sinir oluyom ben bir bardak su icmem hamis karinin elinden
Bendeeee
yerse kaka yapar
o siviyi icip isiyor
boylece bobrekler devir daim oluyor
o sivida 2 saate bir yenileniyor
suyu bol iccemkirme bana :99:
bilmiyon ogren :99:
bukemedigin bilegi op
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?